- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как повече харесвате момичетата,с или без грим ?
без грим или ако има да е минимален ако искам с много грим ше си фана магистралка![]()
momi4e s1m i mislq 4e ne e neobhodimo da ima6 tonove grim po liceto si.
moliv za ochi spirala i glanc spored men e napalno dostatachno
Аз се харесвам най-вече без грим... Но понякога се налага да слагам по някой молив за очи... Че иначе ми се губят очертанията на очите...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
аз слагам само молив и гланц или балсам за устни и мисля че е достатъчно
АЗ!Първоначално написано от GregoryHouse
Рано или късно момичето остава без грим. За това, предпочитам изобщо без грим, в редки случаи(официални събития и т.н.) може да сложи малко
Общо взето нямам нищо против грима, но процента на момичетата, които знаят как и защо се използва е много малък
ami otgovorih s malko grim 6toto taka mislq 4e edno mlado momi4e izglejda nai dobre -spiralka moliv i glanc tva e dostatu4no spored men...
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Малко грим, подчертаващ естествените надарености![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И аз съм момиче и от моята гледна точка,колкото по - естествена си,толкова по - добре...Не трябва да се преклява с грима..През деня нещо по - семпло,а вечерният грим,там вече можеш да си позволиш да "попрекалиш"![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Обикновено ходя без никакъв грим - слагам си само крем за лице защото кожата ми е суха. Но когато има наистина важен повод си слагам пълна гама гримове - фон дьо тен, сенки, спирала, молив....звучи като яка мацаница но така си слагам грима, че почти не си личиПросто или се гримирам както трябва или изобщо не се гримирам
![]()
Изгори, за да светиш!
аз пък имам чувството че и с грим и без грим съм си все еднаква![]()
,уж си слагам червило(розово)спирала и молив,а те почти не личат,20 мин след тва вече са се изтрили
![]()
,аве яко си е да си си хубав.
![]()
Едно момиче се познава колко е хубаво след като се изкупе и си измия зъбите. Без гримове рокли и незнам си какви женски лайна!
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
lelelelelleleelel ko e qko da sipqygdjkas,M>X Cn aedvhsbnlfc/MW MDNJSVBUKLCNAMW.D![]()
lelelelelleleelel ko e qko da sipqygdjkas,M>X Cn aedvhsbnlfc/MW MDNJSVBUKLCNAMW.D![]()
http://www.youtube.com/watch?v=VuWtsCNAank POZDRAV ZA VSIЧKI OT ARIISKATA RASSA![]()
Стига с тоя флууд бе!
Ами и аз съм момиче и смятам,че изглеждам добре с малко грим!
ima momi4eta koito prekalqvat s grima..no go pravqt izkiu4itelno dobre..prosto te ne se haresvat bez grim..zatova slagat dosta..i pri nqkoi se polu4ava dosta dobre..zashtoto znaqt kak stava i kak se slaga..no pri drugi se polu4ava ne6to grozno..ima edna ot moq klas deto ot kakto q pomnq vse idva sys super mn pudra fondiuten perli 4eren molin adski mn slaga a senkite i sa ili masleno zeleno ili tymno sinio..i sedi vse edno si gi slaga sys 6patola..nz kak vyrvi taq..ama vednyj be6e do6la bez grim 6toto bila spqla nz si kyde..i ne mojeh da q poznaq v pyrviq moment..!taka 4e da ne prekalqvame..az li4no slagam spirala i moliv..a za kojata hodq na sularium..taka si opravqm tena i tva e..ne slagam glancove i takia..!no vseki si precenq sam za sebe si!![]()
Има момичета, на които гримът им стой добре и такива, които ги загрозява. Така че не мога да дам еднозначен отговор. Може би все пак без грим, защото така не се хабат излишни пари!![]()
Предпочитам без грим,или ако има такъв да е много малко![]()
Без грим е по-лесно. Един матиращ крем на лицето със защитен ефект, някакво балсамче за устни, за да не ги чувстваш сухи и изфирясваш от вкъщи буквално за пет минутки.
Възхищавам се на добрия макиаж. Все пак когато се използва по-силен грим, той не е поставен на лицето, за да подчертава нещо по скрит и незабележим начин. Той е там, за да изпъкне, за да направи впечатление.
Лично аз харесвам и двата типа - и лек, и силен. Без грим излизам до магазина само. Лекия грим за ежедневието, забързаната атмосфера. По-тежкият си идва с по-предизвикателното облекло, излизането вечер, някакъв празник и т.н., когато човек иска да изпъкне по някакъв начин.
When I love, I love.
И аз съм момиче.Предпочитам да ходя със малко грим т.е. само спирала и прозрачен гланц но това става само когато имам важна срещаМомичетата със много грим не ми допадат
![]()
s malko grim razbira se p1k ako liceto na momi4eto e nejno i gladko izob6to ne i trqbva grim
аз си слагам молив (не много),гланц и пудра някои път и сенки
momi4e sym... no... ebala sym maika muuu xhauxyaxh.... koit kakto iska da hodi... az si hodqddz kak... mai s mn grim xhaxha :P ama pak sam si hubava.. is kromna xhauyxauhxauy
Аз не харесвам много наклепаните момиченца, особено ако са на възраст от 14 надоло. Иначе за ежедневието и аз не прекалявам с грима. В повечето случаи слагам само черем молив, защото имаче очите ми не се виждат. А имаче от време на време си слагам черни сенки, но не мосля че е зле. По-добре е от оранжеви или жълти все пак! Иначе повечко грим слагам само при официални поводи - Нова година напр.