- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- БЪРЗО МИ ТРЯБВА СЪВЕТ
добре значи бях на козметик
оправя ми жената триъгълника
и като се върнах видях че между срамните ми устни(в долния край) има кръв...прекалено много за да е от рана...а и прекалено малко за да е от цикъл ,а и цикъла ми свърши преди седмица.
според вас какво е станало?
какво да правя освен да отида на гинеколог и да кажа на майка ми...2те неща които никога няма да направя...моля ви кажете
според вас това нормално ли е?
sigurno e rana obache ako tolkova se pritesnqvash idi na lekar no idi bez maika ti sama si idi
И според мен е била някаква малка раничка..и се е раздразнила от колата маска.. все пак това е страшно нежно и чувтсвително място..дано не е нищо сериозно Успех!
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
+1Първоначално написано от DeVoi4eTo
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Някаква раничка... и аз скоро имах подобен проблем. Иди на лекар.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Точно така,според мен няма нужда да ходиш на лекар.Първоначално написано от DeVoi4eTo
Огледа ли се, дори и с огледало ако трябва? Има ли някъде следи от рана? Ако е текло кръв от рана, би трябвало да се вижда раната. Ако не е нещо разранено, не знам какво може да е, щом не е и цикъл.