.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Град
    ....

Не изпитвам никакво удоволствие при секс

am moq problem e 4e s priqtelq mi ve4e za 7 ili 8 pyt 6te pravim sex a pyk az ni6to neose6tam pyrvo za men be6e normalno za6toto nali pyrvite pyti vse o6te boli no sega neose6tam ni6to samo 4e me ryga :P probvahme s prezervativ i bez no az pak ni6to neose6tam dane bi da e ne6to ot men of neznam ama iskam da izpitam nqkakvo udovolstvie

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    ....

отпусни се
    Impossible is nothing

Град
    ....
    Цитирай Първоначално написано от nikf
    отпусни се

6te pomogne li ? 4etoh i 4e trqbva da sam mnogo vyzbudena
    ....

Нека първо ти прави френска , за по голяма възбуда
    EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен

Сменете позата.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от tita
    отпусни се

Че ти щом не можеш да се отпуснеш, какъв секс си тръгнала да правиш?
    И не само си го чела, ами и по принцип човек прави секс, защото му се прави, т.е. е възбуден, а не поради всякакви други причини.
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Рано ти е още. Има жени, които години наред не усещат нищо, камо ли оргазъм да изпитат. Първо опознайте телата си, научете кой какво харесва, какво да прави другия, за да достави удоволстие на партньо ра си, отпуснете се... с времето всичко ще си дойде на мястото.

taka se polu4ava zashtoto ne si se otpusnala otpusni se i shte vidish 4e shte ti stane mn hubavo

Отпусни се, наблегнете на любовната игра, сменете позите, пийни нещо за кураж - текилка най-убавко ! Успех !!!
    \/ \/ \/

Супер фен
    ako si prekaleno malka e normalno,ako ne te vazbujda dostata4no sa6to
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Град
    Асеновград, България
    Да, трябва да си максимално възбудена и отпусната!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Като за начало го правете когато си готва и наистина го искаш,а не само защо на него му се иска или защото така трябва.
    Не преминаваите веднага към съществената част (тоест "ръгането").Гушкайте се,целуваите се,закачайте се,говорете си мръсотийки.......ще усетиш как започва да ти става приятно и топло м/у краката.Събличайте се бавно като не спирате да се целувате и галите.Нека първо той се заиграе с теб (смисъл да ти прави френска)следкоето и ти можеш да правиш на негп(ако искаш разбира се)......Евентуално след това можете да преминете и към сексаааа
    Уххх чак се възбудих хахах

Ако и след всички тия неща пак не чувстваш нищо и ти е гадноо.....незнам пробваи с жена може да ти е по хубаво \/ \/

Момиче съм!!!

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    и аз все още имам проблем с отпускането.. нищо че правя секс от доста време.. просто не мога да се отпусна на макс и това е ... но удоволствие има..
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tita
    отпусни се

За товада си възбудена трябва да отговаря приятеля ти, той трябва ад се постарае да те колкото може повече, но явно и той се притенява и няма опит, но можеш да се надяваш, че скоро нещата ще се оправят

споко..има време...важното е да се отпуснеш и да се наслажаваш
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

spokoino macka otposni se i az bqh taka \/

ами нека те целува по врата, целува и опипва гърдите ти, и после като се върбудиш мисля, че ще стане

emi i az sym taka samo 4e dosega sme go pravili 4 p1ti i neuse6tam n6 :S samo bolka ot vreme na vreme :S

Цитирай Първоначално написано от ilii4o7o
    Цитирай Първоначално написано от Boynce
    Като за начало го правете когато си готва и наистина го искаш,а не само защо на него му се иска или защото така трябва.
    Не преминаваите веднага към съществената част (тоест "ръгането").Гушкайте се,целуваите се,закачайте се,говорете си мръсотийки.......ще усетиш как започва да ти става приятно и топло м/у краката.Събличайте се бавно като не спирате да се целувате и галите.Нека първо той се заиграе с теб (смисъл да ти прави френска)следкоето и ти можеш да правиш на негп(ако искаш разбира се)......Евентуално след това можете да преминете и към сексаааа
    Уххх чак се възбудих хахах

Ако и след всички тия неща пак не чувстваш нищо и ти е гадноо.....незнам пробваи с жена може да ти е по хубаво \/ \/
    Начи той да и прави на нея френска при всички случаи, а тя ако иска така ли?
    Да точно така!Все пак на нея и е крайно не приятно и тя не изпитва никакво удоволстиве!Уффф че ме ядоса.......Не стига че тя не изпитва никаква наслада ами и я боли и все пак правят секс за взаимно удоволствиее (най-малкото) не виждам причина защо и той да не даде малко повече от себе си и малко не се жертва.Нищо няма да му стане като не му напраят свирка ...
    Ти си е*ати егоиста....

Момиче съм!!!

az kato go napravix,moq priqtel ima6e dosta opit i vapreki tova parvite 4-5 pati adski mnogo me bole6e,naprovo det se kazva sam revala ot bolka,posle ve4e kato sprq bolkata mi be6e adski bezrazli4no (sledva6tite 5-6pati)napravo se bqx 6a6nala,no s te4enie na vremeto i az razbrax kakvo e ydovolstvie...tai 4e spoko,imai tarpenie i se otpyskai maximalno
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

И аз бях така отначало нито възбудена нито изпитвах някакво удоволствие ..Но след време вс се оправи а ако не успееш да се възбудиш представиси че е някой друг аз съм правила така и е помагало от части хахах
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Фен
    Град
    под масата ;)
    споко и аз съм така. отпускам си се , възбудена съм, сичко си е на 6 ама.. не става и не става. нищо не усещам. затова гледам да тренирам повече

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    На мен са ми казвали че колкото по рано започнеш да водиш полов живот толкова по-рано започваш да не испитваш удоволствие...и май има логика
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Фрифидна била.. ае стига глупости.
    Явно не се отпускаш психически, не си на вълна секс.. не го искаш толкова силно, щом не изпитваш удоволствие, въпреки липсата на болка..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Деа как успявате да измисляте такива глупости, деа емотата, ДЕБА!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си