- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Каква музика слушат тинейджърите?
И защо??Нейния стил е най-често представен катп пънк-рок аз добавям и поп..кое не ти е ясно??Първоначално написано от justme__
nadqvam se 4e sled nqkolko 4asa 6te ti stane qsno![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
А аз се надявам скоро на теб да ти стане ясно!
Първоначално написано от sladka_niki
+1![]()
When you can live forever...what do you live for?
I HATE TOKIO HOTEL !!! TH SUX!!!
жица или чалга (ама само от най-долните)![]()
Рок, метъл, поп, R'n'B... Такива ми ти работи.![]()
слушам чалга и български рап
![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
hip-hop,reggeaton,rap,R&B,pop,srabsko,gracko,malko 4alga,malko rock...
![]()
хораа, не трябваше да се набутвам в тая тема, защото ще ви изреждам 100 часа какво слушам!![]()
Такаам...
ето ги моите стилове: метъл, рок (всички видове), пънк, хепи хардкор, малко техно и RnB, но основно хард стилове!![]()
Fen4e na MetallicA do grob! \m/
[I'm inside, open your eyes...]
© th3_unforgiv3n 2008-2888. All rights reserved
I'm tired of trying, sick of crying... Yeah, I'm smiling, but inside I'm dying...
За голямо съжаление по-голямата част слуша чалга, хаус, техно, поп (чуждоезична чалга) и тем подобни лигави жалки подобия на истинската музика.Аз слушам мн различни неща например от поп пънк до мелодичен дет и много хора може да мислят това за позьорщина но аз не мисля тка пък и всеки с мнението си![]()
war - destruction
war - destruction
Добре де като повечето от вас НЕ слушат "чалга", кой тогава пълни стадионите, по-време на турнетата????![]()
Еми и аз не знам кой ги пълни!Слушамо готически рок и метал, симфоничен рок и метал.Траш също както и хард рок.Сдве думи рок и метал![]()
повече се набляга на House според мен ....
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Тц тц колко сте смешни![]()
![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Аз лично съм тийнейджърка и слушам сяква музика-метъл, чалга, рап, хаус, хип-хоп, черно и др стилове. Ама секи тийн си е различен-тъй че мисля че на тази възраст сичко се слуша.
ааами чалгарите преобладават![]()
иначе аз не съм...аз си слушам
*ROCK *Nu-Metal *Pop Punk *Gothic Metal *Emocore *Punk Rock *Rapcore *Post-Hardcore *Metalcore *Alternative *Screamo![]()
![]()
![]()
I'm smiling...this dont mean I'm happy...
Първоначално написано от hate_everything
![]()
![]()
![]()
Bad Rock...
скриймото е диво
war - destruction
war - destruction
Otnosno onez tupi chalgari deto se pravqt na hausarcheta "TE SA NESHO NEZAKONNO TRQBVA NQKOI DA GI IZTREBI ZASHTOTO NI RAZVALQT REPUTACIQTA"az lichno slusham sqkakva muzika deto se vika "MUZIKALNA KURVICHKA SUM SI" no predimno nablqgam na haus, SLUSHAL sum i techno, hard techno, power metal, neu metal(LIMP BIZKIT) klasika![]()
![]()
.beshe mi interesno da chuq razlichni stilove muzika no poveche mi prilqga hausa. CHALGA NA KOMPA SI NEMAM TOVA MOGAT DA GO POTVARDQT VSICHKITE MOI PRIQTELI.TVa ChE HAUS OBSHTESTVOTO SLUSHA CHALGA PONE ZA MEN NE E VQRNO
OTEBAVAI Se
http://www.youtube.com/watch?v=P4MiC67seUY - това
Иначе слушам Trancecore, Nintendocore, Post - Hardcore, Alternative, Hardcore, Nu Metal, Metalcore, Screamo, Rock , Progressive
Moga da vi kaja ot li4en opit, 4e vsi4ki 4algari sa byrzo izostava6ti :P:P
za men sy6testvuva samo metal, rock i pak metal...![]()
![]()
Мммм...Какво харесвам аз или тийнейджърите по принцип? =D Щото се предполага,че в тая тема трябва да пишем за собствения си вкус,знам ли...Обаче тъй като има достатъчно други теми,в които мога да пиша за предпочитанията си,тук ще се опитам да спретна една статистикаНеприятно ми е да го кажа,а и не ми се иска да започнете да ме нападате,но според мен повечето от днешните български тийнейджъри слушат...бози.Да,знам,че всеки си има свой собствен вкус и,повярвайте ми,аз съм от хората,които винаги се опитват да бъдат колкото се може повече толерантни към останалите.И все пак съм сигурна,че ще има доста хора,които ще се съгласят,че много малък процент от днешната младеж,лол,могат да оценят хубавата музика.Е,по дяволите,не говоря за стил...Във всеки един стил има по един изпълнител или поне една песен,които да мога да нарека "добри" без да се замислям.Ще рискувам да поуроня логиката си и да кажа,че чалгата прави изключение (поне при мен!).Та така...За тийновете е доста типично непрестанно да променят музикалните си предпочитания.И аз съм така.И в това няма нищо лошо-дори е много хубаво,ако в теб го има заложен стремежът към преоткриване на по-сложното и по-мистериозното...Не се терзайте толкова какво слушате...Ако сте върл рок фен,а сте си харесали нещо по-така-какво толкова?Слушайте каквото ви харесва и каквото ви прави щастливи!
![]()
масата от българското население(включително тийнейджърите) слуша музика която е най-подходяща за слушане при наличие на повече от 1,5 промила алкохол в кръвта
като голяма част от тези хора слушат даден стил музика щото и готините им приятели я слушат
основните стилове са поп-фолк(заеби го тоа поп-фолк смърт за шибаната чалга) house и други техно стилове
има обаче една немалка и непрестанно нарастваща група хора слушащи абсолютно всякакви варианти и разновидносто на рока(казвам само рок защото все пак метъл музиката е тръгнала от рока нека бъдем честни...не всичко почва от мейдън) което е доста хубаво
за мен обаче най-истински фенове са рап феновете те поне си държат на стила и рядко сум чувал за човек който слуша хип-хоп да се пренасочи към house примерно
а и те мразят ЧАЛГАТА което до някаква степен допринася за доброто ми мнение за тях![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Всичко![]()
Без чалга![]()