.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

той ме харесва:(

Здравейте пак.Този път ви пиша,защото приятеля на брат ми ме харесва,а аз не го понасям.Той сега наскоро даже остана да спи в нас и ми беше меко казано кофти.И го избягвах,колкото можах.Но той не ме оставя на мира.Защо винаги бягаме от човек,който ни обича,а тичаме след мухльовци? Кво да правя?

Град
    София
    Ми ако не ти допада,ще бягаш много ясно. Това,че искаш друг не е подсъдно. Или се обърни към брат ти да му обясни,че не желаеш да имаш нищо общо с него или ти си му го кажи. Но това,че си сама не означава,че трябва да приемеш за гадже човек,който не ти допада,нали ?
    Smile!?

ами при мен е същото винаги е при брат ми в къщи и аэ не мога да го търпя но брат ми не може беэ него и аэ се опитвам да свикна с това но приэнавам си много е трудно
    Ако бог прави чудеса, най-голямото е, че създаде теб! Ако бог прави гершки, най-голямата е, че те държи далеч от мен!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от ra4ence
    Ми ако не ти допада,ще бягаш много ясно. Това,че искаш друг не е подсъдно. Или се обърни към брат ти да му обясни,че не желаеш да имаш нищо общо с него или ти си му го кажи. Но това,че си сама не означава,че трябва да приемеш за гадже човек,който не ти допада,нали ?
    Да колкото мога го избягвам,мерси за комента

Мега фен Аватара на koalka
    Чакай малко...нали не казваш, че приятеля ти е мухльо, `щото така излиза, като го кажеш това "защо бягаме от хората, които ни обичат, а тичаме след мухльовци"?Сигурно не говориш за него.
    Ами, ок, той те обича, ама ти нали не го понасяш?Обясни му, че нищо не може да стане и да те остави.Пък и на приятеля ти няма да му стане готино, ако разбере...

Голям фен Аватара на alehole
    Така става винаги ! Просто явно хората така сме "Програмирани" да тичаме след тези които не ни искат и не ни обръщат внимание , а тези които ни желаят и умират за нас .. да се оправят Нззз ... Иначе най - добре му кажи в лицето какво чувстваш за да те остави
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Голям фен Аватара на sapphirr
    деликатно обясняваш на въпросния приятел,4е не желаеш каквито и да било отношения,ако трябва слъгваш,4е си заета...ако не се разбере,говори с брат ти,кажи му нещо от сорта "бате,глей ся,знам 4е мн се та4иш с тоя твой приятел,ама мене ми е мн неудобно,щот 100 пъти му обясних,4е не го харесвам,а той само ми досажда,говори с негп плс,4е ве4е не се издържа"...ако и брат ти се направи на треснат,остава и 3ти вариант,който е като 1ви-изправяш се пред пи4а и пак правиш опит да му обясниш за какво става въпрос,но тоя път понятието "деликатност" го забравяш,бъди брутална....щом не може с добро,тогава с лошо!

Винаги е така ,и въпреки че осъзнаваме какво правим пак си знаем нашето си ..тичаме след трудното ,докато имаме лесното!Поговори с брат си и му кажи ,че просто деликатно неискаш да имаш нищо общо с приятелите му като връзка.Успех1

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

"В живота винаги става така, че обичаш този,който бяга от теб, а багаш от този, който те обича" <------- закон.....

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бъди откровена и говори с него! Кажи му това което каза и на нас.Все пак колкото и да не го понасяш трябва да не го държиш в неведение по въпроса а и съм сигурен че не се чувстваш много комфортно в тази ситуация.Не забравяй че правиш това главно за себе си но и отчасти и за негово добро! Лек ден и успех!

Супер фен
    Град
    България
    Еми кажи му ,че ще играете на ,, Намери ме и ме докосни''
    Заваржи му очите с черен плат ама толкова черен че да се вижда черно и като се доближи до теб имам много планове:
    1. Хвани котката си и да му одраска ръцете.
    2. Хвани котката си и я накарай да му пръцне в лицето (действа)
    Ако тези двете непомогнат
    3. Излезте навънка направи се ,че ще правите с*кс и вземи една бухалка и бам тряс бум после го вкарай в кофата за боклук обърни кофата ,тя да падне в река или езеро и той да се одави с рибите!
    Ако тези тука непомогнат значи Господ те наказва т.е. Божия Напаст е тоз
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Фен
    Град
    На далече
    Аз ако съм брат ти да е нокаут.

Правила за публикуване