.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

кои спортекс са с лубрикант?

до сега съм ползвала само durex но нещо са доста сухи .. и за това искам някакви с повече лубрикант.. хаиде кажете , ако има такава тема съжалявам, даите линка

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Exotic имаят 100%. За другите не помня.

Отиваш в аптеката и казваш че искаш Интимен овлажняващ гел. тоест лубрикант. закакво са ти презервативи с лубрикант? е та тоя гел е много готин за употреба, а и са на водна уснова. И най-евтиния да вземеш и най-скъпия разлика няма да има, освен повреме на секс , следкато си го използвала.

А защо използваш лубриканти?Не се ли овлажняваш достатъчно?
    То няма лошо,ама аз съм чувала,че само хора с нужда ползват лубриканти,пък като гледам много момичета от форума казват,че използват такива неща.Според мен използвай само в краен случей,щото все пак е химия и колкото и да не е има някакви вредни съставки.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Спортекс с лубрикант ??? хмм...такова нещо не бях чувала...явно тоя спортекс дето ние си го купуваме е друг...не като тоя дето другите го ползват По-добре си купи лубрикант, не разчитай на презервативите

ne mislq 4e ima nqkakvi vredni ne6ta...a mislq da polzvam za6toto e po-hubavo ...az si se ovlajnqvam normalno,no kato zapo4nem mislq 4e 6te e po-dobre da sam o6te malko vlajna za tova

Град
    Inside the temple
    Във всяка една кутийка спортекс има едно допълнително пакетче с лубрикант. Отделно от презервативите.

Другия вариант е да си купиш допълнителен лубрикант. Сега в аптеките пуснаха лубрикантите на Дюрекс, можеш да си харесаш някой от тях.
    When I love, I love.

Sportex Standart (зелена кутийка, като на нея има нарисуван чадър) - няма как да не ги познаеш
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Спортекс с лубрикант ???
    Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Във всяка една кутийка спортекс има едно допълнително пакетче с лубрикант. Отделно от презервативите.

Другия вариант е да си купиш допълнителен лубрикант. Сега в аптеките пуснаха лубрикантите на Дюрекс, можеш да си харесаш някой от тях.
    Нямам какво да добавя. Лубрикантите на One touch струват 50 стотинки

Shmatko
    Guest
    Едно време с талк ги правеха а сега с повече лубрикант... Еххх...

че май във всички спортекс има пликче с лубрикант
    ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!

всички имат ... взимайте си тея с черната кутийка

Супер фен Аватара на fake
    Цитирай Първоначално написано от johnny_depp
    с китарата?! да, да, на нас такъв точно ни се скъса
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    Цитирай Първоначално написано от johnny_depp
    с китарата?! да, да, на нас такъв точно ни се скъса
    Кои вас бе?
    А китарката са яки, стига да не ги е вземала приятелката ти - тогава са бъгнати.

vav vsqka kutiika sportex ima dopulnitelen lubrikant.Az predpo4itam sportex exotic - s tri razli4ni aromata - qgoda,vaniliq i banan.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си