- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Хари Потър Умряяяяяяяя!!!
Имам си любим герой хари се казва той ....Скъпи съфорумци с прискърбие ви съобщавам че тази сутрин в 10:34 ч. когато прочетох и последната страница на новата книга на Joanne K. Rowling разбрах, че ХАРИ ПОТЪР УМИРА !!!
leleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee vernu liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne ne ne iskam da povqrvam na tova koeto 4etaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ne e istina.vqrno 4e vsi4ki mi kazvaha 4e 6te umre no az ne iskah da povqrvam i sega kato 4eta i tova tuk napravo ve4e ne znam kakvo da mislq .UZASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
Да им е честито полезното инфо на всички които четат книгата.![]()
Най накрая на авторката и писна и го убиБраво
![]()
Една добра новина за днес и аз да чуя. \/
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
всички на купона
място: централните гробища
житото и виното са от мен
![]()
Човек и добре да живее или се жени или умира![]()
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Умрял бил... глупости
![]()
![]()
Робинята на Quench
ХАХАХХАХАХ лупата пукнааааа..... а да виим ся как ше бяга от даскало да праи филми
Не умира, ама де да беше.
Важи следната аксиома:
В литературата само пичовете умират =>
Хари нема да умре.
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Не е умрял има накрая епилог какво става след 19 години и там си е жив и има деца. Накрая се казва, че от 19 години не го е болял белега и всичко било наред.
Ееегати колко ми е 'гадно'!![]()
Light The Universe
ТОЙ НЕ УМИРА!![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
бе няма да ви лъжа ония ден св върнах от чужбина от където си я взех и след денонощно четене накрая на книгата той ПОЧИНА !!!не знам кво сте чели виее ама тва е истинатааааааааа ПРИЕМЕТЕ ЯЯЯ !!! даже пи6е6е че му е бил ампотиран единият крак след битка -вие -знаете -кой (този който не трябва да се назовава ) [-o<
Еми време му беше на Харчо( гхъхъ) ..то почна да става банално накрая >_<
Ханна (•_●) каза: az 6a karam karuca..oba4e iskam da q tegli magare
Ханна (•_●) каза: ne kon
Ханна (•_●) каза: ne si padam po visokite skorosti о_Х
следващата книга ще е за отдавна загубения му брат Бари, чийто истински баща е Хагрид
![]()
![]()
6te v1zkr1sne ......
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
'Арри умирррррра?!Стига бе, аз тея дни ще я дочета... не тррррррябва да умиррррра - 'Арри е сладък
![]()
![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Не е умрял пък!
Бахти и тъпанарите дето сте! Има хора които все още не са я чели и искат сами да разберат развръзката! много сте зле серьозно!![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
аутодафе за Хари Потър бе!![]()
това е преводът и той не умира.....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
хаха важното е че оня сладур дето го играе е жив![]()
![]()
леле кфо благо бебе беше а сега какъв е мъж
![]()
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...