.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Как да го забравя

Znam,che e mn banalna tema,no ... az sym na 14 hodeh s m na 20 Zadurjahme se pochti mesec i mn se prevyrzah kum nego (po princip burzo se prevyrzvam) Neprekusnato mislq za nego i za momentite ni zaedno,ne moga da go iskaram ot uma si,a trqbva da go zabravq.Sega shte zaminava za Kipyr ... znam,che ne si zaslujava,noo ... ;[[

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Znam,che vsichko svyrshi,znam,no te obicham ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    Малко не уцели раздела...

Не се пали толкова..едно момче-за кво ти е
    What you give is what you get!

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Откъсни си мислите от него проверявайки правописния речник...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    И до кога мислиш ще е така? Един, до два месеца, си го забравила. Да не е само той я.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    И до кога мислиш ще е така? Един, до два месеца, си го забравила. Да не е само той я.
    +1.
    Не се насилвай да го забравиш, щото няма да стане... ще мине само.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

off offf ;[[[ Nikoga nqma da sreshtna podhodshtoto momche.Vsichki mislqt samo za sex ...

Vsqka nosht im smenqm imenata.Vsqka nosht razlichen me obicha,no na tebe nikoi ne prilicha.Ustnite mi pomnqt tebe samo,kojata mi pomni tebe samo,no teb te nqma ...

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    а вие не мислите...нееее нееее неееее...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ти си на 14 бре, алооооо ... кво си заприказвала някви клиширани фрази, които си чула от Сксът И Градът?! Тепърва има да намираш и да късаш с момчета... а и един месец далеч не е много.
    След няколко дни ще си ОК, стига си се коркала.
    With every new day
    Your promises fade away
    It's a fine day to see
    Though the last day for me
    It's a beautiful day...

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ще го забравиш ..1 месец не е чак толкова много... Не умаловажавам чувствата ти,но бъди по оптимистично настроена .. неможе вечно да ти е сдухано заради него
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Мега фен Аватара на koalka
    Дай си време, така за един ден едва ли ще го забравиш.

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от flirt4e_{f}
    Ще го забравиш ..1 месец не е чак толкова много... Не умаловажавам чувствата ти,но бъди по оптимистично настроена .. неможе вечно да ти е сдухано заради него
    +1 ... 1 месец наистина изобщо не е много! Оправи се,бе момиче хаха К'во като се привързваш бързо...Със всяко следващо гадже,с което късаш ли ще си така?1 месец ще сте заедно, и пак ще има да плачеш с месеци наред.. И защо? За нещо,което вече е изгубено и едва ли ще се върне пак... Замисли се!

Град
    на плажа =)
    Както си се привързала към този така ще се привържеш и към друг.

Guest
    ami mila mai edinstvenata recepta koqto az znam e da zapochnesh da izlizash s priqteli i ako mojesh da si namerish nqkoi dr.... po toq nachin shte ti ostavq po malko vreme da mislish za nego i postepenno shte go zabravish ... vsichko e na psihicheska naglasa, kakto se nastroish taka shte e .... samnqvam se na 14 da go obichash, prosto ti e interesno i si privarzana

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Re: Как да го забравя

Az triabva da zabravia mom4eto s koeto biah 2 godini puk ti za niakakuv si mesec se tru6ka6...Spokoino jivota produljava.Zapazi hybavite spomeni no ne si me4tai minaloto da se vurne za6toto niama.Po-dobre se opitai da izliza6 pove4e s priateli,zapi6i se na niakakvi kyrsove ili ne6to takova i nedei da sly6a6 sdyhva6ti pesni.Az tova pravia i za sega deistva.Pone ne pla4a...

Цитирай Първоначално написано от No`Real`Love
    Sega shte zaminava za Kipyr ...
    Ia kaji v koi grad 6te idva.Moje da my pravia kompania i de te osvedomiavam kak e

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от пор
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    +1.
    Не се насилвай да го забравиш, щото няма да стане... ще мине само.
    +1
    Точно 2 месеца ми траеше страдането за бившия като дойдох тук в Белгия...и както обеснявах колко го обичам и едно момче ми предложи и айде...........

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Мила та това е едва 1 месец,не се притесняваи след 1 месец най мн си го забравила.Времето лекува всяка болка.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

ее да не са малко момчетата ае горе главата и си намери някъф нов

Az shte si namerq drug,no nqma da sa kato nego...;~( Vsichki gi sravnqvam s nego ... ;[ of ne moga da go zabravq,znam che tova beshe samo mensec...obache spr mn se prevurzah kym nego vseki den bqhme zaedno ot 10/11 sutrinta do 10/11 vecherta ... ;[[[[[[

Az syshto nemoga da zabravq poslednoto si gadje, no se svikva s misylta, che nesi s neq/nego. Po-prinicp momchetata priemat neshtata po-lesno, no kogato obichash istinski ne e chak tolkova lesno. Moqt syvet e gore glavata, vremeto lekuva, pyk i 1 mesec nishto si ne e Shte imash oshte mnogo liubovi!

Цитирай Първоначално написано от meaningless
    Ти си на 14 бре, алооооо ... кво си заприказвала някви клиширани фрази, които си чула от Сксът И Градът?! Тепърва има да намираш и да късаш с момчета... а и един месец далеч не е много.
    След няколко дни ще си ОК, стига си се коркала.

+1
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

mila spored men ne si zaslyjava da se tormozish za nego...moqt suvet e da pochnesh da tursish novi zapoznanstva i da kontaktyvash s horata po chesto...nedei da si mislish che toi e edinstven...ako poslyshash men i ostanalite ot foryma shte spechelish..

1..2 месеца и ще си в обятията на някой друг

Цитирай Първоначално написано от No`Real`Love
    off offf ;[[[ Nikoga nqma da sreshtna podhodshtoto momche.Vsichki mislqt samo za sex ...
    Извинявай , но защо смяташ, че точно този е подходящия? Ако е бил "мъжът на живота ти" мислиш ли, че щеше да си грабне *уя под мишница и да замине за Кипър! И моят приятел смяташе да замине за Испания, но не го направи, за да е с мен. Щом твоя е постъпил така значи чувствата му не са били достатъчно силни, за да се задържи при теб. Когато обичаш някого истински си готов на всичко за него - дори да зарежеш всички планове, които си правил за настоящия и бъдещия си живот!
    ИЗВОД: Явно момчето не си заслужава толкова, колкото ти си мислиш. Спокойно, с времето ще го забравиш и ще срещнеш друг (пожелавам ти да е подобър )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си