- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Нашите ме хванаха, че пуша цигари
абе хора кажете кфо да праа наще ме хванаха 4е пуша цигари какфо да им обесня??как да мина наи леко
Редактирано от ^nPocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
kaji 4e pu6i6 po edna na den![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
яж кур! туй напрей! мале как ми писна от вас лапета! за кфи пишки пушите е?!?!? на големи ли са праите!? ?!? !? ?! ?! ? като си мислиш за голям кажи им че си такъв и туй е! как да минеш... хах да те лишат от комп
Raise your fist!
обещай 4е пове4е няма да пушиш,и наистина спри!
spored men ne e mn golqm ... a po temata > nqma kak da mine6 tynko,.. da si mislil kyde i koga pu6i6 ...Първоначално написано от SlAdKy_KoTi
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Кажи им че само си искал да пробваш и че не ти е харесало.Но както и другите казаха не започвайПървоначално написано от PosTa
![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Кажи им че само си искал да пробваш и че не ти е харесало.Но както и другите казаха не започвай![]()
Кажи на баща си , че като пушиш мацките те смятат за гъзарМоже и да те разбере човека...
Как да минеш тънко...ако беше отговорен и знаеше какво правиш и защо го правиш нямаше да искаш да минеш тънко, а щеше да се държиш като мъж...А защо изопщо пушиш? По-голям газар ли ставаш като си с цигара....лапешка работа![]()
Първоначално написано от ArTanDra
![]()
![]()
Да-ще го разбере!Ще каже:-ааа!За мацки може да си съсъпваш живота давай смело!
![]()
![]()
![]()
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
кажи,4е си искал да пробва6 какво е и не ти е харесало и пове4е няма да пробва6!може да помогне.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Не ги лъжи-кажи им че пушиш от скоро и много рядко-по 1-2 цигари от време на време когато си нервен примерно..за да минеш по леко.Аз на наще им казах преди 1 година и те го приеха добре,нито са ми се карали нито нищо само ми казаха да не пуша по много и да не пуша трева![]()
emi az bqh 7 mi klas i klasniq me izkliukari 4e me vidql da pu6a xaxa a az dori kogato toi me vidq ne pu6eh![]()
ama 6ans i na6te mi se karaha ne6to tam i me bqha nakazali da ne hoda na disko
![]()
i sprqh da pu6a za 1 mesec i pak po4nah i ve4e hm.. 3-ta godina
![]()
em vikam na na6te pove4e nqma da pu6a obe6tavam
a sa znaqt 4e pu6a :P ne pu6a pred teh ama si znaqt
Офф вие пък с тиа цигари...То вече не е модерно да се пуши-откажете се!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Вместо да лъжеш и да минаваш най-леко им кажи цялата истина и те съветвам да спреш с цигарите,защото никак не е полезно за здравето!![]()
отиде щи запалят вратлето![]()
признай си :P
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Спри цигарите и им кажи истината с лъжи ще стане още по зле.Дам и защо пушиш по добре ги спри ще ти докара някоя болест и ще гушнеш букета.Не че те плаша но имам много познати починали от цигари вклъочително и много близки роднини такаче опицай си ъгала спирай цигарите и си сядай на задните части.Признай си истината от-до ще има караници но стискай зъби и понасяй сама си виновен
Кажи им че пушиш мн рядко и нямаш намерение да ги увеличаваш![]()
Предложи им да се съберете, да изпушите по една цигара всичките (ако родителите ти пушат, де) и да обсъдите положението.![]()
You are broken, I can fix you...