- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ме харесва?
нА 16 съм от Търново ,момичето и то е на толкова и е от Бургас.Запознахме се по скайп и като бях на Ахтопол на море тя дойде да се видим.Оттогава си чатим всеки ден.И тя ми писа смс ,че сега в събота ще метне техните ,че ще е с приятели и с рейса ще дойде до Търново да се видим.Чудно ми е дали ме харесва?
Определено,защо изобщо се чудиш![]()
Е ако наистина го прави този жест - повярвай ми наистина те харесва... от Бургас до Т1рново не е малко разстоянието, а п1к и л1же родителите си...Първоначално написано от Damn!
a nqkva det ne i puka za teb bi li bahtila 7 4asa pat s vlak i okolo 4-5 s avtobus?Първоначално написано от rame
пффф е не ??? що въобще питаш!?
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Ами тогава що ми казва всеки ден в кой почва се влюбва?
за да те дразниПървоначално написано от Damn!
и, за да ти види реакцията
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Неща ,които ме разубеждават:Първоначално написано от MiMcHeToOo
1-Не може да ми пише ,че харесва някой от квартала си ,при положение ,че ме харесва
2-2 пъти съм и писал (h) ,а тя не ми отг. с нищо
3-Винаги ,когато и направя някой комплимент ми казва "Мерси :P " ,а не "Мерси :* "
хм...Първоначално написано от Damn!
1. не съм съгласна както казах може да го прави, за да ти види реакцията
2.тва не значи нищо
3. голяма работа за една ":*"
абе нещата са 60/40 т.е има по-голяма вероятност да те харесва![]()
Животът е адът описан в Библията!
Хм...ами когато каза ,че е сънувала как го прави с някъв нейн фр?![]()
![]()
Първоначално написано от Damn!
Втф? Пич, ти добре ли си? Кое нормално момиче ще излъже родителите си и ще бие толкова път, за да отиде при момче, което не харесва?!Стига с тъпите въпроси. Въобразяваш си разни неща и се тревожиш за глупости, вместо да се радваш, че момичето, което харесваш, ще дойде при теб!
moje pak prosto da ti idva na gosti...![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Ами аз мисля че те харесва![]()
Mn qsno 4e te haresva! Tova 4e ti kazva koi si haresva ne zna4i ni6to, prosto iska da te drazni i da vidi reakciqta tiAide uspeh
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
и да те харесва кфо кат сте от разли4ни градове.. питай нея.тя най добре знае дали те харесва от вси4ки!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
бате харесва те 100 процента![]()
Не може да се каже какво със сигурност и е в главата но е много възможно да те харесва. Изчакай да дойде и тогава ще разбереш.
Разбира се,че те харесва!![]()
пхахахахахахаха неам думи просто-момчетата пускат теми,с които се опитват да намерят скрит отрицателен смисъл в дийствията ни,с които показваме,че ги харесваме,а момичетата пускат теми,търсейки скрит смисъл на любов в думите,с които са ги зарязали \/
тааа по темата-в най-най-най лошия случай те има за very good fr,с който може да споделя сичко-иначе нямаше да бие толко път заради тебе![]()
Без лични и безлични съобщения, моля.
Май няма да дойде![]()
![]()
вчера ми прати една песничка любовна балада и ми каза винаги като си я слушам да си мисля за нея.офф незнам.на 99% съм сиг. ,че не ме харесва...
Хахах,не се обиждай,ама ти си откачен! Момичето ти прави постоянно намеци,че е луда по теб,а ти се дърпаш!![]()