.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Нещо не върви...

С моето бебче сме заедно почти от 9 месеца но през последните два месеца нещо не върви както трябва!Излизаме всеки ден но за по около 30 мин постоянно има причина да не се виждаме или да се виждаме за кратко!А когато съм с него понякога все едно не съм с него изобщо не усещам присъствието му почти не ми обръща внимание но друг път е толкова миличък.....че направо незнам какво да правя не искам да късаме защото много го обичам!Знам че не ми изневерява и че държи мн на мен но когато не го виждам просто полудявам!Знам че няма друга!Дайте съвети какво да правя толкова съм привързана към него че когато не съм го виждала ми е мн кофти!

т.7 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

Град
    Pink Paradise
    Ами поговори с "твоето бебче" относно това, което те притеснява. Всичко е в основата на комуникацията.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Цитирай Първоначално написано от FeeL_The_BeaT
    Ами поговори с "твоето бебче" относно това, което те притеснява. Всичко е в основата на комуникацията.
    =D> =D>
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    moje da si ima nqkakvi problemi,pogovori s nego...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

ako ne go obsebva6 i go ostavi malko namira oi 6te se osuznae i 6te vidi6 kak 6tete tursi. mila vs 6te se opravi i az imam edin ... (nz kuv mi e) deto ot fevruari mi zvuni mnogo 4esto vinagi e mil s men... priznal mi e 4e me obi4a no az se durga mnogo rezervirano i zatova toi e lud po men... akogato mu kaga 4e i az go obi4eam toi 6te se otdrupne nali?
    Testis unus,testis nullus...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....

=D>
    Поговори с него,друго няма какво да направиш.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Фен
    Град
    burgas mu e maikata
    Цитирай Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*

=D>
    Поговори с него,друго няма какво да направиш.

Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

ami govorila sym s nego mn pyti no toi kazva4e nqma ni6to nqma pri4ina da se dyrji taka 4e go e pravil nesyznatelno

Мега фен
    Град
    София
    Ако ходите от доста време,нищо чудно да го прави несъэнателно.Вероятно един вид вече всичко е по навик.Или пък сте си поомръэнали.Эа да се оправи положението,вкараите малко раэнообраэие във връэката си.Эапочнете да се эанимавате с нещо ново ЭАЕДНО.Правете някакви нетрадиционни неща,абе раэнообраэяваите се.например сега идва эима.Эаминете эа ден-два в някой эимен курорт,воэете се на лифтове,караите ски,сноуборд.Эабавляваите се повечеее
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен Аватара на suantito
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    ami govorila sym s nego mn pyti no toi kazva4e nqma ni6to nqma pri4ina da se dyrji taka 4e go e pravil nesyznatelno
    Явно има някакъв проблем който го тормози и не иска да сподели....

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

FeeL_The_BeaT написа:

=D> дам..
    Бъди себе си..

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му какво те притеснява, иначе той няма как да разбере.Щом до сега не се е сетил...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Кажи му какво те притеснява, иначе той няма как да разбере.Щом до сега не се е сетил...
    Абе вие иэобщо четете ли темите като давате мнения?Момичето каэа,че е говорило вече с него.
    [size=7][b][u]fosse cos

Според мен или има друга,но ти си сигурна,че си единствена.Значи изключваме този вариант Или просто найстина той постоянно има някаква работа,а ако е така найстина,тогава няма повод за притеснение
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ако ходите от доста време,нищо чудно да го прави несъэнателно.Вероятно един вид вече всичко е по навик.Или пък сте си поомръэнали.Эа да се оправи положението,вкараите малко раэнообраэие във връэката си.Эапочнете да се эанимавате с нещо ново ЭАЕДНО.Правете някакви нетрадиционни неща,абе раэнообраэяваите се.например сега идва эима.Эаминете эа ден-два в някой эимен курорт,воэете се на лифтове,караите ски,сноуборд.Эабавляваите се повечеее
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Mislq si ,че губи интерес твоето момче Кофти ,но наистина ,за да се виждате за по толкова кратко има някаква причина...разговора е единственото ,което можеш да направиш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Единственото решение е да говориш с него.

imai tarpenie vsi4ko 6te se opravi,samo vremeto 6te pokaje i 6te badete pak 6tastlivi!stiskam palci

Град
    София
    Всеки ден с един човек от 9 месеца... Защо ли си мисля, че вече наистина всичко е по-навик... На теб ти е кофти, защото знаеш, че нещо не е наред, но не искаш да го приемеш... Омтъзнали сте си... Тъжно, но факт... Защо не се опиташ да се отдръпнеш малко от него... Да му покажеш какво е било преди да те срещне... Да си спомни, че винаги може да разчита на теб, макара да си далеч от него...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    +1
    +2
    So free

напълно подкрепям
    MuCh m0neY - l0vE sToRy,
    n0 m0neY - i'M soRrY !!!

Hope that your night is BLOODY and full of SCREAMS...!!!

ami govorih s nego otnovo kazah mu kakvo 4uvstvam i mislq 4e me razbara i se dyrji po dobre sega

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си