Имам проблем с брат ми
Аз съм на 18,той на 24.Живее в нас.Още откакто завърши казармата се хвана с наркомани и се промени.От години не си говорим с него за нищо.Все едно не се познаваме,нищо,че делим една стая.Започна да краде от майка ми.Баща ми само вика по него,но без резултат.Колко пъти го е бил....без резултат.Ходи след майка ми и и иска пари.Баща ми и е забранил да му дава,но той само я преследва и тя му дава.Баща ми после се кара с нея.
Онзи ден ми намерил портмонето ми ми взел 20 лв.Ядосах се,защото ми писна да мълча и да си трая.Отидох,казах на тате.
Започнаха да се карат,баща ми го изгони от нас.И преди го е гонил,но той отива у баба ми и след 2 дена се прибира и най-нагло си ляга в леглото.
Казах на баща ми,че ако се върне,аз ще се махна от къщата.
И...на другия ден(днес-сутринта) си влезна и си легна.
Ядосах се и му се развиках.Тръгна да ме удря,но го блъснах.През тва време баща ми дойде и започна да го рита.
Хем ми беше жал,хем ми беше кеф...не знам....намразила съм го

Той започна да крещи,че щял да ми прати наркоманите да ме изнасилят и щял да ме заколи някво такива.
Сега ме е страх.
Искам да се махна от нас...няма къде да отида,приятелят ми е за 1 месец във Франция.Не знам какво да правя....
Много ме е страх от брат ми...моля ви помогнете.

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3