.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Re: Заряза ме но защо ??

Цитирай Първоначално написано от SlaDkAtA-16
    Незнам дали ще ми помогнете но с гаджето или по точно вече бившото гадже бяхме заедно 8 месеца и сичко беше много хубаво имахме си проблеми де знам че се държах гадно с него 2 пъти го късах за глупости но много го обичам и той ме обича но днес отидохме на кафе и той се държеше странно и аз мило какво има и той трябва да ти кажа нещо и аз еми казвай и той трябва да скъсаме и аз защо и той обичам те но такава е ситуацията .. каза ми това и си тръгна това се случи преди 1 седмица от тогава му звъня да разбера какво е станало но той не ми дига ходих до тях майка му ми каза че го няма Адски много го обичам и незнам какво да направя за да си го върна и каква може да бъде причината да ми каже това и моля ви ако можете да ми дадете съвет ще съм ви много благодарна

Причини бол аз 3ти път с теб не бих се събрал и явно се е събрал с теб в момент на слабост и сега е осъзнал грешката си...която не е малка...порастни...на акъл не на години...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

az mislq 4e trqbva da iz4aka6 da mine vreme i predpolagam 4e toi sam 6te doide pri teb

kat ti gledam nick-a samo i moga da si predstavq za6to....
    a kat se zamislq i kolko "podrobnoi" ni obqsnqva6 i kakyf otgovor iziskva6.....
    prosto e (bih ti go kazal napravo ne ne iskam da me ban-nat)
    никой не може да ми плаща толкова малко колкото изработвам

ceco_meco ni6to nerazbrah kvo iska6 da kaje6

Miri6e6 na vsi4ko nai lo6o...

Ми чакай ..
    Бъди себе си..

ами мом4ето може би просто е разбрало 4е си непостоянна,и за да не го късаш пове4е той е скъсал с теб?!

em neznam moje toi ve4e kato gledam skoro 6te si nameri druga si4kite mi fr sa go nalazili taka 4e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си