.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79
    Da da...6te otida az pri nqkav bez da mi e simpati4en i da go haresvam.6te l1ja maika mi s risk 4e ako me hvane 6te b1da nakazana sig 1 godina i za kakvo prosto za edna razhodka?!ti dobre li si??Estestveno 4e te haresva i qvno iska da e s teb dori i za malkoto vreme koeto6 te imate.Radvai se a nedei da si vtalpqva6 razni gluposti!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

И затва ли поне по един шибан начин не ми го показва ,поне с думи?Зарад тва ли ми казва кой е харесала?За тва ли си пишем се едно се познаваме от вчера?За тва ли ми пише два пъти в чат за 4-5 часа :* ,а аз над 100?За това ли след всеки комплимент ми казва просто мерси.За тва ли след всеки мил смс ,не казва нищо?

Цитирай Първоначално написано от Damn!
    И затва ли поне по един шибан начин не ми го показва ,поне с думи?Зарад тва ли ми казва кой е харесала?За тва ли си пишем се едно се познаваме от вчера?За тва ли ми пише два пъти в чат за 4-5 часа :* ,а аз над 100?За това ли след всеки комплимент ми казва просто мерси.За тва ли след всеки мил смс ,не казва нищо?
    Май вече никой не знае

Повече от фен Аватара на suantito
    Май вече никой не знае
    Явно те има за голям приател.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Още някой да се изкаже независимо дали ще ме отчая напълно или ще вдъхне малко кураж

Още някой да се изкаже независимо дали ще ме отчая напълно или ще вдъхне малко кураж
    Тя мацката дойде ли в във В.Търново?

Impuls.bg

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не те харесва режи вените
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Все още не е...уж МОЖЕЛО тая седмица ,ако не е на у-ще

Все още не е...уж МОЖЕЛО тая седмица ,ако не е на у-ще
    Изчакай първо да дойде и то ще си проличи..... ама ако си вдигне гъза да дойде чак до търново явно не си и безразличен...

Impuls.bg

На 99.999999% съм сигурен ,че няма да дойде.Айде и някой друг да се изкаже де

На 99.999999% съм сигурен ,че няма да дойде.Айде и някой друг да се изкаже де
    Ами като си толкова сигорен що не я отпишеш и да си намериш някоя от твойто село...

Impuls.bg

Еми е така бате.Обичам си я и си я искам само нея.Други не искам...Айде вече верно някой др. да се изкаже ,че..

Еми е така бате.Обичам си я и си я искам само нея.Други не искам...Айде вече верно някой др. да се изкаже ,че..
    Кажи и че имаш изненада за нея, и ще дойде набързо и после знайш кво следва.Любопитството е лошо нещо...

Impuls.bg

Супер фен
    нема да дойде, ае лека нощ

Вчера кат си писахме и когато си легна ми писа love {{}}Днес говорихме по тела и ми каза ,че на 99.99999% няма как да дойде

да.щом ше доиде само за да се видите

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

да.щом ше доиде само за да се видите

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Град
    Там, където е сърцето...
    Еми за да идва от Бургас до Търново сиг има някакви чувства, но не залагай много на това, защото все пак сте от различни и далечни градове...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Ама вие май не прочетохте развитието ,че НЯМА да идва

Накратко казано...Харесва те!
    Любовта настъпва тогава,когато заради друг ти си готов да измениш на себе си!

spored men 100% te haresva i az sam na 16-set i znam kakvo e da laje6 roditelite si za da otide6 na gosti na mom4e koeto haresvam i s kogoto iska m da bada! Q po smeloo

Ту ме отчайвате ,ту крепите надеждите ми...ако още някой се изкаже...а и ако евентулано се видим в близките 4-5 год. как да се държа от савото начало и се фърля на врато я целувам или накрая като я изпращам?

Град
    ibIzAaAa
    Еми явно... щом прави такива неща за теб... Ддз... аз мисля,че те харесва и то доста..

И ми прави впечатление ,че един път не влиза в скайп ,а все чака да и звънна ,за да влезе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си