Искам да попитам някой гледал ли е "Наемът" в Натфиз? Аз ще го гледам в събота, но ми беше любопитно дали някой вече го е гледал. Филмът ми е един от любимите, и винаги съм си умирала да гледам някаква адаптация по него, но днес четох много лоша рецензия за изпълнението в Натфиз. Не че ще ме спре да го посетя, но останах с впечатление, че ще бъда разочарована.

Edit: Гледах го. Признавам си очаквах да е много по-зле. Вярно, ако сте фенове, ще ви направи по-лошо впечатление, но се бях настроила за най-лошото. Изпуснаха няколко песни, измежду които Light My Candle (не знам как можаха да я изпуснат) и Take Me or Leave Me. И двете си бяха обикновени диалози, но пак не беше лошо. Най-много ми хареса как бяха направили героите на Роджър и Джоан, наистина ми напомняха за тях. Марк ми беше прекалено нахакан за Марк, а Морийн и Мими бяха егати пародиите, по едно време се хванах за главата, не мисля, че уловиха духа им. Колинс беше много печен също, като цяло не беше много зле, но имаше какво да се желае.

Егати рецензията направих пък и аз.