- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Need For Speed Pro Street
Здравейте колеги!Какво мислите за играта и ако може да ме светнете кога ще се покаже в интернет пространството???
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника - това е заредла за форумни-игри.![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Ами обявиха, че ще излезе ноември месец тази година, но точно кога мисля, че не са обявили.
nqkoi znae li sistemnite iziskvaniq?
da razbera dali 6te tragne na moq komp
4e CARBONA mi varve6e malko tejko a taq sigorno 6te e s mn po golemi iziskvaniq ot kolkoto predi6nata versiq
,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''
От трейлърите добих представа,че колите имат що годе реален демидж и окачване иии чакаме да видим дали е така...![]()
Минимални изисквания на Need for Speed: Pro Street:
- CPU: 1.6 GHz
- RAM: 256 MB
- Graphics Card: 256 MB
- DVD-Drive
SUPER
ne sa mn golemi iziskvaniqta
samo video kartata mi e malko slaba
,,Човек е щастлив,когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват!!!''
Kakva ti e video kartataПървоначално написано от MARKOS
video kartata mi e
GF FX 5500-8X 128MB DDR 128BIT
Mslq 4e e slaba i nqma da tragne 6te se naloji da q smenqm
Няма да тръгне PS ще иска Shader 3.0 повечето стари карти не го подържат тъй, че много ще изгорят. Не ми се вярва да са толкова ниски изискватията особенно 256 рам![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK EMO !Първоначално написано от Whisskas
Мойта е GeForce6100
Memory 256MB
mije bi vaprosat mi e malko tap ,no
kakvo e Shader 3.0 ???
На тия изисквания Карбон бози... та за ПроСтрийт да не говорим.Минимални изисквания на Need for Speed: Pro Street:
- CPU: 1.6 GHz
- RAM: 256 MB
- Graphics Card: 256 MB
- DVD-Drive
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
нз що ти е била леко тежка Carbon-a с тас карта... и аз бях с нея до преди месец и нещо и никаф проблем на тфа NFSПървоначално написано от MARKOS
Но определено ще е добре да си земеш по добра видео карта![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
mije bi za6toto imah 256MB RAM
ne mislq 4e 6te vyrvi, ako izob6to trygne de...Първоначално написано от MARKOS
a oficialnata premiera e na 31 oktomvri
Смениха датата. Сега е на 14 ноемрви. И поогледайте официалния сайт на EA преди да пускате някакви измислени изисквания за играта.Първоначално написано от puppy
Edit:
Новото NFS: Pro Street е с нов graphic engine, което и ще рече по-нова и подобрена графика. Ако CARBON-а ти е вървял тежко това ще ти върви пак тежко. Замисли се да си купиш една платка 512 RAM и вероятно, ако картата ти е 64 RAM е време да си я смениш![]()
За хората, които все още не знаят коя е последната дата за излизането на играта по магазините:
http://dungen.data.bg/nfsprostreet_d...2607_wmvhd.wmv
Drag-а ще бъде изключителен...
http://www.youtube.com/watch?v=q7NwskNqrn0
![]()
Ето и линк - http://zamunda.net/details.php?id=106484
ArenaBG.com
Код:Processor – 2.8GHz or faster (Windows Vista requires 3.0 GHz) Memory – 512 MB RAM (Windows Vista requires 1 GB RAM) Hard Drive – 8.1 GB (16 GB required for Digital Delivery) DVD Drive - 8 SPEED (not required for Digital Delivery) Video Card – 128 MB with Pixel Shader 2.0 (AGP and PCIe only)* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad![]()
na 256mb RAM нема да тръгне никога!Недейте да лъжете хората!Аз съм играл много версии на нфс.С 512 рам съм и едвам ми вървеха карбон и мост уонтед.На най-ниската резолюция!Па кво остава за новата.Не гледайте все минималните,а и препоръчителните изисквания.Щото от опит знам,че минимално ли е няма нищо общо с баж играта.Сами на ниска резолюция ше си прецакате графиката и няма да имате реална представа от играта!