.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от GaMe OvEr BoY...
    [21:43:21] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: emi milo kato znam 4e si bila s nqkoi drug
    [21:43:25] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: dokato sme bili zaedno vse oshte me glojdi i moje bi zaradi tova
    [21:43:27] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: se durja taka sujalqvam ;( mnogo no mai napravihme greshka nemoga da prijiveq slu4iloto se znae6 4e te obi4am no to4no sega neiskam da budem zaedno

e tfa mi kaza zna4i tfa e kraq
    точно както аз казах,че бих направила в тязи ситуация!!!остави го за малко,а той ако преглътне гордоста си и наистина те обича ще те потърси.КЪСМЕТ
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

Цитирай Първоначално написано от palomaaa
    [21:43:21] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: emi milo kato znam 4e si bila s nqkoi drug
    [21:43:25] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: dokato sme bili zaedno vse oshte me glojdi i moje bi zaradi tova
    [21:43:27] * ^ * LuD Po tEb * ^ * каза: se durja taka sujalqvam ;( mnogo no mai napravihme greshka nemoga da prijiveq slu4iloto se znae6 4e te obi4am no to4no sega neiskam da budem zaedno

e tfa mi kaza zna4i tfa e kraq
    точно както аз казах,че бих направила в тязи ситуация!!!остави го за малко,а той ако преглътне гордоста си и наистина те обича ще те потърси.КЪСМЕТ
    +1
    Остави го за малко...той ще се върне ако те обича.

Мега фен Аватара на koalka
    Може би е искал да предизвика желания у теб.

a vie bihte li se vurnali pri takuf 4ovek?

a vie bihte li se vurnali pri takuf 4ovek?
    В никакъв случай-но ти така и не каза какво стана като е дошъл снощи

mi gledahme film i si sedqhme i toi si trugna haha smisul kaza mi 4e pak sme zaedno no 6te go karame po bavno ne 4e razbrah kvo iska6e da kaje ama ko da naprava

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си