.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 76
    tiin4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Quasar
    @чаровната....човека иска да не става гей а не да му измисляте как да се примири...
    Абе ще съм си прикрит гей и готово кво да се прави!Доклкото предложението с децата - Не мерси.Това ми се струва малко гадно все пак помислете за децата.Живота им ще е ужасен!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    hmmmmm lesno se primirqva6
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

tiin4o
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    hmmmmm lesno se primirqva6
    Ми че то не ми остава друго.Не знаеш колко мн семейството ми се гордее с мен и само ако им изтропам че съм обратен...ще стане лошо!

Човек е такъв какъвто е!!! =D>

Град
    София
    Не трябва да ти пука, а и не е нужно да им казваш - наще не знаят и нямам и намерение да им казвам... за какво ми е??
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

tiin4o
    Guest
    А и не само и приятелите ми може да ме отблъснат!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не трябва да се срамуваш от това,което си.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    MI 6tom haresva6 pove4e majete ot jenite 4estito
    NO neznam nie s kvo mojem da ti pomognem 6tom ima6 takiva naklonnosti...moje bi ako si dade6 pove4e volq...moje i da stane ne6to

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Ае волята му е майката ко искаш няа да си обратен...най хубу си фани някое момиче
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Град
    Inside the temple

Re: Отчаян съм

Цитирай Първоначално написано от tiin4o
    Здравейте, наскоро разбрах нещо и искам да попитам мога ли по някакъв начин да премхна този проблем понеже ме съсипва!На скоро осъзнах че съм обратен!Аз не го искам!Нямам нищо против хомосексуалните но ми пука как родителите ми ще реагират и мога да загубя приятелите си!Не искам майка ми и баща ми да се срамуват от мен!Моля ви помогнете ми !Мога ли да стана хетро по някакъв начин?Какъвто и да е!
    Много благодаря че го изчетохте и моля ви не ме урпеквайте!
    Не можеш да станеш хетеросексуален, защото сексуалната ориентация на един човек се формира още докато е в утробата на майката. Такъв си се родил, такъв ще си останеш.
    А родителите ти... Виж, те трябва да те приемат такъв, какъвто си. Син си им, обичат те със сигурност. Говори с тях, обясни им (или на единия от двамата) как се чувстваш, колко ти е гадно от този факт, какви притеснения имаш... Дори и да не си толкова близък с родителското тяло е нужен този разговор с тях.

И друго... Има мъже, които като теб се страхуват от сексуалната си ореантация. Но този страх продължава не само в началото, а и през останалия им живот. Спят с момичета, женят се някой ден, имат деца. Но през цялото време се чувстват неудовлетворени от живота. Намират си тайни връзки с мъже и... Не искаш да живееш един такъв живот на постоянно криене и страх, нали?

Вече не са толкова много хората, които са склонни, като видят един гей на улицата, да го напсуват. Обществото осъзна, че хомосексуалните с нищо не падат по-долу от хетеросексуалните. Аз познавам двама хомосексуални мъже, които даже сключиха брак в чужбина, щастливи са заедно и са невероятни личности.

Много неща мога да ти изпиша... Важното е да не се страхуваш от това, което си. Защото няма как да се промениш, а да бягаш от себе си би било глупаво. И накрая само ще се чувстваш още по-ужасно. Ти няма да отблъснеш родителите си от себе си, а приятелите ти (приемам, че са истински приятели) вероятно нямат някакви апетити към теб, за да се притесняват за сексуалната ти ореантация
    Айде малко по-оптиистично... Успех от мен
    When I love, I love.

Цитирай Първоначално написано от copacabana111
    Аз пък съм хетеро и искам да стана гей? Как се става гей? Кажете моля?
    > Ти си гей ! Но ! Все още си неосъзнат гей !
    > А По темата, тя наистина е голям спам, обаче вие сте прекалено тъпи за да се осъзнаете !
    > Хях Хях Хях Хях Хях
    > Хях Хях Хях
    Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях

em poprincip mislq 4e vseki 4ovek ima momenti v koito ne e siguren v sexsualnata si orientacia imam edna poznata deto poluvin godina be6e sigurna 4e e lesbiika no posle re6i 4e si e hetaro taka 4e moje prosto da si oburkan .....znam li moje i da si bi a v slu4ei 4e si gei nqma ni6to lo6o tfa ne e ne6to koeto trqbva da krie6 az imam mn obratni fr ako va6te sa konservi ne e nujno da im kazva6 no sum na mnenie 4e tfa e ne6to normalno koeto nqma smisul da krie6 puk i ako horata do teb naistina te obi4at 6te te razberat
    BoRn To Be WILD

Град
    Русе
    Ми като си представя гола мацка съвсем лекичко ме възбижда но като се представя мъж...оффф всъщност ме е много срам в момента!
    Избягвай да си представяш голи мъже,че и мен ме хваща срам как момче може да мисли за момче!?

Просто ми е невъзможно,не го разбирам...имам приятели гейове...ма съм момиче и не ме е срам от тях...обаче ме е страх от лесбийки!

Избягвай да си мислиш за мъже,ако трябва си намери момиче и си докажи,че си мъж,като спиш с нея...ако ТЯ го иска естествено...но ако си мислиш,че си гей...и си представяш как те мушкат в...да...(ако си пасивен...) това е много лошо...по-добре си представяй,как ТИ ги...да...

Много сте луди тука ей!!!

Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Не можеш, пич.... и аз много пъти съм искал да променя нещата, но начин няма. Споко, с времето ще свикнеш с мисълта и ще осъзнаеш, че не е чааак толкова лошо.
    А що се отнася до родителите ти - ако те обичат и те имат за собствен син, няма да ти направят проблем.
    Просто това е твоята природа и недей да започваш да се мразиш, заради нея, защото нещата няма да се развият добре ...
    Просто си живей и не си мисли, че си нещо по-малко от другите, защото не е вярно.
    А на колко си бтв?
    +3131
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Цитирай Първоначално написано от zmey
    > Ти си гей ! Но ! Все още си неосъзнат гей !
    > А По темата, тя наистина е голям спам, обаче вие сте прекалено тъпи за да се осъзнаете !
    > Хях Хях Хях Хях Хях
    > Хях Хях Хях
    katu sme prekalenu tapi izsqsnini umniku!!!!!

според библията ти трябва да бъдеш " намерен и убит "

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Цитирай Първоначално написано от Lainovoz

Не ме карай да идвам и да хабя куршуми . Свърши работата сам и отърви света от дългата си , неясна и грешна екзистенциалност .
    xax tfa besheeee

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

ТЪПАН!

Голям фен
    Norul, prepory4vam ti sy6toto
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Проблемът е наистина мн сериозен.Аз също мисля, че съм гей.Много се надявам да не съм и често сравнявам това, което изпитвам като гледам мъже и като гледам жени и май не съм хетеросексуален.Не искам да е така, но явно няма как да го променя.А досега на никой не съм споделял и наистина ми е мн трудно, а мн искам някой, който би ме разбрал.Страх ме е най-вече от реакцията на роднините ми.Дори и да не ме отхвърлят по някакъв начин, знам че ще ги е срам от това което съм.А дори не съм сигурен дали няма да ме отхвърлят.Каквото и да си говорим за обществото е странно, дори и да не те напсуват или пребият, за това че си гей, най-малкото ще те приемат по различен начин от останалите..Все още не се чувствам уверен да споделя с някого очи в очи какво изпитвам...но през компа е по-лесно, за това не бих отказал да си пиша с някой

+69
    Цитирай Първоначално написано от ^Drama^Queen^
    Мали дайте ми нож да се гръмна
    :P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :P

Защо ти е?Ако родителите ми разберат сигурно баща ми ще ме изгони от вкъщи и ще ме нарече грашка на природата!
    Съдба, какво да правиш Хормоните никога не питат.
    Освен това, ти не си гей, ако се срамуваш от това. Айде, стига глупости. Ще станеш гей, когато спре да те притеснява факта, че те възбуждат пишки.

Град
    Utopian future state
    Трябва да те залеят с киселина
    Ужасно

Може би си права.Но и фактът,че харесваш "пишки" си е достатъчно притеснителен, дори без да слагаме етикета "гей".

Цитирай Първоначално написано от teenpr
    Може би си права.Но и фактът,че харесваш "пишки" си е достатъчно притеснителен, дори без да слагаме етикета "гей".
    Да съм казала някъде, че не е притеснителен?! Трябва да си се пребориш първо ТИ с него, после ще се бориш с родители и общество. Гей си тогава, когато си в мир със себе си, че харесваш хората от своя пол.
    А това, че си се притеснил, че си падаш по мъже, си е напълно в реда на нещата. То си идва от стереотипа, който налага обществото, "анти-педалската политика". Както и да е, отплеснах се.
    Първо се увери, че наистина си падаш по мъже и си гей. После ще си поговорим как да сервираш вечерята на вашите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си