- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос за хигиената
Значи на много места във форума чета, че преди секс или френска любов, момичето трябва да се е измило отдолу. На други места чета, че трябва да се мие по няколко пъти на ден. И все се споменава за скунксове, смърделки и разни други, които излизали отдолу когато не се мие. Та аз да питам на какво толкова мирише ако момичето не се е мило извесно време - примерно половин или цял ден.
За половин или един ден няма да замирише неприятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ако се мие 3 пъти на ден особено зимата, най-много да й замирише на посещение при гинеколога, предизвикано от изстиване на половите органи и отмиване на естествената влагалищна секреция!
Първоначално написано от krem4et0
Най-полезният мод, без съмнение!
Два пъти на ден е напълно достатъчноkrem4eto е права
![]()
i az da sa podmaja 6e kajaПървоначално написано от be_true
+1 =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И един път на ден е напълно достатъчно.Първоначално написано от `PePiTa`
i polovin pat na den e napalno dostata4noПървоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
+1Първоначално написано от shadow4e
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
сигурно ти дето питаш си момче.. ами не се мий ти да кажем два дена и се помириши и ще разбереш. Миризмите едва ли ще са кой знае колко различни от тези на момичетата. И в двата случая ще е нещо гадно.Значи на много места във форума чета, че преди секс или френска любов, момичето трябва да се е измило отдолу. На други места чета, че трябва да се мие по няколко пъти на ден. И все се споменава за скунксове, смърделки и разни други, които излизали отдолу когато не се мие. Та аз да питам на какво толкова мирише ако момичето не се е мило извесно време - примерно половин или цял ден.
SMILE FOR ME NOW
Ами хващай някоя дето не са мии и си наври носа да усетиш миризмата на мазгатаПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Подмиването всеки ден е не просто достатъчно, но и задължително. Аз предпочитам сутрин и вечер, когато имам възможност - демек, когато съм си у дома. Иначе винаги си нося най-малкото интимни кърпички.
А специфична миризма ми се струва, че винаги има. Не я бъркайте с нечистоплътност.
Първоначално написано от bloodranger
айде и мен запи6ете в подмазването
аз се мазня пък само на мачока, но това е, защото ще го карам да ми свири на сватбата![]()
Защо да е задължително, особено след секс? Аз пък след секс не се мия почти никога. Обожавам да милиша на него и не смятам, че сексът е нещо мръсно и цапа.Първоначално написано от sexita
1 път на ден си е най-добре. Повече не е особено хубаво, а по-малко не е приятно.
Да не се празни по тялото ти![]()
'Баси секса правите, ако след това тичате в банята...то най-якото е да се гушнете непосредствено след секса и да се гушкате голи...или да заспите.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ами супер си е. Обожавам да заспя и да ухая на него. Не мисля, че е мизерен.
Че вагиналните сокове са по-чисти от водата в Свищов поне :P
аха, затва Джубокса се пълнел толкова яко,а?
пахахахаха
хората искат да се измият!!!
![]()
![]()
![]()
Не се пълни-снощи беше празен. Ама като отвориха 2 обновени дискотеки е така. Прави им се секс на хората, ама как не миришат при целия дим и пот наоколо?
i az sam saglasen s sexita 4e e po dobre da se izmie6 sled seks..se pak se potite i t.n no tova si e pravo na li4en izbor... ne e fatalnoПървоначално написано от krem4et0
osobeno ako partniorut ti e nekav maniak na tema 4istota..no kakto kazah po gore se potite i t.n i t.n. ...
ami...po princip az polzvam ejednevni prevryzki..Nqma kak da ti zamiri6e...I e hubavo pone 1-2 pyti na den da se poizmiva6.. A pyk za seksa...sled seks mn qsno 4e trqa da se izkype6...
Защо да е много ясно? Питам пак. Сексът не е мръсна работа, половите органи не са мизерни, спермата може и да лепне, но не е мръсна, влагалищните секрети са чисти, стига момичето да не е инфектирано!