- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя в тая ситуация
харесвам една курабия и излязахме и се запознах с нея ама се спеках такав. и единия приятел я пита някви неща и намеква и я питал симпатично ли ти е това момче демек за мене ма тя казала не и ся кажете кво да правя нямам си идеяработата е там че много я харесвам
ем кат не те харесава не можеш да направиш нищо.По добре си намери друга
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Еми като не те харесва или се примиряваш или се опитваш да докажеш че си заслужаваш и някак си да я грабнеш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
значи си е казала истината?
+1Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Ами като не те харесва намери друга,въпреки ,че щом изпитваш нещо към нея ще ти бъде много трудно да я забравиш!![]()
Бъди себе си..
zabravi q i si nameri druga.sam kaza 4e q haresva6 ne q obi4a6nqma da ti e tolkova trudno spored men
мхмПървоначално написано от gothic_angel
е значи ако ме е харесвала щеше да го акже тай ли
Очевидно "курабията" не те е харесала.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
лошо![]()
а добре а тя не ма познава 1 пат ме е виждала ако и говоря някакви неща следващия път дали е възможно се пак да стае нещо? поставете се вие на тази ситуация примерно
Еми тя е казала,че не те харесва,няма как да я накараш.Насила хубост не става
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
XHyahyxhya mi kurabiqta qvny ne te e haresala ;|
Ako i pred neq ti e takyf reчнika zeMu da gy smeн!ш м@лкУ
0k zabravqm q
Колко лесно било....забрави ли я вече?Първоначално написано от dimass
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Ти си много странен човек!
1.Тя не е толкова тъпа,че да не знае,че твоя фр. няма да ти каже дори да те харесва.
2.Как искаш да ти обърне внимание като :
-доколкото разбрах си се държал тъпо
-предполагам,че даже не си си поговорил с нея
3.Ако си я нарекъл "кифла","баница" или "курабия" съвсел си оплескал работата...![]()
![]()
![]()
курабии много , вземи си друга![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Потърси в баничарските среди за некоя Кренвиршка
Мълчи уа критйен !!!
мхм дори я питах дали продава банициПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
Еми,браво бе...![]()
![]()
Смяташ ли пак да я поканиш да излезете?
еми с приятелите излизаме с 2-3 лъвчета и тъй или иначе ще се видим
тъй че ся е тъпо щото моя приятел я пита това нещо аз не исках дая питаи ся ще ми е неудобно понеже е казала че не ме харесва
Само слабите се отказват след първия неуспех.
А тя познава ли те? Т.е. доколко те познава? Опознала ли те е добре? Дал ли си й възможност да разбере точно какво в теб не харесва? А какво те прави сладък и готин в нейните очи? Ай стига с моите глупави въпроси, дано си ме разбрал.![]()
"Когато човек обича, коагато се радва, тогава и животът му придобива божествен смисъл."
Ami ako si i kazal v liceto "kurabiq" savsem normalno da ne te haresa...mnogo grozen jargon izpolzvash.I vse pak na vaprosa ti... primirise i prodalji napred kato ne te haresva nemojesh da napravish nishto. :P :P :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...