- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чувството на любовта..
Чувствали ли сте се все едно искате пак да почувствате онова чувство, свиващо стомаха и сърцето? Което ви кара да изтръпнете, да затворите очи и с усмивка да се сетите за онези чувства..Не искате ли отново да ги почувствате, когато вече ви е писнало да страдате? Мина толкова време от раздялата ми с нея, а ми липсва толкова многоПриятели сме с нея, всеки ден се виждаме и си говорим, всичко е прекрасно, но ми липсва онова чувство - чувството, че все едно ще експлоадираш след секунди..Не ме интересува дали ще пак ще съм с нея или с друга, но знам, че това няма да е скоро, защото аз я обичам и тя е първата ми истинска СПОДЕЛЕНА любов.. Претръпнал съм отдавна, може и да не съм претръпнал, а така да си мисля - да съм се скрил зад обвивка от нежелани страдания и затова да си мисля, че съм претръпнал.. Дано пак срещна такова момиче и пак изпитам тези чувства..защото успях да ги изпитам, но за кратък период от време..нищо друго не може да ме накара да се чувствам тей, както тя ме караше..
aaa tva 4yvstvo go znam ......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Мн ме кефиш,защото да..4увствала съм го.И имам много об6то с твоето бе6е такова,но 'бе6е'...С носталгия си спомням за него и за 4овека който ме нау4и на него за п1рви и единстевн п1т.Вси4ко давам да го преживея пак..........![]()
П.С надявам се и може би е близо (вр да го преживея пак) със с16тия 4овек..........не6тата се слу4ват,когато наи малко о4аква6..Надявам се..![]()
Познато ми е... изпитвам го с човека, с който съм сега и не искам да свършва. Пожелавам ти да го изпиташ пак![]()
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
*без да чете поста по отговорите познава че не е нужно да се чете и просто казва* незнам
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Всеки го е изпитвал но ако се върнеш при нея най много да сгрешиш...кийп уолкинг...
Значи че не са обичали истински...
Това чувство ми е познато Жалко че момичето с което изпитах това чувство не е с мен вече![]()
Наистина е жалко..но още по жалко е да гледаш как една любов, изпълнена с ИСТИНСКИ чувства, загива..Първоначално написано от HePeAJIeH
Несподелена любов можеш само да я гледаш отстрани как загива...
Някой може ли да ми каже къде и как мога да си намеря надомна работа,която да не е много сложна.Силно заинтересована съм от свиването на късметчета,но за съжаление никаде не намирам информация. Ако някой може да предложи къде да търся ще съм много благодарна![]()
dA sE OpItAsH dA zAbRaViSh nQkOi kOiTo sI oBiChaL e sE eDnO dA sE OpiTvAsH dA zApOmNiSh nQkOi kOiTo nIkOgA nE sI sReShTaL ... !
Mi na men mi se e slu4valo i naistina e unikalno tova......sega pak mi se slu4va s "biv6iq" mi priqtel ,s koito sme pred sdobrqvane))))
Първоначално написано от Alex___f
Ела у нас такъв късмет ще ти свия че няма можеш седна една седмица![]()