.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем.. пречка...любов..

Случвало ли ви се е да срещнете човек от противоположен пол със който да си приличате ужасно много като харектер, като чувствителност, да си дъвършвате мислите понякога.... звучи малко плашещо даже.... е на мен ми се случи. И двамата имаме този проблем - че сме влюбчиви и бързо се привързваме към някого.

Започнахме от невинно писане в един саит за запознанства, не ги одобрявам тези саитове по принцип, но...просто се случи. 1 седмица по късно се запознахме, аз работя като барман в едно заведение, тя доиде събота вечер със 2-ма неини приятели (момче и момиче - гаджета са )и таман свъшвах смяна, покани ме да идем на дискотека, приех естественно, изкарахме си около 2-3 много хубави часа, постоянно си говорихме за нещо, гушкахме се, не стигнахме до нищо по сериозно. Уж се разбрахме да се опознаваме бавно.

В краина сметка какво стана - на следващата седмица пак трябваше да се видим, но нейните приятели не и се обадили и тя нямаше как да доиде (тя живее с съседния квартал и няма как да доиде сама, нито пък аз имам кола... ) и вечерта пропадна. Нормално е на човек да му стане гадно.

На следващия ден си поговорихме, тя започна да забелязва, че има нещо в мен, че я приямам по на сериозно, много пъти повтори че не иска да я приемам така, че и на нея и става гадно защото неможе да си изпълни обещанията, който ми е дала, че всичко се случва прекалено бързо. След това почна да ми казва, че имало проблеми в тях, че неможе да почне връзка с някого, че дори и да почнела щяло да е за кратко, а тя неискала кратка връзка (и наистина има някакви проблеми в тях но неиска да ми каже какви са наистина покраи баща й и баба й нещо незнам...) спомена че и двамата няма да издържим на такава връзка, и настояваше да говорим очи в очи по тази тема, но все нямаше време да ми отдели, беше ми обещата, че на другия ден ще се видим, но пак изкочиха някакви проблеми в тях...пак някакви такива незнам....стана ми гадно
    Помислих че най-после съм попаднал на човек, но все някаква пречка излиза насреща...

Снощи проведохме по телефона може би последния си разговор, в който и казах, че за мен приятелсво м/у момче и момиче не съсществува, защото това си е метафора няма такова нещо и че ще е по-добре, ако изобще спрем да си говорим... молеше ме поне да си говорим от време на време, да не и се сърдя и да не я намразвам, и да я разбера - заради проблемите който имала в тях...каза ми извинявай безброи пъти, и пак искаше да се видим и да говорим очи в очи за това, но след безброините празни нейни обещания просто нямаше за кога вече.... винаги съм се опитвал да разбера момичетата и нищо не се е получавало, сега попаднах на момиче който ме разбираше, всичко изглеждаше толкова лесно и вървеше лесно, но явно пак съдбата е била срещу мен.

Защо ? защо ? защо ?
    писна ми неиздържам вече....
    Къде сгреших ? Мога ли да поправа това ? Дали си заслужава ? Приятели даите ми някакъв съвет, много малко станаха хората, с който мога да говоря за това... незнам какво става вече с мен имам чуството че ще му изтърва края на всичко вече....
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Повече от фен Аватара на VeSna
    Приятел - проблемите, които има, може да са сериозни... Въж се с нея очи в очи и нека ти обясни... И на мен ми се е случвало, заради проблемите в нас (винаги пренебрегната, защото съм най-малката, винаги ако аз и брат ми сме на различни мнения, подкрепят него, винаги ми забраняват всичко... и т.н.) и винаги се карахме с гаджето ми (че не съм искала да отида в тях на гости (беше от друг град), а аз не че не исках, а не ме пускаха.... и всичко беше адски уплетено - ние не издържахме... По-точно аз не издържах, не ми стигаха проблемите с наще а пък и гаджето да ми създава допълнителни.... Не мерси...

Та съвета ми е - поговори с нея, нека ти обясни, прецени готов ли си да си с нея и искаш ли го... Винаги има пречки... Винаги има усложнения, но това е - Живота е сурав и курав както са казали хората...

Е дано съм помогнала... Успех

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Приятел - проблемите, които има, може да са сериозни... Въж се с нея очи в очи и нека ти обясни... И на мен ми се е случвало, заради проблемите в нас (винаги пренебрегната, защото съм най-малката, винаги ако аз и брат ми сме на различни мнения, подкрепят него, винаги ми забраняват всичко... и т.н.) и винаги се карахме с гаджето ми (че не съм искала да отида в тях на гости (беше от друг град), а аз не че не исках, а не ме пускаха.... и всичко беше адски уплетено - ние не издържахме... По-точно аз не издържах, не ми стигаха проблемите с наще а пък и гаджето да ми създава допълнителни.... Не мерси...

Та съвета ми е - поговори с нея, нека ти обясни, прецени готов ли си да си с нея и искаш ли го... Винаги има пречки... Винаги има усложнения, но това е - Живота е сурав и курав както са казали хората...

Е дано съм помогнала... Успех
    +1 трябва да я разбереш.. поне ти я подкрепи..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    kadeto iskam
    Az su6to sum minavala po tozi put. Imashe period koito imax golemi pr s na6ite i to glavno zaradi priqtelq mi te ne go odobrqvaha a az otkazvax da spra da sum s nego. Stana taka 4e po rqdko se vijdax s nego.. po malko vnimanie mu obru6tax toi su6to se po4uvstva kato teb, no v kraina smetka me razbra i me podkrepi. Mislq 4e i ti trqbva da q razberesh

pfffffff pisna mi da si gleda rabotata.... az i razkrih dushata si a sega sha i se vodq i podir gyza.... pisna mi pisna mi pisna mi...krai sichko si ima krai az go slagam, kvoto iska da pravi jivota si e nein, ne e malka moje sama da vzima resheniq tova e... shte se nameri vse nqkoq druga sigoren sym... sviknal sam s razdqlite i neuspehite kato cqlo shte go prejiveq mersi za savetite

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

не издържах и й писах, разбрахме се сега да се даржим като приятели, или нещо от сорта макар, че няма да е същото, каза че се радвала много, че поне ще продалжъваме да си говорим и бес това се разбираме изключително добре, нямало смисал да се караме...баси незнам вече какви ги върша
    има ми нещо наистина...

Град
    (: Русе :)
    охх ти нещо май си психически НЕизправен .... Последно искаш ли я, или не я искаш?!? И ИМА приятелство между момиче и момче - аз имам адски добри приятели момчета, на които меко казано мога да разчитам за всичко и за които бих си дала живота (and I mean it!!!) ! За твоя "проблем" думи нямам защото ти сам не знаеш какво искаш, а търсиш помощ - еми sry ама няма за какво да ти се помага на тебе ...
    So free

@CBupen`3aeK
    Напротив знам, но просто съм имал толкова много неуспехи, че се замислям дали си заслужава да си причинявам отново това ? Разбираш ли, ако със всеки опит все изниква нещо, което да ти пречи, или някои ? И теб щеше да те е страх да поемеш отново по тоя път във тъмнината без да виждаш нищо (това е метафора). Знам какво искам. Искам да съм с нея, тя е човек, който може да ме разбере, тя е едно от малкото момичета, който ме разбират и същевременно иска нещо повече от мен. Но и нея я е страх да започне връзка, и тя си мисли, че всичко е напразно, че ще приключи скоро, и я е страх, че ще остане наранена после. Една от причините е, че не се познаваме достатъчно добре, поне според мен... от вас исках да дадете някоя насърчителна дума - получих ги. Но онази вечер когато писах поста, че се отказвам не бях на себе си, просто бях изперкал за момента, отдавна не бях изпадал в такова състояние, дори и за мен е странно...

В краина сметка реших - ще докарам нещата до край! Независимо от това какъв ще е края.. ще бъда до нея

Цитирай Първоначално написано от CBupen`3aeK
    охх ти нещо май си психически НЕизправен .... Последно искаш ли я, или не я искаш?!? И ИМА приятелство между момиче и момче - аз имам адски добри приятели момчета, на които меко казано мога да разчитам за всичко и за които бих си дала живота (and I mean it!!!) ! За твоя "проблем" думи нямам защото ти сам не знаеш какво искаш, а търсиш помощ - еми sry ама няма за какво да ти се помага на тебе ...
    +1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен тя сама си намира пречки и сама си противоречи.И защо срещата ви(втората) е трябвало да пропада?Живее в съседния квартал за Бога, не в съседен град.Не може ли транспорт да вземе, да бе да...тия извинения са ясни.Освен това все си намира оправдания, според теб наистина ли те харесва?Хем искала сериозна връзка, хем всичко това щяло да продължи кратко...Тя от къде може да знае.Не се връзвай на подобни измишльотини и глупости.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Според мен тя сама си намира пречки и сама си противоречи.И защо срещата ви(втората) е трябвало да пропада?Живее в съседния квартал за Бога, не в съседен град.Не може ли транспорт да вземе, да бе да...тия извинения са ясни.Освен това все си намира оправдания, според теб наистина ли те харесва?Хем искала сериозна връзка, хем всичко това щяло да продължи кратко...Тя от къде може да знае.Не се връзвай на подобни измишльотини и глупости.
    Напълно подкрепям

на всеки се случва...
    нямам повод да сънувам....

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от JiMiTo
    @CBupen`3aeK
    Напротив знам, но просто съм имал толкова много неуспехи, че се замислям дали си заслужава да си причинявам отново това ? Разбираш ли, ако със всеки опит все изниква нещо, което да ти пречи, или някои ? И теб щеше да те е страх да поемеш отново по тоя път във тъмнината без да виждаш нищо (това е метафора). Знам какво искам. Искам да съм с нея, тя е човек, който може да ме разбере, тя е едно от малкото момичета, който ме разбират и същевременно иска нещо повече от мен. Но и нея я е страх да започне връзка, и тя си мисли, че всичко е напразно, че ще приключи скоро, и я е страх, че ще остане наранена после. Една от причините е, че не се познаваме достатъчно добре, поне според мен... от вас исках да дадете някоя насърчителна дума - получих ги. Но онази вечер когато писах поста, че се отказвам не бях на себе си, просто бях изперкал за момента, отдавна не бях изпадал в такова състояние, дори и за мен е странно...

В краина сметка реших - ще докарам нещата до край! Независимо от това какъв ще е края.. ще бъда до нея
    хммм добре ... и добре си решил ,хванеш ли се на хорото - играеш го ДО КРАЙ !!! ай успех
    So free

Цитирай Първоначално написано от koalka
    да и аз мислих над това, някак си е противоречащо наистина,
    Вечерта когато трябваше да е втората среща, също каза, че е болна вярвам и за това защото, наистина се е разболяла оплаква се от цяла седмица, но наистина неможе да е причина да не може да се срещнем. И все пак тя ме покани за 2-рата среща седмица преди да пропадне и това говори нещо.

Мисля да й дам малко време. Знам, че при жените първото впечаление спрямо момчетата е важно, а от нейната приятелка разбрах, че още от първата ни среща, че ме харевала, говорела за мене постоянно, все ме зяпала до като бях за бара, някакви такива истории (чакаше ме да ми свърши смяната и излязохме след това.. ) Мисля да и дам малко време, ще има втора среща на нея ще си проличи наистина. Мисля, че така май е най-добре. Понякога момичетата незнаят какво искат найстина - мисля, че и трябва да и покажа какво иска наистина. Няма да я притискам чак толкова. Вие какво ще кажете ?

Кажи й,че я обичаш много и си готов да бъдеш с нея независимо,че има много проблеми и пречки! Кажи й също,че искаш да й помогнеш да преодолее проблемите или поне да се отърси от тях! Пожемавам ти успех и дано се съберете!

да обаче, нещата стават по-трудни. След като приятелството се промени малко или много незнам дали да продалжавам да се държа по същия начин като преди или малко по-дистанцирано. Имам в предвид, че от както се запознахме (около месец има) може би само 3 дена не сме се чували, всеки ден си драскаме по някои ред или смс или ало ало... май трябва да продължавам по-старо му ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си