.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

БЪРЗО МИ ТРЯБВА СЪВЕТ

добре значи бях на козметик
    оправя ми жената триъгълника
    и като се върнах видях че между срамните ми устни(в долния край) има кръв...прекалено много за да е от рана...а и прекалено малко за да е от цикъл ,а и цикъла ми свърши преди седмица.
    според вас какво е станало?
    какво да правя освен да отида на гинеколог и да кажа на майка ми...2те неща които никога няма да направя...моля ви кажете
    според вас това нормално ли е?

sigurno e rana obache ako tolkova se pritesnqvash idi na lekar no idi bez maika ti sama si idi

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    И според мен е била някаква малка раничка..и се е раздразнила от колата маска.. все пак това е страшно нежно и чувтсвително място..дано не е нищо сериозно Успех!
    Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    И според мен е била някаква малка раничка..и се е раздразнила от колата маска.. все пак това е страшно нежно и чувтсвително място..дано не е нищо сериозно Успех!
    +1

Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*

Някаква раничка... и аз скоро имах подобен проблем. Иди на лекар.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от DeVoi4eTo
    Точно така,според мен няма нужда да ходиш на лекар.

Огледа ли се, дори и с огледало ако трябва? Има ли някъде следи от рана? Ако е текло кръв от рана, би трябвало да се вижда раната. Ако не е нещо разранено, не знам какво може да е, щом не е и цикъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си