.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Hybrid View

Страх ме е от брат ми

Имам проблем с брат ми
    Аз съм на 18,той на 24.Живее в нас.Още откакто завърши казармата се хвана с наркомани и се промени.От години не си говорим с него за нищо.Все едно не се познаваме,нищо,че делим една стая.Започна да краде от майка ми.Баща ми само вика по него,но без резултат.Колко пъти го е бил....без резултат.Ходи след майка ми и и иска пари.Баща ми и е забранил да му дава,но той само я преследва и тя му дава.Баща ми после се кара с нея.
    Онзи ден ми намерил портмонето ми ми взел 20 лв.Ядосах се,защото ми писна да мълча и да си трая.Отидох,казах на тате.
    Започнаха да се карат,баща ми го изгони от нас.И преди го е гонил,но той отива у баба ми и след 2 дена се прибира и най-нагло си ляга в леглото.
    Казах на баща ми,че ако се върне,аз ще се махна от къщата.
    И...на другия ден(днес-сутринта) си влезна и си легна.
    Ядосах се и му се развиках.Тръгна да ме удря,но го блъснах.През тва време баща ми дойде и започна да го рита.
    Хем ми беше жал,хем ми беше кеф...не знам....намразила съм го

Той започна да крещи,че щял да ми прати наркоманите да ме изнасилят и щял да ме заколи някво такива.
    Сега ме е страх.
    Искам да се махна от нас...няма къде да отида,приятелят ми е за 1 месец във Франция.Не знам какво да правя....
    Много ме е страх от брат ми...моля ви помогнете.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

От София съм.
    Трябва постоянно да седя в нас ли
    Сега се обадих на гаджето ми да идва да ме взима при него.Аз при психично болни не мога да седя.
    Трябва да оставя училището

Фен
    Град
    Рая
    тцтц каф този брат бе .. тъпа работа.. а си4ко от наркоманите 100%

Това найсте е мн гадно но ти не можеш така постоянно да живееш в страх.Поговори с ваще да вкарат брат ти в някоя клиника за наркомани там могат да му помогнат...А ти се пази не излизай никаде сама и като се върне приятеля ти и с него говори трябва да се направи нещо ае желая ти успехче и нека вс да се оправи
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Голям фен Аватара на Maimunche_f
    Град
    Дълбоката провинция....
    Брат ти определено има нужда от помощ. Щом нещата са стигнали до заплахи и пребивания.....трябва някой да се намеси. Поговори с родителите си и им обясни, че не можеш да живееш в постоянен страх, все пак той е тяхно дете и те трябва да се погрижат за него. Има клиники, лекари, професионалисти на които това им е работата.Едното си дете почти са го загубили...и другото ли искат да погубят....накарай ги да направят нещо и то незабавно. Успех и кураж миличка, дано всичко да се оправи!!!

Голям фен
    едва ли като горита ще му помогне
    той е болен..тва е болест и след като е болест трябва да се лекува
    забедете го на лекар..трябва да откаже опиатите и честно казано не мисля, че ще стане с ритане

Toва не е живот-всеки ден да се страхуваш от една...отрепка /извинете ме за думата/. Поговори с вашите и може да го закарате в някоя клиника, в която ще му помогнат. С тези наркотици той вреди на вас, но най-вече на себе си. А до тогава избягвай да ходиш на по-забутани места /улици, паркове/, движи се в по-централни и оживени улици и гледай да бъдеш придружена от някой или да има хора наоколо.

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Цитирай Първоначално написано от ZaHaRcHe
    Това найсте е мн гадно но ти не можеш така постоянно да живееш в страх.Поговори с ваще да вкарат брат ти в някоя клиника за наркомани там могат да му помогнат...А ти се пази не излизай никаде сама и като се върне приятеля ти и с него говори трябва да се направи нещо ае желая ти успехче и нека вс да се оправи
    Ако той сам не пожелае да влезе в клиника да се лекува няма как да стане,но според мен това,което ти е казал е било в пристъп ня ярост и озлобление.Не смятам,че ще го направи.Вяно,ти си го познаваш най-добре,но мисля,че докато има нужда от пари и наркотиците са му приоритет няма да мисли за това как да ти навреди....Нали разбираш?Не си на първо място в плановете му.Просто не се занимавай с него и не му се пречкай.Това е било нещо като предопреждение,опит да те изплаши,при това успешен.Въпреки всичко не се движи сама,избягвай тея забутаните улички и не оставай сама във вас.Успех!
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    pfffff kat ti gldam nika ne trqbva da te e strax ot iznasilvaneto
    ae sa seriozno e dobre dde vie ne6to za semeini cennosti da ste 4yvali edno semeistvo ste vse pak kolkoto i da ne ti e priqtno
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Офф..е човек ти говориш така сякаш наркоманите са животни,което не е така.Има,някои които са опасни,но не всички.Аз предлагам да седнеш да поговориш с брат си и да му кажеш да се друса,колкото иска,само да не те закача.А тва да те прибият не ми се вярва,но ти не ходи сама просто

Walk go home boy...

Офф..е човек ти говориш така сякаш наркоманите са животни,което не е така.Има,някои които са опасни,но не всички.Аз предлагам да седнеш да поговориш с брат си и да му кажеш да се друса,колкото иска,само да не те закача.А тва да те прибият не ми се вярва,но ти не ходи сама просто

Walk go home boy...

Ужасно

Не знам какво да кажа.

Аз знам какво да кажа де...но не ми влиза в работата...

И аз ще те посъветвам да стоиш до баща си докато се върне приятеля ти.

Не че той е 100% гаранция, но при баща ти според мен е най- сигурно.
    С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
    ---->ЦЪК<----

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Говори с вашите и им кажи, че тва не може да продължава...има клиники за наркомани, що не пратят брат ти там

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    em tva e nai-maqlkoto da go pratqt v takava klinika
    toi trqbva da si prek1sne kontaktite s negotite t1inare4eni fr da si nameri sonstveno jili6te i rabota
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
    Toва не е живот-всеки ден да се страхуваш от една...отрепка /извинете ме за думата/. Поговори с вашите и може да го закарате в някоя клиника, в която ще му помогнат. С тези наркотици той вреди на вас, но най-вече на себе си. А до тогава избягвай да ходиш на по-забутани места /улици, паркове/, движи се в по-централни и оживени улици и гледай да бъдеш придружена от някой или да има хора наоколо.
    Podkrepqm

Супер фен Аватара на rakiQ
    спокойно миличка!!!след всчко зло идва и добро!

той ти е брад малко или много той те обича ..няма да позволи някой да те нарани!това го помни от мен.

това са само заплахи .Без да се обиждаш мисля че брат ти го е казал това не на трезва глава -бил е под влиянието на наркотици.

пробвай се да разговаряш с него ..спокойно и без нерви.

успех мила!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Имам много опит с наркомани......знам за какво става въпрос...повярвай ми ,че никога няма да извика хора ,които да те бият - в това съм убедена
    Не го водете по доктори ,които ще му кажат да намаля дозата и ще го прехвърлят на друг наркотик /защото имам нещастието да зная развитието на един такъв случай/ ,защото просто той ще продължи да се друса ... и това "намалям дозата всеки месец" няма да помогне....комуна е единствения начин.........и то далече от Вас..кофти е ,но...повярвай ми и аз това съм го изпитвала и зная какво ти е

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    спокойно миличка!!!след всчко зло идва и добро!

той ти е брад малко или много той те обича ..няма да позволи някой да те нарани!това го помни от мен.

това са само заплахи .Без да се обиждаш мисля че брат ти го е казал това не на трезва глава -бил е под влиянието на наркотици.

пробвай се да разговаряш с него ..спокойно и без нерви.

успех мила!!!
    точно както го е казала на нетрезва глава, може и да го извърши на нетрезва глава...
    просто не трябва да излизаш никъде сама (за всеки случей) говори с ваще да го пратите в клиника да се лекува от тази ужасна болест иначе край с бъдещето му....друг вариант (поне временен) е да го изхващаш в нормално състояние и да си поговорите като големи хора...ако пак упорства просто му кажи да си се друса колкото иска, но теб да остави на мира

Аве един мой бивш така ми се беше заканил под влиянието на наркотици, че ще прати приятелите си да ме вземат, ако не искам да отида при него и наистина го направи.
    Според мен трябва да се пазиш от брат си, защото щом наркотиците са на първо място за него, може изобщо да не помисли за теб и да изпълни заканата си. По-добре говори с вашите, защото май решението е да го пратите в клиника, където ще успеят да му помогнат.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

тцтцтцтц той е на 24 и още не се е изнесъл? как може да го търпите вкъщи? и на теб и на него ве4е му е време да оставяте "май4иното гнездо"
    обясни на баща си с какво те е заплашил,стой с приятели,помоли мом4ета които с ати близки да ти пазят гърба да са ти нещо като "бодигардове"! поговори с родителите си и им кажи,че той ще им се качи на главата...ве4е го е направил де но може да стане и по зле. и когато се върне приятелят ти пепоръ4вам ти ако имаш възможност хвани се на работа,изнесете се на квартира...!!

Аз имам сестра и неяя е стах от мен !.

Ох,тфа е мн гадно.По добре потърсете някъква помощ от специалисти.Неискам да те плаша но наскоро почина един мои познат от наркотици.Попринцип когато не се друсаше беше супер човек.Ама...
    наркотиците са това.
    По добре поговори с майка си и баща си и може би и с него (когато не е дрогиран)
    Аиде и успех.Надявам се сичко да се оправи...
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Град
    София
    Абе, тва, че ти е брат въобще няма значение ВЕЧЕ. Щом е стигнал до там да заплашва собствената си сестра с изнасилване, смятай какво говедо е. Ако можеш, си ходи при гаджето, ако не - намери няколко по-едри да го пребият едно хубаво и го натикайте в клиника. Квото трябва направете, за да се лекува. Иначе ще свърши под земята.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Абе, тва, че ти е брат въобще няма значение ВЕЧЕ. Щом е стигнал до там да заплашва собствената си сестра с изнасилване, смятай какво говедо е. Ако можеш, си ходи при гаджето, ако не - намери няколко по-едри да го пребият едно хубаво и го натикайте в клиника. Квото трябва направете, за да се лекува. Иначе ще свърши под земята.
    еее да ама се пак и е брат
    Нз дали имаш брат или сестра ама само ако имаш можеш да разбереш какво е.Аз имам сестра и ако не я видя 1-2 седмици и ми става няк'фо мъчно.
    Разбирам че брат и се друса и е мн гадно да заплашва собстевената си сестра в изнасилване ама... по добрия варянт според мене (и както ти каза ) да потърсат помощ в някоя клиника
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Типичен наркоман-друса се по цял ден не ходи на работа и живее при мама и тати А все пак е мъж на 24 години! 3 решения на проблема:

1.Да го изгоните от вас
    2.Да се махнеш ти от вас
    3.Да му влеете акъл в главата и да го пратите в някоя комуна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си