- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- нямам време спешно помогнете :(((
хора много съжелявам 4е занимавам с глупости но наистина имам нужда от малки идеи и помощ!
така ще гледам да бъда кратка! зна4и нашите в4ера ми казаха 4е заминават единия в една посока другия в друга...така поканих моята приятелка на гости и реших ме да се снимаме по бельо...ни6то не си мислете!!!![]()
![]()
не знам защо ни хрумна тази тъпа до мозъка на костите тъпа идея...но решихме да се снимаме! все едносме на плажа! и квот си се снимаме влиза гаджето на баща ми "кво правите бе?,абе вие нормални ли сте?" моята френдка си тръгна и с епо4на с конското..
тя вика...щом правите такива извратени неща няма пове4е да се събирате,няма пове4е С да идва тука, и.т.н Тя изопа4и доста нещата,помисли си 4е правим нещо койз знае какво..!!! на баща ми го казала на криво,на майката на приятелката ми го казала накриво...
и ние сега се 4удим как да ги смек4им...какво да мислим!!! моля за някакви идеи! и не сме правили нищо кой знае какво..нямали сме никакви кой знае какви намерения просто снимки..а те не ни вярват и си мислят глупости! благодаря стра6но мн на тези които ще отговорят! моля побързайте,4е компа ми е забранен и не трябва да стоя дълго на него
![]()
Emi ako ima6 vreme napravi novi snimki det ne sa 4ak tokova razgooleni ako ne s1beri si4ki rodnini i im kaji kak stoqn ne6tata 4e tav sa samo edni snimki det nikoi nqmalo da vidi i 4e prosto ste si pravili kefa
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
измислих ве4е какво да им кажа,модераторите могат д азаклю4ат темата
все пак 4аровнице благодаря ти много...ти единствена май се зае да про4ете6 романа ми
![]()
не се сърдя 4е никой не пише...нормално е на такава тъпотия![]()
![]()
Просто им кажи истината,запази самообладание,придай си уверен вид.Щом няма какво да криеш..не бива да се притисняваш за нищо.Дали ще ти повярват е отделен въпрос...тяхна работа.За друг път да си знаеш,че да няма такива изпълнения при положение,че може да ви хванат в крачка и да започнат да си мислят какви ли не глупости.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Fani si gadje i go predstavi pred va6te... ili ako ima6 dobyr fr mom4e go predstvai nego.... nqma kak da te fanat ako ne poznavat mom4eto![]()
You're a looser. But I'm not.
Хахахахахахх леле ужас! И те ся за лесбийка ли те мислят?![]()
e za6to da gi mislqt za lesbiiki ???
a ina4e bqsna_teenagerka za ni6to pak zapovqdai midlq 4e i ti bi go napravila ako nqkoi dryg ima6e tak1v problem
A INA4e kak miNA ??????
obqsni im 4e prosto ste se snimali,pokaji im pics i 6e vidat,4e ni6to stranno ne pravite!se 1 ste na plaj,kakto go kaza!uspex!![]()
:]
boge boge a smoita fr postoqnno se snimame razgoleni... i?! maika i i moita maika znaqt smeqt ni se i ... znaqt4e s vremeto tva 6e ot6umi
Testis unus,testis nullus...
Em ko sa pomioslili sa gi za obrati ne sa s takova razbirane horata ..................................![]()
Покажи им флиртчето, сладура,ахам..... и нз си още какво и виж какво ще кажат![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
И какво измисли?Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
___to Be Continued___
Господ те е наказал - като ще се снимаш, трябва да е без бельо :3Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Значи :
1-во ... Мисля си че приятелката на бащата го иска само за себе си.. (сега..не я познавам но това беше 1-вата мисъл която ми мина през главата )
2-ро - Който и да е родител да види детето си да се разголва за снимки ще побеснее,още повече щом са поокрасили цялата тая случка....
3-то - Не мога да ти дам съвет..само си казвам мнението..Не знам кво можеш да направиш...
Не знам Душко... Имала съм подобни изцепки..ама нямаше кой да изопачава нещата..и мина по-тънката..![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!