- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче на 16г да излиза с 23годишен?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Не съм ти искала мнението.Първоначално написано от zelena feq
Възможно ли е да бъде по-красиво?
абе това е обществен форум и всеки може да коментира каквото и когото си искаПървоначално написано от `Death`Whore``
аз лично не мога да те обиждам, заради аватара ти

много правилноПървоначално написано от ^Sam90^

кУчкА Ли?!нЕ!пРоСто п0нЯк0гА 0бИ4аМ дА СъМ гАднА!кУрВа ли?!Не!пРост0 рАзНо0бРаЗиЕ!ТъпА Ли?!Не!Пр0сТо нЕдосТаТъчн0 умНа
Aide 6e si zamul4a 4e ima edna pogovorka "po umniqt otstupva" moje i da ne si q 4uvalajiva i zdrava
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Тзои, който има и друга работа, освен да виси във форума по цял ден, отстъпва. И не знам кой е по-умният, но не аз казах да си завреш нещо в анала.
5031 mneniq? neznam koi visi non stop po forumitea puk za anal az ni6to ne sum spomenavala..koi za kvo si misli

Точно за себе си говорех. От понеделник започвам работа, спокойно.

На една фр сестра и беше на 15 като ходеше с 23 годишен. Нямаше проблеми и техните знаеха за това и нямаха нищо против
Ми по принцип за любовта граници няма ... но си помисли какво би искал 23 годишен от 16 годишна .... Секс Секс и пак Секс ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
излизайте любете съ ебете съ - ако за вас е добре - к. но когато питате за ЧУЖДО мнение НЕ НАПАДАЙТЕ - темата беше "нормално ли е " за някой не. за тфа темата е толкова страници - щото една идиотка ( тя се знае коя е ) дъжи сметка за чуждите мнения " аз ходя с еди кой си нямам проблем как може да говорите така много плоски са ви мненията" ма наиш ли колко ме боли фара ТИ ко мислиш за мнението ми то си е мое - не ти го навирам в носа - ама ти тфоето ДА
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
mno qsno az sum fuckin` idiot spor nqma..ama ti si zleeeeeeeee..malko kompleksirano lainotoi si znae koi... haha ama e veselo f toq forum radva me vurnah se v detstvoto

Първоначално написано от dilqn4e70
не,не е.смятм,4е моми4е на 16 не знае и няма какво толкова да предложи на 23 годишен мъж.в крайна сметка той ве4е е бил 1ви клас ти като си се родила,така 4е е със 7 години по-напред с материала (както и да го смяташ),така 4е се вземи в ръце,харесай си някой твой набор +/- 1 или 2 години (max),а другото ще си дойде с времето...не бързай да остарееш и без тва живота е кратък
ко общо им а времето ?!? всичко е до нагласата на обществото ...... ( тфа "днешно време" стана ебати клишето чесно ... )Първоначално написано от Diva4e

zelena feq ти си дебил...
kael ...принципно не си ми симпатичен ама тоя път те подкрепям...
Сега ми се спи...ако следобяд се сетя ще обясня а zelena feq защо педофилията е лошо нещо ^^
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!
Ама то поне да беше педофилия. Интересно как изведнъж всички мъже станаха педофили, а всички жени - бисексуални. Аз как познавам само един педофил и само една бисексуална, а?
pfhaa mn qsno 4e e normalno! imam edna pr na koqto po4ti vsi4kite sa i na po 22-23g.!!!! spoks cepi si na pred!
Black is the night, metal we fight...!
Abe lubov da ima drugoto go ostai.

Първоначално написано от dilqn4e70
Aко момчето е педофил... е напълно нормално!

Всеки има различни представи за нормалното.Ако за теб е така, защо питаш непознати хора за да си сигурна.Ако мислиш, че е нормално какво те интересува другите какво мислят, особено пък хора, които не познаваш.Всеки ще ти каже нещо различно, тай като всеки има свое мнение.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
ми принципно не ми дремеПървоначално написано от Phenomenon
Първоначално написано от slun4evo momi4e
а така,като сте толко OPEN (да правите секс на 16 с 23 годишни),кво сте седнали да се оплаквате...нали се имате за мн развити,знаещи и можещи.
кво тогава ви боли 4уждо мнение

вие пък тука 14 годишни ходят и спът с 25-27 че даже с 30 годишни вии тука са вайкате за 16 годишна,коят би траало вече да зн дали мое да му се довери или не

16год-на с 23год-шен готино ща научино пък ако той е някъв мизерник и да не те прави happy я му бий шута

това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Аз мисля, че тия 23/4 годишни са просто комплексирани и не могат явно да си намерят приятелка на тяхната възраст и за тва се оглеждат по улиците, за някое момиче, което изглежда по-голямо, та да може да излиза с нея и ест да става за секс. Определено не мисля, че е нормално. Разликата между възрастта е голяма, но не би било толкова гадно, ако и двамата бяха над 20.
We all have problems, mine are just more important than yours.