- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Гъбички по пениса
Искам да попитам как точно изглеждат гъбичките по пениса? Четох за "малки чирвени точки". Когато ми еректира пениса ясно виждам подобни червени леко грапави места... когато не е еректирал, формата им се запазва, но не са червени на цвят, а са телесни. Това причина за притеснение ли е? И още един въпрос - гъбичките сърбят ли? Нито ме сърби, нито ме боли, нито има лоша миризма, просто така си изглежда.
Защото ме е срам...Забравих да кажа, че това е от горната страна на главата на пениса. Какво може да е щом не са гъбички? Трябва ли да се притеснявам?
![]()
Няма кво да сдухваш... Колко годишен си . . . Хирурзите не хапят отивай да ти гледат пишката не боли.... И не мисля че трябва да ти пука за такива работи щом става върпос за здравето ти ..Миналата година ходих на преглед за херния щото сгафих във Фитнеса и пред сестрите и хирурга се съблякох както съм роден ... прегледа беше много болезнен но поне се останови че ми няма нищо !!!!! НЕ МИСЛИ А ОТИВАЙ НА ЛЕКАР!!!!
Добре, но на кожен ли да отида или на уролог?
Уфф... така не исках да се стига до там...![]()
Ами май ще отида на лекар. Ето ми цялата история всъщност: очите ми се зачервяваха и отидох на очен, той ми намери хламидиален конюнктивит, пих един антибиотик за 7 дни и уж се излекувах. Прочетох, обаче, че от антибиотиците може да се получат гъбички и така... затова питам. Абе въобще съм много притеснен.
gubi4kite sa to4koobrazni za4ervqvaniq okolo glavi4kata(kato mn malki pup4ici)...ne na neq!!!Otidi i se pregledai,sram te e...lekarite sa vijdali kakvo li ne!
Give me one reason to stay here and I'll turn right back around.Because I told you that I loved you
And there ain't no more to say
Сигурен ли си, че са ОКОЛО нея? Няма ли и такива, които са НА нея?Първоначално написано от Angel4enebesno
![]()
Лесно ти е да го кажеш!Само че аз ще съм този, който ще се събуе там, нали
Ще ми трябват ден-два за да свикна с мисълта и ще отивам...
Ами все пак става дума за нещо много лично и затова. Друго е да говоря за това тук, където мога да остана напълно анонимен, друго е да отида на лекар... но изглежда нямам избор.
Търсих, но нищо не намирам.![]()
Иди на лекар,хич да не ти пука.По-добре ли е тук някой да ти препоръча нещо,от което да стане по-лошо?
Ами... не знам, аз търсих обрив по пениса и червени петна, червени точици... такива неща. Ако не ти се занимава, недей...Първоначално написано от devil_girls_
Благодаря ти за помощта, оценявам го. И все пак май ще отида на лекар![]()
Проверявам ги, но бавно, защото чета внимателно. Благодаря ти за помощта още веднъж!Първоначално написано от devil_girls_
Ще изчакам една седмица и тогава ако няма подобрение ще отида на лекар.
Приятелката ми учи медицина и тя ме посъветва така, дано не е късно.Първоначално написано от devil_girls_
![]()
Ходи на лекар, няма нищо притеснително в това 98% от хората хващат гъбички. Приятеля ми също имаше, аз го заразих, а себе си заразих от престоя ми в болница и даването ми на антибиотици. Ходихме на лекар и той сега е 100% здрав. На вас мъжете ви минава много бързо.Аз още пия някакви хаповехихи, хайде ходи и не се притеснявай
abe pi4 imam sa6tiq pr ... ti kat hoi na lekar kfo ti kazaha?
Zdravei te gledam 4e pi6i te za nqkakvi gabi4ki po penisa.I az tuka predi dva tri dena polu4ih nqkakav obriv na penisa po glavi4kata i na dolu.Do sega ne sam polu4aval takiva raboti za6toto malko me e sram da kaja no predi 4 dena si napravih sevteto i sled tova na vtoriq den mi izlqzoha tezi raboti.V sletstvie na kakvo se e polu4ilo nqkoi moje li da mi kaji az smqtam utre da hodq na lekar no na urolog li trqbva da otida 4e se pritesnqvam da ne e ne6to seriozno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
няма от кфо да се плашиш ... ас си отидох при личния лекар тя ме прати при кожен специалист ... дъщеря и ... както и да е съблякох си се гол се от кръста на доло се едно съм сам в стаята ... не се плаши не се товари допълнително , нито хапят нито нищо така че go boy при някой кожен специалист , няма да загубиш![]()
Disturbed 4 ever \m/
здравейте аз съм нов и искам да се посъветвам с вас мисля че имам гъбички по пениса и не знам какво да правя моля ви се помогнете ми дайте някакъв съвет поне благодаря ви предварително.....! :"(
Отиваш при личния на първо време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!