- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 7 дни, а ми се струват като 7 години.
Priqtelqt mi me zarqza predi 7 dena a ve4e mi se stryvat kato 7 godini.
Nqkoi priqteli mi kazvat 4e pak 6te se saberem ,no az ne mislq taka.Taka mi podskazva sar4iceto mi.Prosto iskax da spodelq.
A da vi pitam poneje toi predi da skasa s men mi kaza 4e imal priqtelski 4yvstva kam men.
Kak taka ne go razbiram tova?Za6toto si ostanaxme nali priqteli ama toi sqka6 ne se darji kato priqtel(ne se darji kakto dr mi priqteli s men)po razli4no e.
kolkoto i da sipak ne moga da namerq otgovorite koito tarsq(a ne moga da go popitam)v momenta se pravim na bezrazli4ni edin kam dryg.
sori za latinicata ama kompa mi e razvalen i ne moga da pi6a na balgarski.
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Хвани си някой нов, и забрави стария. Се ак "Едно приателство може да завърши с любов , но една любов никога с приателство"...
Eми намери си нов приятел и всичко е окей.А щ0ом те е оставил значи просто не те заслужава ,а щом има приятелски чувства - по-добре наистина го забрави и ти ,защото ще страдаш ,а той ще се държи към теб безразлично
ПС - Какво имаш предвит по "по-странно" от другите ми приятели?
Приятелите ти не могат да бъдат сигурни дали ще се съберете, това си зависи само от вас и чувствата ви.Как да разбираш причината, поради която те е скъсал...ами, ето така - скъсали сте, защото той вече няма чувства към теб, има те само за приятелка.По-различно се държи, защото той е свикнал така да се държи с теб, трудно е, пък и не е напълно безразличен към теб, все пак е минала само една седмица, нали?Все пак е хубаво отговорите да ти ги даде той, ако е искрен, ще ти даде правилните и няма да те лъже.
Според мен трябва да поговорите. Няма по-добро решение от това да бъдете честни един с друг. Ако всеоще имате чувства не виждам смисъл да ги криете. Поговорете и се изяснете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
priqtelkata mi mi kaza 4e nqma nujda ot gadje i sled 2 dena se sdobrihme sled kato bqhme skusali
predi tva skusahme i tq mi kaza 4e me mrazi, sled sedmica se subrahme
predi tva pak bqhme skusali (purviq put) ama tq ne be6e v sofiq kato skusahme i predi da se vurne se subrahme ta ne go usetihme mnogo mnogo
ta o6te kato ti vidqh purviq post vidqh i 4e ste se subrali (po tva v podpisa ti)
ina4e 6tqh da ti napi6a 4e 6te se opravite skoro vreme, ama ve4e e izli6no
i az sum si mislil mnogo puti 4e nqma da se subereme pak, ama vinagi se subirame, eto edno spomen4e koeto sme si go pra6tali i vinagi kato go pro4eta i super mnogo se radvam i mi napomnq 4e vsi4ko 6te se opravi
spomen4eto e ot kraq na purvata 4ast ot garvana (filma)Първоначално написано от The Crow
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!