- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Размера...
А аз да ви попитам, за да не пускам тема: на 14 години съм и ми е близо 15 см (не съм сигурен, може и повече, може и мааалко по-малко да е), много ли ми е малък?
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
Първоначално написано от Christian
![]()
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Такаа-на теб проблема не ти е размера,а дали приятелката ти симулира-първо: истински оргазъм не може да се симулира или поне не е лесно,дори да пъшка и да охка можеш да познаеш кога една жена симулира по движенията на тялото. При истинския оргазъм се получава едно особено съкращение на мускулите на влагалището,а някои жени понякога целите изтръпват-и това се усеща от мъжа.Но за да научиш кога конкретната жена изпитва оргазъм ти трябва малко време,моя приятел на пример безпогрешно познава кога правя опити да симулирамПървоначално написано от Christian
(не че става често) На него му е 20 см,и наистина всеки път стигам до края,с много редки изключения,така че не му мисли толкова....
pi4 simylira
i az sam se pritesnqval za tova no nqma smisal vajnoto e da znae6 kak da go izpolzva6ne mi e 19 no mislq 4e se spravqm
![]()
ох, аман от заблудени хора,не мога да разбера от къде се раждат такива
Naistina razmerat nqma znachenie vajnoto e kak go izpolzvash... moje dati e golqm no kato ne znaesh za kakvo sluji![]()
Наистина малко се вманиатчаваш вече....Какво толкова те притеснява?Да, не може да ти е най-голям, винаги ще има по-голям, но за какво й е на приятелката ти да те зарязва само заради това, особено, когато й е хубаво?
Обиколката на пениса е по-важна от дължината, защото именно тя регистрира от чувствителните стени на вагината.![]()
Симулира, сиг. съм.
Какво да направиш? Самоубий се, още сега.
Ще пробва с друг.. с по- голям, но няма да каже нищо. Нали знаеш- за мъртвите- или добро, или нищо.![]()
sprete ve4e s tezi temi
ne e vajen razmera,a ka4estvoto
Change is good!
Ае кво сте се вманиечили в тоя размер на една жена и е достатачен 8см пенис за да се задоволена че и презадоволена важно е как го правиш.