.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64
    Голям фен Аватара на 50cent
    аз съм овен но не вярвам в зодиите макар че имаше неща които са вярни

Мега фен Аватара на Blab
    Жената Козирог външно е резервирана и скромна, но иначе е способна на много силни страсти и чувства. В леглото тя е като фурия и може да бъде запалена само от една-единствена ласка. В секса с нея използвайте въображението си. Тя обожава нестандартните решения.

Знаете ли, че: Пръстите на краката и пъпът
    са еротичните "ахилесови пети" на представителите на тази зодия.
    С болднатото съм съгласна

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}

Re: Любов според зодията

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    Овен
    Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате - тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. От друга страна, тя е много сексапилна и обикновено спи гола. Тя рядко отказва полов контакт, но ако мъжът не може да я задоволи, бързо си намира друг.[/b]
    Съгласна съм, освен с това, че рядко отказвам... Отказвам, когато не ми е на кеф, а това хич не е толкова рядко...
    The reasons of love... <3

Офф естествено не можге да се твърди че съществуват 12 типа хора !!! Тва за зодиите е вярно само донякъде. Все пак е важно асценденти, Венери, Луни, Марсове и т.н. в какъв знак са, в къв дом и т.н. примерно ти може да си Риби ама с луна Козирог и асцендент Скорпион и тогава не си типичното Риби и т.н. !!

Голям фен
    Град
    na stadiona :Pp
    za jenata vodolei i myja lyv e gore doly taka
    Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
    [ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    az sym saglasna sys vsichku koeto pishe za jenata i myjat skorpion nie s moq sme tka

0biChkam SlyNcEt0 :}

ima nqkoi neshta koito otgovarqt no kato cqlo e pulna glupost.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Голям фен Аватара на sapphirr
    Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. За да бъде задоволена, са необходими неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.

аз съм близнак....а тва,което пише за жената близнаци е само донякъде вярно (не се възприемам като харем),но дале4 не достатъ4но. според мене темата "зодии" е принципно неиз4ерпаема

Има вярно...като че ли...
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Nilsia
    Офф естествено не можге да се твърди че съществуват 12 типа хора !!! Тва за зодиите е вярно само донякъде. Все пак е важно асценденти, Венери, Луни, Марсове и т.н. в какъв знак са, в къв дом и т.н. примерно ти може да си Риби ама с луна Козирог и асцендент Скорпион и тогава не си типичното Риби и т.н. !!
    И аз т'ва викам.. Ама векове хората се опитват да опростят всичко, мислиш ли, че на форумниците тука им пука? Те просто виждат нещо атрактивно, простичко, лесносмилаемо.. Кой му се занимава..

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Nilsia
    нещо в идеята няква планета да влияе на характера ми не ми харесва ... просто идеята че характера НЕ Е МОЙ а МИ Е ЗАЛОЖЕН от раждането е ИЗВРАТЕНО МАЛОУМНА .... я си представете че сте извън земно и имате само 2 планети в системата ?!?! ко само 2 типа характери ли ще има или чакай понеже слънчевата система е в центъра на вселената тя влияе на всичко живо ..... тая глупост с зодиите е измислена по времето когато се е вярвало че земята е плоска и е центар на вселената - по логиката на нещата тая теория отхвърля съществуването на други разумни форми на живот ( а шанса да сме едниствените е нищожно малък ) ... нищо лично мой просто изказвам мнение

Цитирай Първоначално написано от freedom
    Близнаци
    Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. За да бъде задоволена, са необходими неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.

Не съм съгласна!
    може би е вярно само това ,че сме по-енергични! другото са пълни глупости!!!

Аз съм зодия Лъв и мога да кажа , че мойто е верно ,защото някой като ме погали по гърба и откачам
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Супер фен
    Град
    sofiq
    za jenata telec e mnogo vqrno.to4no takava sum

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Извинявай ама кво му е якото?!Ебаси простотията!Само с глупости се занимавате.....

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Любов според зодията

Цитирай Първоначално написано от style_hip_hop
    Мъжът Овен е много взискателен в леглото и не робува на консерватизма в секса. Може да бъде любвеобилен и много изобретателен в кревата. Той е истински "мачо" и не търпи да го поднасят в сексуалните му изяви.
    Знаете ли, че: Леко потупване по челото кара Овните да потръпват от удоволствие.

[/b]
    Може би има нещо вярно.Ще пробвай това за челото,само да имам възможност ,та да му видя реакцията .

това е много яко и като гледам има голяма доза истина поне за моята зодия

Град
    The endless river
    Хаха,пипнете ме по жилото и ще ми доставите удоволствие
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Супер фен Аватара на rakiQ
    и аз и мъжо ми сме овненца

Град
    somewhere over the rainbow
    Ъмии аз всъщност до сега не съм спала на водно легло и нз дали ще ми хареса но всичко друго е вярно за мен (включително онова за долната част на гърба ) А за раците....жените не знам как са ама моето раче е вярно че си пада по по-дългите целувки.

Съгласна съм с мъжът риби и жената водолей...много вярни работи има в тази темичка

Супер фен
    Ами съгласна съм с всичко за жената водолей .... само това с масажирането на глезените трябва да се пробва

Град
    Shumen
    Риби
    Жената Риби е склонна да се увлича по окултното и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна. Обича еротичните фантазии. Би изпълнила всяко нестандартно желание на партньора си
    Tochno ...........samo za magiite ne e mn vqrno,no ostanaloto e iztina =D>
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Жената Овен е като леденото момиче от приказката. Не бива обаче да се заблуждавате - тази жена е страстна като тигрица и обича да доминира над мъжа. От друга страна, тя е много сексапилна и обикновено спи гола. Тя рядко отказва полов контакт, но ако мъжът не може да я задоволи, бързо си намира друг.
    До някъде вярно...само,че така е написано,че все едно жената овен живее за да е гадна и да прави секс...Еми много повърхностно е погледнато на нещата.
    мхм...

jenata luv- Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня!!!! agreeeeeee

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си