- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- стачката продължава
йупи йупи йеее\
/
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ае да видиме като тръгнеш на училище и ти дойде малко нанагорно дали ще се радваш...![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Абе,само да не ми прецакат годината и да остана и догодина за 11 клас,щот бая псувни ще хапнат от мене...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
мила аз по принцип си уча двойно та двойно...така че малко повечеПървоначално написано от ЕPu
ще се справя някак
![]()
Хах, в моето даскало стачката беше само 1 ден преди 1 седмица.. след това не се е чувало, че учителите ще стачкуват отново. Мисля, че това е по-добре, въпреки че някои няма да са съгласни с моето мнение.![]()
You are broken, I can fix you...
ami..hubavo 4e produljava ..ama posle 6te ni se vurne...![]()
ili 6te ni sukratqt vakanciite ili 6te ni sakratqt godinata taka 4e az mn mn ne se razvam
![]()
![]()
... Just smile...
Нищо не е сигурно!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
лошото е,че се говори за анулиране на годината.
На никой не му се учи още една година нали???Така,че не се радвайте![]()
оооо божеее детска радостне разбирам кво му е якото на тва да има стачка и ние да се въртиме като пумпали дали ше ни земат от ваканцията или не
предпочитам да си уча сега редовно ..нема тва онова
![]()
.!.
Няма да анулират годината, няма да го допуснат според мен.Иначе сигурно и в понеделник няма да се учи, но не знам.Дали?
ами по новините казаха че в неделя отново ще се водят преговориПървоначално написано от koalka
![]()
И аз съм на мнение, че няма да допуснат годината да бъде обявена за нулеваТой министъра да не е луд да си ритне здравната книжка.До някъде им подкрепям стачката, ама и те не са съвсем прави
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Всъщност не ми пука,не на едно место казах,че съм против.Не ми се ходи на училище,това е най-ужасната година за мен,но въпреки това ми е скучно у нас...Така или иначе все някога ще почнем,въпросът е защо се инатят и продължават този циркС него могът да настъпят много промени,който няма да са хубави изобщо за цялата страна.Не мога да си обесня,защо си мислят,че са единствените,който получават ниски заплати
Отново казвам,не ги подкрепям и искам стачката да свърши.Готова съм да се изправя пред тазгодишния ад,няма ли някои най-накрая да има каже,че това е безумие и да се спрат
Нерва се вече
Проклети даскали
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
"Into the sky-to win or die!"
Давайте учители,ние сме с вас(който не е,да си гледа работата)!
![]()
![]()
И аз искам вече да спре стачката..после или ще ни съкратят ваканциите или ще преподават по 2-3 урока на час и постоянно ще правим контролни...
ами да аз си я гледамПървоначално написано от Jack_Sparrow
![]()
.!.
[quote="ЕPu"]ае да видиме като тръгнеш на училище и ти дойде малко нанагорно дали ще се радваш...
кво ше ви дойде на нагорно бе айде па и вие с тия фантазий...няма и да забележите ,че имало стачка![]()
знаете ли кога ще се почва опак даскалото, щото не слушам новините пък и да почваме че не ми се повтаря годината и не ми се учи допълнително макар, че няям нищо против да не уча.. =]
ми в други теми казаха ,че не се учи ,ама не се знае нищо...и аз си мисля ,че дори и да имаше споразумение трябва да ни предупредят ,че от еди коя си дата сме на училище
Когато стачката приключи ще кажат по новините и медийте пак ще гръмнат,така че ще научим все от някъде![]()
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
Е,за момента не приключва,току що го казаха по новините,в сряда ще има отново преговори
Не се радвай толкова.Като тръгнем на училище ще ни се струпа бая материал.