- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов според зодията
аз съм овен но не вярвам в зодиите макар че имаше неща които са вярни
С болднатото съм съгласнаЖената Козирог външно е резервирана и скромна, но иначе е способна на много силни страсти и чувства. В леглото тя е като фурия и може да бъде запалена само от една-единствена ласка. В секса с нея използвайте въображението си. Тя обожава нестандартните решения.
Знаете ли, че: Пръстите на краката и пъпът
са еротичните "ахилесови пети" на представителите на тази зодия.![]()
Офф естествено не можге да се твърди че съществуват 12 типа хора !!! Тва за зодиите е вярно само донякъде. Все пак е важно асценденти, Венери, Луни, Марсове и т.н. в какъв знак са, в къв дом и т.н. примерно ти може да си Риби ама с луна Козирог и асцендент Скорпион и тогава не си типичното Риби и т.н. !!
za jenata vodolei i myja lyv e gore doly taka![]()
Не ме събличай с очи.Имаш ръце!!!
[ЧАЛГА`ФЕНОВЕ]`[ФУТБОЛНИ`СЪПРУГИ]
ima nqkoi neshta koito otgovarqt no kato cqlo e pulna glupost.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Жената Близнаци е като харем - тя притежава половата енергия на 10 жени. Ала имайте предвид, че рядко се посвещава само на един мъж и може да използва секса като оръжие. Жената Близнак обича сладостите на любовта и не е склонна да бъде примерна и вярна съпруга. За да бъде задоволена, са необходими неизчерпаемо въображение и постоянно експериментиране.
аз съм близнак....а тва,което пише за жената близнаци е само донякъде вярно (не се възприемам като харем),но дале4 не достатъ4но. според мене темата "зодии" е принципно неиз4ерпаема
Има вярно...като че ли...
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
И аз т'ва викам.. Ама векове хората се опитват да опростят всичко, мислиш ли, че на форумниците тука им пука? Те просто виждат нещо атрактивно, простичко, лесносмилаемо.. Кой му се занимава..Първоначално написано от Nilsia
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
нещо в идеята няква планета да влияе на характера ми не ми харесва ... просто идеята че характера НЕ Е МОЙ а МИ Е ЗАЛОЖЕН от раждането е ИЗВРАТЕНО МАЛОУМНА .... я си представете че сте извън земно и имате само 2 планети в системата ?!?! ко само 2 типа характери ли ще имаПървоначално написано от Nilsia
или чакай понеже слънчевата система е в центъра на вселената тя влияе на всичко живо ..... тая глупост с зодиите е измислена по времето когато се е вярвало че земята е плоска и е центар на вселената - по логиката на нещата тая теория отхвърля съществуването на други разумни форми на живот ( а шанса да сме едниствените е нищожно малък ) ... нищо лично мой просто изказвам мнение
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
може би е вярно само това ,че сме по-енергични! другото са пълни глупости!!!Първоначално написано от freedom
Аз съм зодия Лъв и мога да кажа , че мойто е верно ,защото някой като ме погали по гърба и откачам![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
za jenata telec e mnogo vqrno.to4no takava sum
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Извинявай ама кво му е якото?!Ебаси простотията!Само с глупости се занимавате.....![]()
![]()
![]()
Може би има нещо вярно.Ще пробвай това за челото,само да имам възможностПървоначално написано от style_hip_hop
![]()
,та да му видя реакцията
.
това е много яко и като гледам има голяма доза истина поне за моята зодия![]()
Хаха,пипнете ме по жилото и ще ми доставите удоволствие![]()
![]()
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
Ъмии аз всъщност до сега не съм спала на водно легло и нз дали ще ми хареса но всичко друго е вярно за мен (включително онова за долната част на гърба) А за раците....жените не знам как са ама моето раче е вярно че си пада по по-дългите целувки.
![]()
Съгласна съм с мъжът риби и жената водолей...много вярни работи има в тази темичка
Ами съгласна съм с всичко за жената водолей .... само това с масажирането на глезените трябва да се пробва![]()
Риби
Жената Риби е склонна да се увлича по окултното и дори по магиите. Умее да бъде загадъчна, а често е направо вълшебна. Обича еротичните фантазии. Би изпълнила всяко нестандартно желание на партньора си
Tochno...........samo za magiite ne e mn vqrno,no ostanaloto e iztina =D>
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
jenata luv- Не е жена, която можеш да отведеш вкъщи и да превърнеш лесно в домакиня!!!!agreeeeeee
![]()