.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Град
    Интернационал

Любими сцени от филми и оценки

Тук всеки ще качва любима сцена от филм и ще оценява предходната по десетобалната система Мисля, че ще се получи нещо интересно
    Ето я моята

ПРОЛЕТАРИИ - ОБЕДИНЕТЕ СЕ !

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от монке
    един он любимите ми моменти www.zeithistorische-forschungen.de/_ZF/images с участието на Монке само този можах да намеря
    Ти май не разбра условията, а? Прочети горе какво съм писал. Без фотошоп няма да стане Направи го като хората

Не е свързано с темата,ама това е тийн чат и на политиката не й е тука мястото!Така де,става въпрос за това,че си пишете на профилите : демократ,комунист и така нататък! Е,това си е ваше мнение,но според не е тук мястото да си изразявате "любовта" към начините на управление!

Град
    Варна, морето, сините вълни...
    Какъв е тоя Гиф файл 4 мегабайта. Ти да не си вкарал целия филм там?

Град
    Интернационал
    Стига сте ми цапали темата! Или покажете някаква интересна сцена, или пишете другаде!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    един он любимите ми моменти www.zeithistorische-forschungen.de/_ZF/images с участието на Монке само този можах да намеря
    Ти май не разбра условията, а? Прочети горе какво съм писал. Без фотошоп няма да стане Направи го като хората
    pic, nali znaesh 4e ako ti i az razbirame ot photoshop , ima hora koito ne razbirat ?

Град
    Интернационал
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от Neo-Communist Power
    pic, nali znaesh 4e ako ti i az razbirame ot photoshop , ima hora koito ne razbirat ?
    Тогава който знае

Ще помоля модераторите да изчистят темата и да започваме след първия ми пост

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си