.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 77

Нашите ме хванаха, че пуша цигари

абе хора кажете кфо да праа наще ме хванаха 4е пуша цигари какфо да им обесня??как да мина наи леко

Редактирано от ^nPocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Искаш да лъжеш или?
    - Всички авто-части на едно място!

kaji 4e pu6i6 po edna na den
    Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva

Град
    L.A. \ Moscow
    яж кур! туй напрей! мале как ми писна от вас лапета! за кфи пишки пушите е?!?!? на големи ли са праите!? ?!? !? ?! ?! ? като си мислиш за голям кажи им че си такъв и туй е! как да минеш... хах да те лишат от комп
    Raise your fist!

обещай 4е пове4е няма да пушиш,и наистина спри!

ами 1-во ти на колко си??
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
    ами 1-во ти на колко си??
    spored men ne e mn golqm ... a po temata > nqma kak da mine6 tynko,.. da si mislil kyde i koga pu6i6 ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Re: Нашите ме хванаха, че пуша цигари

Цитирай Първоначално написано от PosTa
    абе хора кажете кфо да праа наще ме хванаха 4е пуша цигари какфо да им обесня??как да мина наи леко
    Кажи им че само си искал да пробваш и че не ти е харесало.Но както и другите казаха не започвай
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Град
    У нас Си (=

Re: Нашите ме хванаха, че пуша цигари

Кажи им че само си искал да пробваш и че не ти е харесало.Но както и другите казаха не започвай

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По-добре не ги лъжи...Кажи им, че пушиш, но ще опиташ да ги спреш...Истина е, че няма как да минеш тънко...Ама ще ти бучат, бучат и тфа е...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен
    Кажи на баща си , че като пушиш мацките те смятат за гъзар Може и да те разбере човека...

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Как да минеш тънко...ако беше отговорен и знаеше какво правиш и защо го правиш нямаше да искаш да минеш тънко, а щеше да се държиш като мъж...А защо изопщо пушиш? По-голям газар ли ставаш като си с цигара....лапешка работа

Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Кажи на баща си , че като пушиш мацките те смятат за гъзар Може и да те разбере човека...
    Да-ще го разбере!Ще каже:-ааа!За мацки може да си съсъпваш живота давай смело!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Супер фен
    Град
    Своге
    кажи,4е си искал да пробва6 какво е и не ти е харесало и пове4е няма да пробва6!може да помогне.
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Не ги лъжи-кажи им че пушиш от скоро и много рядко-по 1-2 цигари от време на време когато си нервен примерно..за да минеш по леко.Аз на наще им казах преди 1 година и те го приеха добре,нито са ми се карали нито нищо само ми казаха да не пуша по много и да не пуша трева

emi az bqh 7 mi klas i klasniq me izkliukari 4e me vidql da pu6a xaxa a az dori kogato toi me vidq ne pu6eh ama 6ans i na6te mi se karaha ne6to tam i me bqha nakazali da ne hoda na disko i sprqh da pu6a za 1 mesec i pak po4nah i ve4e hm.. 3-ta godina em vikam na na6te pove4e nqma da pu6a obe6tavam a sa znaqt 4e pu6a :P ne pu6a pred teh ama si znaqt

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    Цитирай Първоначално написано от ArTanDra
    Вариант...
    Освен и бащата да пропуши после...
    Това ще е върха...
    - Всички авто-части на едно място!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Офф вие пък с тиа цигари...То вече не е модерно да се пуши-откажете се!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Вместо да лъжеш и да минаваш най-леко им кажи цялата истина и те съветвам да спреш с цигарите,защото никак не е полезно за здравето!

Фен
    Град
    Рая
    отиде щи запалят вратлето

признай си :P
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Спри цигарите и им кажи истината с лъжи ще стане още по зле.Дам и защо пушиш по добре ги спри ще ти докара някоя болест и ще гушнеш букета.Не че те плаша но имам много познати починали от цигари вклъочително и много близки роднини такаче опицай си ъгала спирай цигарите и си сядай на задните части.Признай си истината от-до ще има караници но стискай зъби и понасяй сама си виновен

Супер фен
    Кажи им че пушиш мн рядко и нямаш намерение да ги увеличаваш

Град
    Асеновград, България
    Какво има да се обясняваш ?!? Просто СПРИ ДА ПУШИШ !!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Предложи им да се съберете, да изпушите по една цигара всичките (ако родителите ти пушат, де) и да обсъдите положението.
    You are broken, I can fix you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си