- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На14- без гадже
Значи, аз съм на 14 и никога до сега не съм имала гадже.
Да не почнете сега "ти сигурно си отврат"- не съм грозна и нямам много пъпки( само 3-4 по лицето)
Знам че не можете да ми помогнете, просто питам дали има някой друг, който преди е бил задръстен, а сега не излиза от кафетата.
Да даде някой друг съвет как да си намеря нови приятели.
Impossible is nothing
gadjeto mi e na 18 i ne e imal gadje!![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ужас...чак 7-ми клас си и никога не си имал гадже...![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
не се безпокой аз съм на 16(почти 17) и никога не съм имал гадже(както е тръгнало май и няма да имам скоро но това е друга тема) при вас момичетата е по лесно да си хванете гаджета отколкото при нас (момчетата) мисля че е блиско до акъла защо![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Защото батковците знаят, че малките пускат лесно.Първоначално написано от ivakavlad
![]()
E ne e nujno da imate gadjeta na po 12 godini ima vreme![]()
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
8-ми и ималАПървоначално написано от `Death`Whore``
Impossible is nothing
Пропуснала си "а"-то в ника си значиИ какво се депресираш? И аз нямах гадже тогава.
За къде бързаш?И аз до преди 3 години не ходех по кафета,а си седях само в квартала с комшийчетата.Ама почнах да тренирам и се запознах с нови хора и почнах да излизам с тях.Почнах по купони да ходя,по кафета .... иии така се отраках,не че бях сдухарка до тогава!Ама споко!Всичко с времето си.
офффф...ми щом не си грозна потърси си бе![]()
Кво се оплакваш
Голяма загуба,няма що
![]()
Аз кат бях колкото теб имах гадже и си го изпращах до тях (т.е. бях 2-ри клас) А на 14 сме си играли на подаръци и съм се целувала с няколко момчета,но връзка - на 16 (без 1 месец).Първоначално написано от nikf
+ да ходиш на купони и да се напиваш коклото повече изпиеш толкова си по готин...Първоначално написано от thefreak
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
emi mn qsno az na 14 ve4e si imah gadje daje po rano be6e tfa debe6e mi purvata liubof puaxhahaxh se 1
az na taq vuzrast hodeh po diskotekite
i tam ako ne si hvane6 gadje nema kude
![]()
male sa kato se seta 1-to mi gadje bqh po4ti na 14 se okaza 4e sum go otkradnala
![]()
toi si imal gadje
![]()
i q zarqzal zaradi mene xaxa i posle taq kak q bihme
![]()
![]()
hm.. hubavi vremena bqha Taka 4e otiva6 utre na diskoteka ako si ot sf 6tom si na 14 otiva6 v Am0r ili Dv i se kefi6
![]()
За да си на кафе- трябва да си с приятели
За да си на купон- трабва да са те поканили
Impossible is nothing
...и си фаща първия срещнат селяк...Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
![]()
![]()
(То други нема там)
И ти си тъпа...![]()
Аз съм на 15 и си нямам гадже. Не съм грозна, имам хубаво тяло, но си нямам гадже и въобще не ми трябва.![]()
А ти не бързай-има време за любов и други щуротии.![]()
lizzard e kvo ex3a sa si diskotekite samo 4e sa ve4e porasnah da hoda tam ina4e si e veseloaxxa tupa sam a ti sig si teq deto karat kolelata pred Ndk axax i samo im se smeem sednali na peikite tam piqt bira (arianka) xaxaxa ili pu6at treva
![]()
to4no taakaa
Аз съм потресена, колко са ограничени някои хора-напрао съм в шок...И какво за бога според вас е да си готин - да си всеки ден в Амор, да те свалят педофилите и селяците-тъпанари, да висиш по цял ден по кафетата и да се молиш някой чичка да те нае*е ли? - Мноо ограничени имало - аз съм на 17 и нямам гадже(пък на 14 най-голямата атракция беше да играем на шише)...може да се каже че съм в процес на търсене, но трудно се впечатлявам за съжаление![]()
Винаги се появява подходящ, важното е да изчакаш, а не да се хвърлиш на врата на някой пикльо, само и само за да се правиш на готин/а пред приятелите/ките...Я мислете малко с тия кратуни бее...
Позна,че карам колело,НО не съм от позьорите на НДК и НЕ ПИЯ(само на купончета чат-пат) И НЕ ПУША ДОРИ И ЦИГАРИ!!!Карам колело,не 'щот на мацките им харесва,а мене ме кефиПървоначално написано от GaMe OvEr BoY...
ае много ти здраве!!!
![]()
Първоначално написано от nikf
За каде бързаш, когат му доде времето тогава ама и гледай да е с точен човек![]()
mi neznam az kato bqh na 13 14 hodeh v am0r shot averite hodeha tam i taka.. neizpuskah subota pff kolko pari sam nabutala tam xaax em veselo e kato pove4eto gi poznava6 i e zabavno![]()
![]()
ve4e e tupo pone za mene da hoda tam.. dE em tfa 4e visim po kafetata po cql den ne zna4i 4e si tursa gadje paxxa tam sum s fr i se zabavlqvame a gadje e nai lesno da si nameri6 nasekude full s mom4eta
![]()
![]()
Първоначално написано от lizzard_92
lizzard_92 - Такива се срещат много от тъпи по тъпи =D>