- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ЛЕВСКИ-Марек
06/10/2007 18:00 - ПФК Левски - Марек - Стадион Васил Левски - София \/ Ще ги опухаме здраво Кой ще ходи на мача?
Не ми се прави на футболна фенка...
Защо да се правяПървоначално написано от o.c.
![]()
Аз съм си футболна фенка
![]()
![]()
![]()
![]()
Мдаам.Виждам те кфа си след седмица.
Всички след като влязат тук се регват и почва един наплив от мнения и страшна гъзария, нали трябва да правиш впе4атление докато си Новак.
Неусетно ставаш Фен и си амбициран да станеш Повече от фен.
Скарваш се с някого от форума и спираш да го посещаваш.След 3 дена някой те подсеща и ти влизаш отново, твърдо решен да станеш Супер фен.
Станал си Супер фен и ти доскучава в форума, затова почваш да влизаш във Фън раздела и новичкият Игри.
Стигнал си 491 мнения и умираш да направиш още 9 за да станеш Мега фен.
Но няма кой да ти прави компания да флуудите заедно и преминаваш във Всичко тиййн накуп.
Правиш се на новодошла интелигентна личност и се прецакваш.
Все пак вече си Мега Фен.
Става интересно във форума и продължаваш да го посещаваш.Неусетно правиш 1000 мнения и се амбицираш за 1100.
Но трудно ги правиш, защото по петите ти постоянно щрапа модератор.
След това, твърдо стъпил на здрава земя започваш баавно да стигаш 2000.
В следствие на спорове и драми стигаш 3000.
Скарваш се с най готините узъри от форума и разбираш, че още като си погледнал за първи път тук, си си вкарал фатален автогол.![]()
Не можеш ли да прочетеш заглавието?Първоначално написано от o.c.
Това е тема за футбол а не за глупости!Айде няма да пиша повече да не спамя....
Оставете момичето да ходи на мача бе![]()
Сега бързо отвори левски.бг и виж някоя новина, после благодарение на уменията си я преразкажи и кажи-ние сме 2 момичета, големи фенки и си споделяме новини от футбола.
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
o.c. май нещо от собствен опит говори...
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
те футболните фенки са адски зле пред фенките на феновете по стадионите в Българиятея, които ходят за футбола, не ме кефят не знам що така се получава
![]()
Естествено че от собствен опит говоряПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Не съди за останалите по себе си.Първоначално написано от o.c.
![]()
аз кви манекенки съм водил на мачове, бате... момичетата, дет се интересуват от футбол, репа да ядатПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Не за останалите, а за НЕЯ.Първоначално написано от Out Of Love`f
![]()
Зле сте...Първоначално написано от devil_girls_
![]()
Момиченца, заради вас Герена стана като Амор ...![]()
Събрали се да гледат ама грам не разбират от футбол и само крещят " АЙДЕ ВАЛЕРИ ДАВАЙ ВАЛЕРИ " ( Валери Домовчийски )
Като идвате на стадиона - пеите, ако не ви се пее стойте си вкъщи или ходете в сектор " А "
Иначе за мача : миналия сезон ги бихме 2 пъти с по 8 и на мача на Васил Левски стана доста интересен мач, надявам се и този да е такъв и да ги бием с поне 5. Надявам се и да се измъкна от нашите, че от всичко най-много мразя да изпускам мач, въпреки, че съм леко контузен с крака и трудно ще се довлека на стадиона
Jebem te u usta, jebem te u oko
няма да коментирам тъпо мнение на човек, който не ме познаваПървоначално написано от Out Of Love`f
![]()
алелуя.
аа нема такава история..на некой умрел мач кат застъпиш некоя кака бате..даже от такъв мач с путка се върнах със седалка в насПървоначално написано от ATAKABG
![]()
Да на секса с тях.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
...боядисани в синьо.Първоначално написано от i'm so excited!
![]()
Мачът няма да е от най-интересните. Прогнозата ми е победа за Левски с 2:0 / 3:1 .
preporuchitelen roditelski kontrol - filmut ne se preporuchva za lica po 16 godini...Първоначално написано от FernandoTorres`fan
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Добре се посмяхме при головете на марек.![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!