- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали постъпих правилно?!
hmm mn gadno se e polu4ilo emi hubavo e 4e si go ostavila.. az sum na 16 i men me e udrqlo mom4e be6e mi razbilo ustataposle si ima6e mn problemi..
![]()
2 години и 6 мевсеца си е доста време вероятно те обича...
Аз мисля, че много те обича, но по негов си странен начин.И все пак не си заслужава да се връщаш при такъв човек и всеки ден да се чудиш за какво ще намери да те набие след като се прибереш от работа. Недей да се връщаш при него всичко започва с един шамар, после стават два и после незнаеш дали ще уживееш утре.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Сложна работа... Едно знам със сигурност - любовта и флиртовете вървят ръка за ръка. Абсолютно съм убеден, че няма напълно верен човек на тази планета! Не мога да ти дам съвет, но винаги има място за прошка, винаги може едно обичащо сърце да бъде щастливо...![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Мисля че щом те ревнува до такава степен, явно мн те обича, толково че чак той е объркан от чувствата си, някакъв вид странна защитна реакция, Уплашен и объркан от силните си чувства е направил глупоста да ти посегне, а именно защото ти е посегнал се държи по-студено, осъзнава че е прекалил, съжалява, чувства е виновен. Не е важно дали ние мислим че си или не си постъпила добре, важно е ти как мислиш. Помисли, осъзнай чувстата си, попитай се дали ще можеш с него за на пред и вземи решениеПървоначално написано от Black_Rosse
![]()
знам че с него ще мога да съм занапред а и сам той ми е казвал че никога не е искал да ми посегне но се ядосвал когато съм го одрала и съм му оставила белег на лицето точно за това неможал да се сдържи - каза"няма значение че си момиче,важното е че както ти така и аз съм човек и имам своите чувства и слабости"!но не мисля че ме обича чак толкова след като когато се разделихме не направи дори и малко усилие да ме спре!а и след това като говорихме той само ми повтаряше че бил разочарован от мен и че искал да е сам!това немисля че ще ми го каже човек който ме обича!а и да ми казва че може би щял да обича и друга!мислел да пробва!това е наглост!![]()
все пак каквото и да казвам аз го обичам.искам да съм с него,но и вече незнам дали някога отново ще бъда с този човек и дали ме обича !![]()
![]()
![]()
Според мен той не те е обичал достатъчно! след всичко което каза,че ти се е случило,не знам как въобще ти е минало през ума да се върнеш при него! Та той е бил направо луд...Нормално е човек да изпитва ревност,ама той е бил вманиячен! Постъпила си абсолютно правилно като си го напуснала и ще постъпиш правилно,ако не се връщаш при него!
Той те има за вещ.
Не ти трябва.
Сигурна съм, че го обичаш безумно много. Но недей да се връщаш при него. Никой няма правото да се държи така с теб и да те бие. Ти не си куче. Горе главата.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първоначално написано от kael
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...