be_true, извинявай че е снимка, и то със светкавица![]()
В момента няма малки брушурки, и затова взех цял плакат, но няма как да го сканирам вкъщи.
http://img223.imageshack.us/img223/7287/dsc05825jn7.jpg
http://img223.imageshack.us/img223/647/dsc05824fn6.jpg
Ах, Българче, благодаряяяяяяяяя=))))))) (нещо емотиконките почват да изчезват)
Може ли само да питам разни неща(които и зоом-а не можа да ми каже)
Учител е моноспектакъл на Икономов?
В Епопея на забравените и Моята молитва к'ъв е каста?
М-мерси пак!
И пак!)
Нетът ми потръгна и преди да легна да кажа нещо за "Три сестри" в Младежкия.
На мен ли ми се спеше, поднасянето ли беше сухо, играта ли беше монотонна... на няколко пъти се унесох![]()
Смея да кажа - доста слаб състав(с малки изключения, в дадени моменти).
И сценографията не ми хареса.(с изключение на финала, който все едно аз съм го мислила)
Музиката - едвам я долавях, от време на време(всички натфизчии и кандидат-натфизчии бяхме заточени на балкона, може би заради т'ва)
Като цяло не ми хареса, но бих прочела текста, някои реплики просто... бих го прочела!![]()
Днес си принтирах "Летене", сега остава да си го преведа от руски и да му се наслаждавам. Ще ви дам и на вас линкче:
![]()
Ех, много ме разочаровате. Театър не гледате ли?
Днес малко ирландски за мен - "Столовете" по Йонеско.
Страшните декори. Яката игра. Много странна публика. Сънлива атмосфера.
Хареса ми. Доволна съм. Утре няма да мога да гледам другото им представление, но предполагам, че ще е добро.![]()
мерси, Българче, решихме да дойдем за Тестостерон
![]()
Днес гледах "Валентиновден" на Гърдев в "Зад канала".
Почувствах го и се наревах едно хубаво.
Ще ви пусна информация по-натам.
Da se obadishПървоначално написано от be_true
Три Сестри по Чехов в Младежки театър е нещо невероятно.
Участват:Цветан Даскалов, Силвия Лулчева, Станка Калчева, Койна Русева, Яна Титова, Владимир Люцканов, Малин Кръстев, Вежен Велчовски, Цветан Алексиев (гост), Николай Урумов, Огнян Голев, Красимир Недев, Мая Бабурска.
Постановка - проф. Крикор Азарян
Просто трябва да се види. (:
Моля те, сподели впечатленията си.Първоначално написано от _donna_
На мен лично не ми хареса, но всеки усеща нещата различно.
ПП:Българче, като гледам как ме мъчат в училище... ще се обадя до края на сезона![]()
К'вото измислиш. Пиши едно ЛС, за да взма билети![]()
Аз ,в моето училище, участвам в СИП "Театрално изкуство", и сега подготвяме това онова, като имаме предсавления ще ви каня и ако искате идвайте.
Впечатленията..Моля те, сподели впечатленията си.
На мен лично не ми хареса, но всеки усеща нещата различно.
Ами те са ..как да кажа-хубави?!
На първо място да кажа,че Койна Русева е нечовек!Аплодисменти..
В пиесата са заложени много общочовешки проблеми.Не знам защо не ти е харесала,но за мен тя е така изпълнена със смисъл,че не смогвам да смеля всичко още докато гледам.Провокира всякакви асоциации.Теми за размисъл-много.Какво става,когато хората правят каквото трябва,а не каквото искат.Положително всичко се обърква и накрая пак стигат до началото-там,където е трябвало да направят своя собствен избор.Ами тезата или по-скоро предположението,че ние може би не съществуваме..може би само си мислим,че съществуваме.Счупения часовник/време/ и как други неща са по-важни от някакъв си счупен часовник.От това,което вече е изминало и не може да се върне колкото и да го искаме.А може би не съм го счупил АЗ този часовник,може би някой друг ..който ме накара да пилея.И този пумпал,който се върти..и върти..и върти..и си е просто пумпал.За него нищо няма значение.Нито ти,нито аз,нито любовта,нито желанията.. Уж всички се държим нормално и нямаме кой знае какви проблеми,а изведнъж всичко изплува на повърхността..и тогава си ебава майката..
Но всъщност не мога така да правя разбори..
Просто ме впечатли адски много,сигурно ще отида пак да я гледам..
Текста и аз го харесах.
Но играта и режисурата... хъмм![]()
Все пак в театъра не се оценява пиесата, или поне не само тя![]()
Че какво й беше на режисурата?
А пък играта...всички актьори бяха подбрани много добре.
Мм..само не знам как се казва момата дето играе най-малката сестра.Тя го даваше малко изкуствено на моменти,но това не е важно.Всичко останало беше страхотно.
Както казах, всеки усеща нещата по свой собствен начин.
Моето мнение за постановката е на миналата страница.![]()
Ей тва като го заповтаряте,че всеки усещал нещата по свой собствен начин и всеки си имал вкус и всеки си имал мнение и всякакви ей такива.Естествено.И?Не може да разговаряме ли?![]()
ъъъ... аз си разговярам без проблемиПървоначално написано от _donna_
![]()
"Боси в парка" не е лошо, Стефан и Бойка са страшни!![]()
Мда.И аз подочух,че не било лошо.
Трябва да го видя. (:
Ля ля... "Черна комедия" в Младежкия![]()
'баси якото. Супер смях. РазмазАх сееееее![]()
Заб: Да не се взима за сериозен театър!
Да не мислите, че ще ми омръзне да си пиша в темата? Надявайте се.![]()
"Илюзията" в Натфиз - нищо вълнуващо.
Доста слабо актьорско.(с редовните малки изключения)
Изпипано откъм костюми.
Много усмихнато се покланяха всички, сякаш споделяха радостта ми, че всичко свърши. И ни ръкопляскаха, защото оживяхме(предполагам).
![]()
ТАРЗАН ?![]()
Гледайте "Дисни трилър" в Натфиз, преди да са се дипломирали щудентите.![]()
Гърдев, ГърдевПървоначално написано от Diam0nD
![]()
в моя град всяка година има фестивал на любителските комедийни театримн е яко вчера беше зактиването . Има доста добри, но на мен ми направи най-силно впечатление точно този, който взе наградата.А именно Поморие- читалище "Просвета"- "Ало,ало,анхиало" мн яко беше и мн смях и доста добре играха
преди няколко години пак те спечелиха с "Муа у тупан" също беше мн добро.
![]()
![]()
ЗнАм дА ИскАм... МоГа дА ИсКам... ИмАм вСиЧкО, КоЕтО ПоИсКаМ... МоГа дА ИмАм и тЕб, АкО ИсКаМ... Но сЪм иНаТ... и Не Те иСкАм...