- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За форума...
Мен ми е навик да влизам и да чета, но доста рядко пиша.
Естествено, че ще ти омръзне. В началото винаги е най-интересно.
След това остава навика
Но точно това е хубавото на форума - влизат хора на различна възраст, от различни семейства. Всеки си има своя гледна точка. Всеки има какво да научи и може да помогне с нещо.
Добре е да се повтарят темите, защото времето и хората се менят, съответно и позициите по дадени проблеми. Една и съща тема получава съвсем различни отговори, ако бъде пусната през 6 месеца примерно. Няма защо да се тъжи по стари времена - едни си тръгват, други идват.
Всеки може да бъде полезен!
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
brain_stew, мисля че се имаше предвид като цяло. Не че дори и една среща на форума не ти променя живота коренно. Със сигурност ако не си била там, занапред щяха да стават различни неща. Но дали някой е претърпял грандиозни промени покрай форума? Да усетят как порастват покрай него и как се променят, как са гледали тогава на дадено нещо и как сега.
Общо взето може би до някъде си обогатих общата култура чрез форума.Първоначално написано от p4elata_brumze
Вярно, че има простотии, които могат тотално да ти объркат представите, но смятам, че съм се научила да подбирам потребителите, чиито мнения да взимам под внимание и да се вслушвам в тях, както и умея да се посмея на тези, които са далеч от истината.
Но аз по принцип не възприемам Интернет-пространството като начин на живот и форума го нямам за даденост... Приятно ми е да влизам и чета, но бих оживяла и без него.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Тук съм от почти 2 години вече и съм минал над 30 различни профила![]()
купонът продължава оуйее![]()
Ако не беше форума нямаше да знам какво е скинхед!Просто преди да влезна в тоя форум бях мноооого далеч от това субкултурно деление...за мен скиновете бяха просто хора с различен вкус за обличане....Така че мога да кажа, че ми е помогнал тоя форум!Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
За мен форумът е убиване на време. Понякога се получават интересни дискусии, разбира се...но като в 90% от случаите човекът отсреща не разбира какво му говориш, не е много забавно и интересно...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
изобщо не ме интересува колко са интелигентни хората, които пишат тук
следователно това не ми и пречи
ако има интересна тема - тя си се получава
пък и вече влизам по навик само..
Аз си мисля че няма да е лошо да се сложат повече модератори...
Само че новите са си бъдат от нас.Хора които познаваме и на които имаме доверие!!!!!!
Пък и повече модове - по-добра работа.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от Ice_Queen_
...ама нали се сещаш, че модовете трябва да знаят за какво става въпрос и да са запознати с потребителите на форума.
Еми то аз намирам промяна във форума дето съм от година и нещо тука, камо ли много от вас дето влизат от 3 4 години. Много потребители, много флууд, много дечурлига, много нещо ей.... Незнам дали само така ми се струва, ама в началото като влизах по можеше да се намери някой да ти даде съвет за нещо. Сега е някаква анархия...пускаш тема с повече от 3 4 реда и се започва едно псуване, едва ли не ругаене че се оплакваш. Ми нали все пак е тийнпроблем. За да влизаш в тоя форум трябва да умееш да помагаш, а не само да се подиграваш! След като не искаш просто не пиши излишни постове, за да трупаш мнения.....
Let The BEAT Control Your Body
Ми не съм се запознала лично с никой ,но си пиша с няколко човека![]()
А иначе ако имам някакъв проблемтук
ако съм ядосана и искам да сер заяждам с някойтук
ако искам да се мазня на някойтук
ако просто искам да изразя мнение..........тук
![]()
![]()
![]()
#careПървоначално написано от p4elata_brumze
Преди години имаше теми които можеха да те накарат да настръхнеш..сега няма такива но пък има такива които могат да те накарат да паднеш от смях!!!![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Да, промени се форумът.
Малко интересни и сериозни теми, много глупости и флууд. Но какво да се прави, има и друго. Хората, които посещават форума растат, ако допреди 2 години им е било само до спам, то сега им се чете по-сериозни неща. А през това време нови потребители идват. На тях пък им се спами. И старите им става тъпо.
Не влизам и не пиша толкова често, както преди, но все пак си ми остана навик да влизам от време на време. Има хора(макар и малко), които ми допадат от форума и затова съм още тук, а и гледам от време на време да бъда полезна.
Дано не западне още форумът, дано смислените теми станат повече...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Според мен е нормално за не малко години, от както същестува форумът, темите да се изчерпат малко или много, затова сега да има повече несериозни.