- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушат тинейджърите?
Първоначално написано от quench
da razpiram li 4e si pedal?
И аз съм по тая музика... Чалгии и разни рапове дето некфи печки се карат - у левоПървоначално написано от AtMosFera
Не си ли е да отидеш в Блек Бокс, да се напукаш като животно и да циклиш до сутринта не важи.
А иначе преди от класа ми страшно много ходеха по чалготеки, но вече им писна и много от тях започнаха да слушат хаус![]()
Psychedelic, Progressive, Goa, Ambient -> най-вече
Ретро, чалга, метъл, хаус -> допадат ми в ограничени количества
чалга
Metal,punk...понякога като ми писнат почвам и house и techno![]()
Каквото почне на win-a. В момента се върти /me (music) Now playing: 48. David Guetta - Dancing (Radio FG)-09-05-SAT-2. После следва Freeway -Flipside айде поздрав ;D
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме затрудняват.
Хаус и техно ест.
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Личи тиПървоначално написано от ZaHaRcHe
И чалга слушаш нали?
![]()
Под "слушам я на маса" искам да кажа,че съм длъжна да слушам тая помия,защото не ходя сама на ресторантчета и т.н и хората не могат да се съобразяват само с мен,нали така?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Metal,PunK(Ska),Gothic,RocK,Emocor,Techno,Retro,Hi p-Hop.
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Първоначално написано от nemesis_
иии не прави разлика м/у хаус и техно също
Не те е срам - да вземаш думите от устата на горкото болно дете /мен/Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
E, па' ти не ги ли мразиш черните?Първоначално написано от ATAKABG
Или слушаш само бели рапъри (Everlast, Eminem, Hose of Pain и т.н.)?
![]()
Основно метъл , но понякога малко ретро и рядко транс и подобните му.
Стига да ми харесва песента няма знаение стилът,само без чалга!!!![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Ми аз слушам Метъл,Пънк,Рок и Хип-хоп,но предимно метъл и пънк!![]()
Walk go home boy...
и аз съм теиПървоначално написано от glezan4e
иначе слушам метъл,рок,пънк,гръндж и доста др
![]()
слушам всякаква музика като изключим класическа и подобни.чалга-има 2 песни дето ми харесват ама толкова![]()
LiNkIn PaRk
LiMp BiZkIt(pzZ Limp Bizkit-Pollution \/
)
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
ami absoliutno vs kat se po4ne ot nai maznite 4algii prez po mekite.. pop.. dance.. house.. elektro.. trance.. rok.. 4ak do nai qkite metalski par4eta det moi da ti prodynat u4ite.. dovolno se razvivam v muzikalno otno6enie![]()
![]()
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Ми аз слушам електронна музика и Hip-Hop, а от електронната предимно
Trance (от trance-a предимно vocal trance i progressive trance) (Trance MANQCI(vs podstilove): ATB, Paul Van Dyk, Darude, Tiesto, PPK, Gouriella, Ferry Corsten, Astral Projection, Infected Mushroom, Yahel, Holymen, Above and Beyond, Armin Van Buuren, Nu NRG и т.н.)
House но по-тежък.. като Carl Cox, Dr.Kucho, Chris Liebing, Satoshi Tomiie, John Digweed и др.,
Minimal (Hard Techno) - Sven Wittekind, Skarabex, Sander Kleinenberg, Umek, Sinclair, Adam Beyer, Mauro Picotto, Ade Fenton и т.н.
Drum`n`Bass - Ogonek & Cooh, Noisia, Acidtrip, Targy, Exo, Konspirator, Mocks, Current Value, Concord Down, Muffler, Counter Strike, TeeBee, Pendulum, ShyFX, Aphrodite, Black Sun Empirе и т.н.
а Hip-Hop-a вече го казах.. слушам Ying Yang Twins, Raptile, Qwan, Bubba Sparxxx, Gorilla Zoe, Lil Jon и т.н.
Друго не слушам.. белким ми хареса и някое друго реге и пък от хитчетата.. като Yves Larock - Rise Up например.. но предимно това, което казах гореИ много обичам да чета информация за музиката, която слушам
![]()
OFFtopic: Хахаха, мн са ми смешни чалгарите, които казват че слушат house.. като ги питам кво слушат от house-а, те казват "Ооо не знам, не ги знам по имена.." ХАХАХАХАХАХАААА, смешни стее.. като слушате един стил музика поне се постарайте да знаете какво представлява този стил.. защото да го слушате само защото е модерно.. е СУПЕР ХИПЕР ТЪПООО и не осъзнавате колко сте смешни хахахаххахах, леле късам се д се смея на такива индивиди![]()
Ми аз слушам всякаква музикаЛюбимата ми грипа е Tokio Hotel
![]()
![]()
мн са готини и имат мн хубави песни
кефя се още и на Avril Lavigne-супер певица
![]()