- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ДА СТАЧКУВАМЕ ПРОТИВ МАТУРИТЕ
Вълчев нали уж каза ,че ако се стачкува миналата седмица и тази ,щял да ги махне
Sta4ki si se o4akvaha, pitahme se samo 4e koga balgarina 6te premine,ot bistrene na politikata ve4er s rakiika i porciq 6opska pred sebe si, v naistina otgovoren i re6en na deistviq 4ovek. Za babi i dqdovci,roditeli i leli ne ide re4 v momenta, za u4eni4eska sta4ka sa nujni budni u4enici. Pisna mi ot nere6itelni liude,pisna mi ot repliki "mi az ne moga togava ... mi az sam na u4ili6te". Kato gi 4uvam takiva mi ide ... neznam kakvo! Qdosvam se! Nali tova e ideqta! U4itelite iskaha vnimanie-oprazniha staite. Neka pokajem,4e si zaslujavame kato bade6ti grajdani,a ne sme ov4ici! Ako ne bqha buntovete jenite i negrite vse o6te nqma6e da mogat da glasuvat!!!!!!
Dokato sichki kazvat: "nishto nqma da postignem" ne si mislete,che shte stane obratnoto,no ako vichki kajat,che shte postignem ,moje i da postignem![]()
Mislete malko...
Stiga s pisimistichno nastroeni.. doakto za vsichko sme takiva nikoga nqma da se opravi nishto...... zashtoto bulgarskiq mantalitet e takuf "zakvo da se truda nqma da napravq nishto".. ako i vie iskate da ste takiva prosti hora sus smachkano i machkano samochuvstvie i mnenie.. ne pravete nishto;]
Vupros na izbor e dali iskash drug da ti nalaga mnenieto i da ti kazva kakvo da pravish ili sam da izberesh,ako ne se chuvstvate gotovi da izbirate stoite si v kushti i kazvatite "nishto nqma da postigna" i si mislete,che shte uspeete v jivota.. da ama ne v toq![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ami are deee na 1-vi noemvri v Sf ama kade))) Az sam ot Velingrad i idvam kadeto i da bilo
![]()
Hey...naistina seriozno....na 1wi noemwri pred narodnoto... da im razkaje igrata...!!!!!
![]()
Wseki a se swurje s kolkoto se moje poe4e hora i da se suberem... samo 4asa da se uto4ni... 6tom daskalite mogat... za6to i nie da ne mojem...![]()
po zakon trqbwalo da ima maturi..... =D> haha brawo we... ama i po zakon trqbwa da po4nem u4ili6teot 15ti septemwri...
trugnali sa da se prawqt na ewropeici.....![]()
huuu huuuuu ... ama w 4ujbina kandidatstwaneto wuw wuzowete stawa bez hilqdi izpiti i pro4ie... a samo s podawane na dookumenti... =D>
samo tuk ni karat da minawame prez 9 planini w deseta...![]()
ako 6te prawqt maturi neka da sa whod kum wuzoete!!!!!!!![]()
HAIDE DA SE MOBILIZIRAME !!!!!!!!!! 1wi noemwri!!!!!!
KOI IDWA???
В интерес на истината виждам група гадни песимисти които ги мързи до мозъка на костите! Искам да ви попитам вас...нещо ще загубите ли ако ни подрепите? Нищо няма да загубим само може да спечелим...., но как искате да стане нещо като всеки вика че нищо нямало да стане и т.н без да е опитал дори!? Ами да така няма да стане! Вие може ли да помислите малко реално бе хора....В едно училище да кажем като моето има около 30-40 учителя....А колко са учениците 12-ти клас(ами 11-ти) !? Я се осъзнайте малко вижте .... купчина учители каква гюрунтия вдигат а ние кадето сме 3 пъти повече от тях нищо няма да направим ли!? И аз съм от велинград....и тук специално мисля че няма да може да се вдигне голям просест...за това мисля да си организираме превоз и в София да дойдем, какво пък толкова може да ви стане ако си мръднете малко дуп*тата!?
Have you run your fingers down
the wall...
And have you felt your neck skin crawl...
When you're searching for the light?
Ако някой не е съгласен и мисли че не съм права да каже!? Какво пък толкова че ще дадете 10 лева да отидете до София... и че ще си направите шоуто или разходката, и без това по цял ден като не учим се чудим каква щуротия да измислим или в кое кафе да идем....дайте поне да опитаме да свършим нещо полезно а пък дали ще има ефект времето ще покаже!![]()
the wall...
И моля Ви който ще прави нещо да го прави като хората влизайте редовно в сайта....щото като гледам тука май повечето чули нещо за 1-ви и до толкова...даже и в колко часа и къде незнаете!Я веднага в:
http://www.maturi2008.hit.bg
the wall...
СТАЧКА САМО СТАЧКА ДО ДУПКА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AIDE UTRE WSI4KI NA LINIQ
![]()
=D>
![]()
Утре 13:00h пред Народния театър. Дано се съберем повече хора
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Dnes suob6tiha po radioto za protesta ;]
Taka 4e mai 6te naparwim golqm furor :}Aide 6te se widim tam
![]()
Na sluka
![]()
![]()
Аз лично също съм против матурите .. въпреки че ще ми се наложи да държа такива догодина понеже сега съм 11 клас ... В моето училище имаше подписка и почти цялата гимназия се подписа .. за Митинга днес в София .. няма да мога да присъствам защото сам на 300 км от там.. Но въпреки всичко подкрепям всички деиности свързани с отмяната на матурите .. УСПЕХ
![]()
който не дойде на протеста пред Народния теятъ може само да съжалява.Само дано ни чуе някой.НАИСТИНА БЯХМЕ ЕДИННИ !!!! =D> \/
Мислех,че по-малко ученици ще дойдат, но за радост сбърках. Мацката,която водеше заедно с момчето е от съседния класПървоначално написано от bebsi8910
Директора е казал,че ще и стъжни живота,защото е организаторка на подобна глупост и по този начин уронвала престижа на училището
Ебати смотяния дядка... Ние ще си я защитиме,защото.... НЕ НА МАТУРИТЕЕ,НЕ НА МАТУРИТЕЕЕ
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Мислех,че по-малко ученици ще дойдат, но за радост сбърках. Мацката,която водеше заедно с момчето е от съседния класПървоначално написано от bebsi8910
Директора е казал,че ще и стъжни живота,защото е организаторка на подобна глупост и по този начин уронвала престижа на училището
Ебати смотания дядка... Ние ще си я защитиме,защото.... НЕ НА МАТУРИТЕЕ,НЕ НА МАТУРИТЕЕЕ
![]()
Директора е казал,че ще й стъжни живота,защото е организаторка на подобна глупост и по този начин уронвала престижа на училището
Ебати смотания дядка... Ние ще си я защитиме,защото.... НЕ НА МАТУРИТЕЕ,НЕ НА МАТУРИТЕЕЕ
![]()
абе нищо няма да постигнете с тая стачка бе що не го приемете... сичкото тва време, дет го губите в организиране и мръзнене по площадите ако го бяхте прекарали в преговаряне на материала от минали години... ех... да не говорим за стачката на даскалите, дет втори месец кара - за толко мн време можехте да минете цял 1 предмет от 8 от 12 клас... то няма да има адските подробности а сичко на 2 на 3, колкото да се види, че имате елементарна обща култура.. вие как си ги представяте тея матури, еквиваленти на кандидат-студентските изпити по трудност ли? абе айде напрао дипломи за висше образование без да си мръднете пръстчетата да ви дадат...![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
баахтии простата куха лейкаПървоначално написано от don't stop the music
![]()
Мислех,че по-малко ученици ще дойдат, но за радост сбърках. Мацката,която водеше заедно с момчето е от съседния клас Директора е казал,че ще й стъжни живота,защото е организаторка на подобна глупост и по този начин уронвала престижа на училището Ебати смотания дядка... Ние ще си я защитиме,защото.... НЕ НА МАТУРИТЕЕ,НЕ НА МАТУРИТЕЕЕ
Az sa6to misleh 4e nqma da sme mno,no be6e super.Taq macka s mom4eto qko nadahvaha....mnogo me izkefiha!!!!Ako trqbva i nie 6te doidem da q podkrepim pred va6iq direktorNali trqbva da se podkrepqme.
![]()
ти като си сложна и пълна лейка се радвай на живота и се надявай на висше образование, изкарано с парите на мама и тати, без в крайна сметка да имаш нито елементарна обща култура, нито квото и да е друго в пълната ти с вода лейкаПървоначално написано от Дебел Идиот
![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
МИНАЛИЯ ДЕН ИМАХ ЧАС ПРИ УЧИТЕЛКАТА ПО МАТ.
И МАЛКО МИ РАЗПРАВИ ЗА СТАЧКАТА.иМАЛА ЛИЧЕН РАЗГОВОВ С ДИРЕКТОРКАТА,ЧИЙТО РАЗГОВОР СЕ ПРОВЕДОЛ ТАКА
ПРИМЕРНО ТРЯБВА ДА НЕАМЕ ДВАМА УЧИТЕЛИ. ЕДИНИЯТ Е ВИСОКОКВАЛИФИЦИРАН С 5 ДИПЛОМИ И ЧИЯТО ЗАПЛАТА ИСКА ДА Е НАД 500 ЛВ.
И ДРУГ УЧИТЕЛ - НИСКОКВАЛИФИЦИРАН С ЕДНА ДИПЛОМА И ЧИЯТО ЗАПЛАТА Е ДО 300 ЛВ.ПОПИТАЛА Я Е КОЙ ЩЕ НАЕМЕ В ТАКЪВ СЛУЧАЙ.
И НЕЙНИЯ ОТГОВОР БИЛ ТАКИВ."ЕМИ ЕСТЕСТВЕНО НИСКОКВАЛИФИЦИРАНИЯ С ЕДНА ДИПЛОМА'' ЗАЩО?ЗАЩОТО ЩЕ МУ ПЛАЩА ПО-МАЛКО,ОТКОЛКОТО НА ДРУГИЯ.
МИНИСТЪРА ОЩЕ ДА СИ ПРЕДСТАВЯ ЗА "ВИСОКОТО" ОБРАЗОВАНИЕ
Ти ще държиш ли матура тази година а? Предполагам че не. Тогава МЪЛЧИПървоначално написано от don't stop the music
Голяма лудница тая стачка беше
Аз бях на тази в Плевен. :P