.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 68 от общо 68
    Супер фен Аватара на bEbsI
    Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    aham hora kato men ?? Tfa ne6to gadno li tree da e hxahaxhxa ??
    Приеми,че нейскам да се обяснявам,защото ти и без това няма да схванеш нищо от думите ми..(приеми го като комплимент.. )
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

kuv savet iska6?! tva ne e nqkva situacia ili ne6to s koeto nemoje6 da se spravi6, tva si si ti i tvoito nepravilno vzimane na re6enia! nikoi dr ne te kara da pravi6 gluposti taka 4e ako iska6 da se promeni6 po4ni da misli6!

ninam sigurno prosto ne haresvam sebe si

Супер фен
    Град
    Венера
    Лесен е отговора, просто си куха.

Град
    Велико Търново
    Сори ама май си и фатално тъпа! Ти не можеш да си помогнеш, че ние ще можем. Като искаш се промени - то няма лошо. Смени си приятелите, стегни се малко и спри да се дъниш. Не е толкова трудно, колкото си мислиш.

em trudno e az ot septemvri mesec kazah 4e se promenqm ama e trudno 6ot e taka po4nah da izlizam s po svesni hora smisul sportisti az i predi izlizah s tqh ama sega sme si mn dobri fr oba4e kato se pribera f moq kvartal i nqkoi kato mi zvunne are da hodim na kupon f edi koi si ili ela v nas se subirame i az vikam ne be nemoga ama otivam i pak preebvam ne6tata bqh obe6tala na tova mom4e 4e samo 1 mesec nqma da se zanimavam s gluposti smisul da piq da se natiskam s nqkoe mom4e ili da 6murkam malko i kvo pak preebah si4ko i mi e tolko gadno daje predi iskah da se premestq za da sum dale4 ot si4ko tfa ama ne6to ne stana

Град
    Велико Търново
    ами душа, воля ти трябва само ти можеш да си помогнеш. Пък и според мен ти просто си казваш, че искаш да се промениш, ама правиш ли наистина нещо по въпроса? Отговори си сама...Ако наистина го искаше щеше да положиш повече усилия. Не си пропилявай живота.

e kvo pove4e trqbva da naprava kak da se promena

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Хубаво, де, явно си си такава.
    Ще си намериш майстора. Вярвай ми..
    мхм

Град
    пред компютъра :)
    абе да не си няква нимфоманка бз ами явно си в пубертет за това..

Re: Защо правя вскички тези глупост :(???

Цитирай Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
    Ем значи незнам дали ще ми помогнете ама права доста глупости а незнам защо .. не съм некфа курва дето или некфа грозна напротив.. но просто права яко глупости!! Не се влюбвам а само се забавлявам и незнам защо искам да се влюба ама неможе..
    Скоро спах с едно момче съседче израснали сме заедно преди ходехме ама нищо не стана и един ден той дойде до нас да търси брат ми и аз му викам влезни че няма какво да права и аз имах амфети и му викам искаш ли и той Не и аз аре бе и той хубаво и какво стана Той седи и ми вика че бил дествен а е адски сладък и аз му викам ее верно ли бе и той да и аз ем можем да променим тфа и кфо направихме го няколко пъти и са като се видим навънка сме само на Здравей Здрасти.. нито аз искам нещо от него нито той от мен.. Незнам за кфо го направих случвало ми се е и преди да права яко глупости а незнам защо Ако може да ми помогнете ще е много добре
    Освен да те застрелям , с друго не мога да ти помогна
    Ne e lesno da si chuban

Град
    София
    май ти е малко спермата. а така го виждам твоя случай.
    $uperman

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Нема кво се стегаш, ти си курволяк. Такава си се родила и такава е си умреш.

В крайна сметка секи си носи кръста.
    +99999999999999

Щото си заухава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си