.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Ooo,boje....mai ne ti e bilo,4ak tolkova nepriqtno....ne mislq 4e ako nqkoi se opita da me iznasili men,6te go ostavq da zaspi varxy men,ako bqx na tvoe mqsto 6tqx da vikam da kre6tq,vse nqkoi 6te6e da me 4ye i 6te6e da mi pomogne....mai ne e bilo iznasilvane,a prosto po-gryb seks s nqkoi s koito si 4ykala predi neznam si kolko vreme
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

P1rvo mislq ,4e e dobre da kaje6 na roditelite i i zaedno s tqh da podadete nqkakva jalba(makar 4e te policiqta ve4e po4ti ne se int ot problemite na obiknovenite hora..)a posle da razkaje6 i na sega6niq ti priqtel.Mislq 4e ima pravo da znae ina4 e6te se 4uvstva6 guzna i vinovna.Nedei da ovarta6 kaji mu napravo kakvo e stanalo i mu obqsni 4e ne e bilo po tvoe jelanie-vsi4ko koeto si kazal tuk vav temata.Mislq 4e trqbva da te razbere a na toz biv6iq ti mu pojelavam do kraq na jivota mu jena da ne vidi...t1pi gadni kopeleta
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от oTka4eHa
    Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    Цитирай Първоначално написано от oTka4eHa
    mi ne e ebavka temata toi mi e sased i tova me pritesnqva o6te pove4e be6e bez prezervativ no ne svar6i v mene a i ve4e pih eskapel udrqh go i go butah no toi me pritiska6e i nemojah da napravq ni6to taka 4e ne me obvinqvaite men az ne go iskah
    еми по-добре му кажи и ако сегашния ти е печен ще те разбере може и да предложи нещо за това как да се справите с проблема. а тоя бившия да н е е някакъв борец че приятеля ти да не може да се защити
    biv6iq mi se sbiva za nai-malkoto,dokato sega6niq mi dori da go napadnat sig 6e sedii 6e gleda
    От де си? ако си от Севлиево ще му светя маслото аз
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Цитирай Първоначално написано от slun4evo momi4e
    Според мен темата е ебавка.Ти какво седя си и си трая докато той те изнасилваше ли?
    А ако не е, всичко това е ужасно.Кажи на гаджето си и вземете мерки, за да не се повтори.Това е насилие, той трябва да си получи заслуженото. Не се страхувай от това кой кого ще бие, предполагам твоят приятел има приятели.А може и да е добре за теб да кажеш на родителите си, ако наистина те е насилил, само ако ти не си му пуснала доброволно е насилие.
    +1
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

P1rvo mislq ,4e e dobre da kaje6 na roditelite i i zaedno s tqh da podadete nqkakva jalba(makar 4e te policiqta ve4e po4ti ne se int ot problemite na obiknovenite hora..)a posle da razkaje6 i na sega6niq ti priqtel.Mislq 4e ima pravo da znae ina4 e6te se 4uvstva6 guzna i vinovna.Nedei da ovarta6 kaji mu napravo kakvo e stanalo i mu obqsni 4e ne e bilo po tvoe jelanie-vsi4ko koeto si kazal tuk vav temata.Mislq 4e trqbva da te razbere a na toz biv6iq ti mu pojelavam do kraq na jivota mu jena da ne vidi...t1pi gadni kopeleta
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

kaji na sega6niqt si priqtel,no purvo mu obqsni ..posle ako naistina te e iznasilil suob6ti na policiqla i na va6te no trqbva da kaje6 na nqkoi za6toto tova ne e 6ega rabota .. i ako smqda6 da si mu4li6 biv6iqt ti pak 6te se vuzpolzva
    ... Just smile...

Фен Аватара на hackers
    Град
    гр.София , жк.Дружба 2 "Skin City"
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Въх ко го направи тва ко не аз то някой познат (и то кви познати имам) ще направи изнасилвача на кюфте...като се замисля по-добре да не съм аз че не ми се лежи на топло.....ама все ще намеря някой свободен военен
    Иначе казваш на приятеля си и го въоръжаваш с нещо тежко и тъпо

ами от там и идва моето предложение нас никой не ни закача

Времее да се обединим!

Цитирай Първоначално написано от Quasar
    Въх ко го направи тва ко не аз то някой познат (и то кви познати имам) ще направи изнасилвача на кюфте...като се замисля по-добре да не съм аз че не ми се лежи на топло.....ама все ще намеря някой свободен военен
    Иначе казваш на приятеля си и го въоръжаваш с нещо тежко и тъпо
    Такива изверги прсто ги презирам ....... И точно заради такива вечер кат се прибирам малко по - късно ме е страх.

iskam da te pitam kogato bivsia ti vlezna pysna li go ili toi si e vleznal bez da zvani bez da pita i drygo ti ne se li saprotivliava lili go ostavi da te naebe i da si tragne da ti kaza samo kakvoto se e sly4ilo sly4ilo se e predlagam ti ako te e nasilil mnogo da govoris s rodotelite si ili s priatelia si zastoto toi znae 4e se pritesniavas i ste se opita da se vazpolzva ot teb oste vednaz

Град
    Русе

>:(

Бахти умрялата тема...
    Първо трябва да кажа,че авторката е много тъпа и си няма работа,ако темата е ЛЪЖА!
    Ако не е лъжа,трябва да кажа,че авторката е УЖАСНО ТЪПА,за да не го удари с някоя ваза или нещо в близост...ебаси празната къща дето има...ще да каже,че и крака е нямала,че да му размаже достойнството и бъдещото поколение!
    Сигурно и ръце и зъби не е имала за да го ухапе или ощипе...
    А сега няма и мозък да каже на родителите си или полицията!

Но щом не е казала на никого,значи е ТЪПА и си няма работа и мисли,някоя лъжа!

Ето сега и аз си нямам работа...
    Вчера докато се прибирах ме сгащи бившия ми и ме блъсна в храста и ме наеба,без да знам...аз не бездействах,ама той е 2 метра и 32 сантиметра и е много голям и неможах да направя нищо,да кажа ли на бъдещия си приятел,че са ме изнасилвали??

БАСИ ТЪПИТЕ ХОРА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си