.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Hybrid View

Земаш от някоя аверка цигара и отиваш да го помолиш за запалка ако те хареса той сам ще завърже разговор ест ако не е на 13 де
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Poredniq napraen"gazar" det si4ki sa ludi po nego!Abe 6tom toi e nafukan i naperen b2di takava i ti 6toto ina4e toq tip mom4eta na sramejlivi momi4eta vnimanie ne obra6tat.Draj se zaka4livo takova ne i presileno nqkvo takoa nadmenno prosto opitai se da se haresa6 v negovite o4i..ni6to 4e spored men tva e t1po..4ovek ako te haresa 6te te haresa takava kakvato si,ama ti kazva6 4e mn go haresav i iska6 savet..davam ti ama ne mislq 4e trqa ti stava fix ideq..aide uspeh!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mnogo naifno razsajdavash harabiq...kfo kat py6i ,nito go prai vajen ili gotin ,nito zadrysten?!prOsto otiash i mu kazvash moje li da se zapoznaem?ili davai pogledi ala-bala i she vii6 dali ima reakciq...
    PS-4ustfam sa gotQna ,4e pu6a

Re: Прекалено "cool"...

Цитирай Първоначално написано от Samotno_Angel4e
    Imam edin problem.Xaresvam edno mom4e...No toi e prekaleno cool... Pu6i i nz kak da se zapoznaq...Imam 4uvstvoto,4e 6te me odreje...Ako moje da mi dadete nqkvo na4alo na razgovora za zapoznanstvo 6te sam vi mnogo blagodarna...
    Znam,4e temata e malko tapa,no vi molq da mi pomognete... [-o<
    BLAGODARQ PREDVARITELNO...
    Поредното позьорче бъдещ наркоман според мен. Мани го не ти требва такъв СУПЕР ПИЧ. Моя съвет е да потърсиш любовта и в земните момчета
    Мълчи уа критйен !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от kael
    откога да пушиш е готино ..... аз мислех че е само отровно .....
    tova 4e pu6i6 ne te pravi gotin,ima mn dr ne6ta koito si zaslujavat
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Асеновград, България
    Ще повторя думите на останалите и ще кажа, че да пушиш не те прави нито готин, нито отворен, въобще не ти дава нито едно положително качество! Не е "прекалено cool" нито да си съсипваш здравето и да с тровиш, нито да се държиш надменно и да бъдеш прекалено "отворен"!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    София
    Пуши и за това е куул? А ако пие сярна киселина още по-куул ли ще е? Така поне се довършва по-ефективно....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Na4i da obqsnq na vsi4ki 4e pod "cool" imam napredvid,4e izliza s gotini xoda,darji se nadmenno i e otvoren...NE 4E PU6I...A i az NE pu6a,tai 4e nqma kak da mu iskam cigara...
    Това че не пушиш не значи че не можеш да му поискаш цигара и после да кажеш това което написах...някъде да съм казал да я пушиш...
    Пък щом се държи надменно значи е кретен следователно месец по късно следва ответен удрар- хелп ми да го забравя...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    Dreamland Varna
    Еми започни да пушиш и после както каза GregoryHouse отиваш при него искаш една цигара, или огънче и подхващаш някоя тема, запознавате се и тъй...
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Не не започвай да пушиш...това е мноо лошо нещо Ама това не пречи да искаш цигара

Lupus in fabula

Град
    Малката Виена т.е Русе

Re: Прекалено "cool"...

Цитирай Първоначално написано от YgaBHuk
    Imam edin problem.Xaresvam edno mom4e...No toi e prekaleno cool... Pu6i i nz kak da se zapoznaq...Imam 4uvstvoto,4e 6te me odreje...Ako moje da mi dadete nqkvo na4alo na razgovora za zapoznanstvo 6te sam vi mnogo blagodarna...
    Znam,4e temata e malko tapa,no vi molq da mi pomognete... [-o<
    BLAGODARQ PREDVARITELNO...
    Поредното позьорче бъдещ наркоман според мен. Мани го не ти требва такъв СУПЕР ПИЧ. Моя съвет е да потърсиш любовта и в земните момчета
    Na4i az q tarsix,no ne q namerix...Si4ki tai kazvat,ama ako mi kajete de da q namerq VEDNAGA 6te q potarsq...

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Sega iskam da vi blagodarq,4e mi dadoxte savet...Mnogo mersi...

Апффф по тъп коментар не бях чувал...аз да не съм наркоман бе та е*а у звездата ...кфи земни момчета те гонят бе за гноми ли говориш?! нещо си се напушил яко май...а това дето си го срещнала не е любов (за сега) а хормон... а относно къде да потърсиш любовта ...потърсия я в сърцата на хората...може и да не я намериш но там е най вероятно да я срещнеш...

Lupus in fabula

Почни да пушиш, да пиеш, може да вземеш малко брашно и да се направиш че...хахахах
    НЕ - имам по-обра идея - продължавай да си пишеш по такива емо форуми да ти стане по-добре ХАХАХА

Ми отиди и му кажи Здрасти как си?! И ето натам си ти
    УСПЕХ!!!
    Бъди себе си..

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от kael
    откога да пушиш е готино ..... аз мислех че е само отровно .....
    +1

е щом като не пушиш,недей му искай цигара.ако си дръпнеш по-силно (и ако ти е за 1ви път) ш има едно кашляне..пък той нали е готЯн и сигурно е фьешън,ш ти се смее

now seriously..накарай някой да ви запознае,а после като останете двамата се опитай да го поозпознаеш.тва,че е 'куул' не значи,че като човек е точен,даже повечето фьешъни са доста зли към тея,дето не им се вписват във фьешънската среда.

п.с., gPa3HuTeJl ,адски харесвам BFMV,ама подписът ти ми разтяга адски мн форума

Повече от фен Аватара на suantito
    Be cool.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    Dreamland Varna
    Цитирай Първоначално написано от Rensing
    Почни да пушиш, да пиеш, може да вземеш малко брашно и да се направиш че...хахахах
    НЕ - имам по-обра идея - продължавай да си пишеш по такива ЕМО форуми да ти стане по-добре ХАХАХА
    тц.. ти си много тъпа е
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

vika6 mu "ei pi4 skiva li onaq tam s golemite bombi na bas 4e ne ti stiska a?!!"

ako da pu6i6 e cool i tfa 6te prodeistva
    никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Апффф по тъп коментар не бях чувал...аз да не съм наркоман бе та е*а у звездата ...кфи земни момчета те гонят бе за гноми ли говориш?! нещо си се напушил яко май...а това дето си го срещнала не е любов (за сега) а хормон... а относно къде да потърсиш любовта ...потърсия я в сърцата на хората...може и да не я намериш но там е най вероятно да я срещнеш...
    Под земни момчета имах предвид тролове...Аз не пуша! Ако искаш лично ше ти оперирам сърцето да потърсиме любов, щото не съм виждал как изглежда...

там е най вероятно да я срещнеш
    Не ми казвай че караш момичето да рови във сърцата на хората
    Мълчи уа критйен !!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ne ne... temata ti ne e malko tupa... temata ti e MNOGO TUPA...kato pu6i kfo?tfa gotin li go prai?si4ki li koito pu6at sa gotini?oo molqti se.. kakvo razbira6 pod "gotin" ... poznavate li se li4no?kaji mu direktno bez da ovurta6 4e go haresva6 ili po skype... pff baxti vuprosa...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Отиваш при него : "Здравей,може ли да се запознаем? ".Като те отреже има и други "хубави" момчета.

по скоро е тъп,а не "Cool"
    нямам повод да сънувам....

Супер фен Аватара на gangstata
    Град
    Мелкаса Пойнт
    tc ne sum cool...depresirah se

po temata: mi zapoznai se po normalniq na4in s nego.otiva6,kazva6 my zdrasti az sum edi koq si moje li ad se zapoznaem i gotovo.ako te otreje-jivota produljava

So if you callin my phone - leave a message..
    So if you knock on my door - keep on knockin...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си