- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вашите приятели ли са с някоя от даскалките ви?
Даскалката ми по история тази година е много добра приятелка на майка ми. На мен ми е някво супер странно в нейните часове....Незнам защо. Гледам да се държа прилично, но още не сме почнали с контрлните и изпитванията....А мен по история хич не ме биваИ така де...чудех се ваще приятели ли са с някои от вашите даскали? Ако да как се държите в часовете им?
Не, не познават никого от даскалите ми..
Но в предишното ми даскало(нали е квартално, та мама е учила в него, брат ми също) майка ми познаваше някои учители покрай брат ми, но определено не са били приятелкиДържала съм се както във всички други часове..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
хаха кфи ги говори6 по4ти си4ки даскалки са приятелки на майка ми ама мен не ме ебе. Ебавам се с тях те викат 6те кажа на майка ти апак аз каам знаете пътя.за тфа 4е не се притисняваи 4ак толкоз![]()
Апф, с майка ми не се познават, но лелята на приятеля ми е учителка в моето даскало, не ми преподава за щастие. И без това ми е много особено... дали да й говоря на вие или на тиВ училище де, като сме у тях ясно. Мърморя си фамилиарната форма, ама ми е някакво странно такова...
![]()
Аз имах една учителка от мойто даскало,ама ми е преподавала само 2-3 часа по заместване,иначе ми беше съседка
В предишното ми училище директорката беше семейна приятелка, а и мъжа й, който ми преподаваше по труд и техника и изобразително, ама да не ти пука чак толкова, голямата работа вече![]()
Майка ми и класната се познават от деца и са приятелки.А една друга учителка е жена на шефа на баща ми.А има няколко даскали които са преподавали на баща ми.![]()
На мен баща ми и майка ми са ми учители![]()
Представяте ли си какво ми е в техните часове![]()
Пък и съучениците ме бият заради това![]()
майка ми е приятелка с химичката, държах си се нормално...но вече нямам химия![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
охх от това освен полза няма друго кво да измъкнеш ,ако имаш малко акъл и знаеш поне за 4-5 си се уредила с 6цата
Да ,ама не чак толкова близки.Държа си се както при останалите учители![]()
Пази Боже ! ахахха,ама и да имаше такива пак щях да ги правя на криви всичките ахаха![]()
ами...госпожата ми по математика...преди ходих при нея на 4асни уроци 2 години и решавах контролните,които тя дава в 4ас![]()
Веднъж имахме тест и нещо не бях нау4ила как да решавам зада4ите...та...бях нау4ила на изуст буквите и после ми писа 6
Ве4е не съм при нея така,4е...не знам
![]()
Майка ми познава всички учители до един...защото и тя ми е учителка...
oh,za 6tastie ne..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Не.
баща ми се познава със замесник директорката (която ми е даскалка по труд и техника) да ти кажа като гроб съм в 4аса й! аз изпитвам scare от нея! на вси4ки ни се вижда мн строга...и жестока
![]()
Да.. познават класната, но това не променя нито моето държание (в часовете и навсякъде), нито нейното!![]()
задължена?на кой?кво ти пука нали си се осигурила :P имам една от моя клас дет е така и е такава мазница ,че класната само тича при даскалите да ги моли да й махнат слабите оценки....мразя я...КУЧКАПървоначално написано от Chr!sSie
[bАми с класната се познават много добре даже са ходили на ресторант смисъл тати и мама тя и мъжа й.С госпожата по Бел и с тая по География.Другите ги познават от родителски срещи само и тва е аи са в Германия та..[/b]
Аз понеже от първи до 12ти клас съм учила в едно училище и преди това и брат ми беше там,майка ми познаваше всичките даскалиИма си и готини и лоши страни,готиното беше ,че при повечето не се притеснявах да се извинявам или да си трагвам по рано от час \
/ .Но най гадно беше с учителката ми по математика ,че са много гъсти с майка ми и мен винаги ме беше срам да ходя без домашно,въпреки че нищто не разбирах,и тя все ме изкарваше на дъската накрая на срока за да ми пише 6 дори и аз да не исках
А иначе не е болка за умиране че майка ти познава някоя даскалка,аз имах двама съученици които горките учеха при майките си за тях вече ми беше жал
![]()
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.