- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо правя вскички тези глупост :(???
Приеми,че нейскам да се обяснявам,защото ти и без това няма да схванеш нищо от думите ми..(приеми го като комплимент..Първоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
)
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
mi Ok
kuv savet iska6?! tva ne e nqkva situacia ili ne6to s koeto nemoje6 da se spravi6, tva si si ti i tvoito nepravilno vzimane na re6enia! nikoi dr ne te kara da pravi6 gluposti taka 4e ako iska6 da se promeni6 po4ni da misli6!
![]()
ninam
sigurno prosto ne haresvam sebe si
Лесен е отговора, просто си куха.
Сори ама май си и фатално тъпа! Ти не можеш да си помогнеш, че ние ще можем. Като искаш се промени - то няма лошо. Смени си приятелите, стегни се малко и спри да се дъниш. Не е толкова трудно, колкото си мислиш.![]()
em trudno e az ot septemvri mesec kazah 4e se promenqm ama e trudno 6ot e taka po4nah da izlizam s po svesni hora smisul sportisti az i predi izlizah s tqh ama sega sme si mn dobri fr oba4e kato se pribera f moq kvartal i nqkoi kato mi zvunne are da hodim na kupon f edi koi si ili ela v nas se subirame i az vikam ne be nemoga ama otivami pak preebvam ne6tata bqh obe6tala na tova mom4e 4e samo 1 mesec nqma da se zanimavam s gluposti smisul da piq da se natiskam s nqkoe mom4e ili da 6murkam malko i kvo pak preebah si4ko i mi e tolko gadno
![]()
![]()
daje predi iskah da se premestq za da sum dale4 ot si4ko tfa ama ne6to ne stana
ами душа, воля ти трябвасамо ти можеш да си помогнеш. Пък и според мен ти просто си казваш, че искаш да се промениш, ама правиш ли наистина нещо по въпроса? Отговори си сама...Ако наистина го искаше щеше да положиш повече усилия. Не си пропилявай живота.
![]()
e kvo pove4e trqbva da naprava kak da se promena![]()
мхмПървоначално написано от bungle
![]()
абе да не си няква нимфоманкабз
ами явно си в пубертет за това..
![]()
Освен да те застрелям , с друго не мога да ти помогнаПървоначално написано от FaTaLnO_sLaDkA
Ne e lesno da si chuban
май ти е малко спермата. а така го виждам твоя случай.![]()
$uperman
+99999999999999Първоначално написано от Shmatko
Щото си заухава.