.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Guest

Въпрос за хигиената

Значи на много места във форума чета, че преди секс или френска любов, момичето трябва да се е измило отдолу. На други места чета, че трябва да се мие по няколко пъти на ден. И все се споменава за скунксове, смърделки и разни други, които излизали отдолу когато не се мие. Та аз да питам на какво толкова мирише ако момичето не се е мило извесно време - примерно половин или цял ден.

За половин или един ден няма да замирише неприятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако се мие 3 пъти на ден особено зимата, най-много да й замирише на посещение при гинеколога, предизвикано от изстиване на половите органи и отмиване на естествената влагалищна секреция!

Ако се мие всеки ден дори по веднъж няма да мирише неприятно

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако се мие 3 пъти на ден особено зимата, най-много да й замирише на посещение при гинеколога, предизвикано от изстиване на половите органи и отмиване на естествената влагалищна секреция!
    Най-полезният мод, без съмнение!

Град
    Велико Търново
    Два пъти на ден е напълно достатъчно krem4eto е права

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    i az da sa podmaja 6e kaja
    +1 =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `PePiTa`
    И един път на ден е напълно достатъчно.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    i polovin pat na den e napalno dostata4no
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    +1
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Значи на много места във форума чета, че преди секс или френска любов, момичето трябва да се е измило отдолу. На други места чета, че трябва да се мие по няколко пъти на ден. И все се споменава за скунксове, смърделки и разни други, които излизали отдолу когато не се мие. Та аз да питам на какво толкова мирише ако момичето не се е мило извесно време - примерно половин или цял ден.
    сигурно ти дето питаш си момче.. ами не се мий ти да кажем два дена и се помириши и ще разбереш. Миризмите едва ли ще са кой знае колко различни от тези на момичетата. И в двата случая ще е нещо гадно.
    SMILE FOR ME NOW

Re: Въпрос за хигиената

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ами хващай някоя дето не са мии и си наври носа да усетиш миризмата на мазгата
    Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!

Супер фен Аватара на Barbie
    Подмиването всеки ден е не просто достатъчно, но и задължително. Аз предпочитам сутрин и вечер, когато имам възможност - демек, когато съм си у дома. Иначе винаги си нося най-малкото интимни кърпички.

А специфична миризма ми се струва, че винаги има. Не я бъркайте с нечистоплътност.

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Цитирай Първоначално написано от be_true
    i az da sa podmaja 6e kaja
    +1 =D>
    айде и мен запи6ете в подмазването

Мега фен Аватара на quench
    аз се мазня пък само на мачока, но това е, защото ще го карам да ми свири на сватбата
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Един или два пъти на ден,по-желание,но задължително преди и след секс,да не говорим за орална любов...
    Защо да е задължително, особено след секс? Аз пък след секс не се мия почти никога. Обожавам да милиша на него и не смятам, че сексът е нещо мръсно и цапа.
    1 път на ден си е най-добре. Повече не е особено хубаво, а по-малко не е приятно.

Да не се празни по тялото ти

'Баси секса правите, ако след това тичате в банята...то най-якото е да се гушнете непосредствено след секса и да се гушкате голи...или да заспите.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Свищов
    Ами супер си е. Обожавам да заспя и да ухая на него. Не мисля, че е мизерен.

Град
    Свищов
    Че вагиналните сокове са по-чисти от водата в Свищов поне :P

Мега фен Аватара на quench
    аха, затва Джубокса се пълнел толкова яко,а?

пахахахаха

хората искат да се измият!!!

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Свищов
    Не се пълни-снощи беше празен. Ама като отвориха 2 обновени дискотеки е така. Прави им се секс на хората, ама как не миришат при целия дим и пот наоколо?

Мега фен Аватара на sasha_90
    1-2 пъти на ден е достатъчно.

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Един или два пъти на ден,по-желание,но задължително преди и след секс,да не говорим за орална любов...
    Защо да е задължително, особено след секс? Аз пък след секс не се мия почти никога. Обожавам да милиша на него и не смятам, че сексът е нещо мръсно и цапа.
    1 път на ден си е най-добре. Повече не е особено хубаво, а по-малко не е приятно.
    i az sam saglasen s sexita 4e e po dobre da se izmie6 sled seks..se pak se potite i t.n no tova si e pravo na li4en izbor... ne e fatalno osobeno ako partniorut ti e nekav maniak na tema 4istota..no kakto kazah po gore se potite i t.n i t.n. ...

ami...po princip az polzvam ejednevni prevryzki..Nqma kak da ti zamiri6e... I e hubavo pone 1-2 pyti na den da se poizmiva6.. A pyk za seksa...sled seks mn qsno 4e trqa da se izkype6...

Град
    Свищов
    Защо да е много ясно? Питам пак. Сексът не е мръсна работа, половите органи не са мизерни, спермата може и да лепне, но не е мръсна, влагалищните секрети са чисти, стига момичето да не е инфектирано!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си