- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моята любовна история... :)
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
мааааалко дългичко ...... не мислиш ли
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Мисля, дори съм го написала.![]()
Според мен не си постъпила егоистично.Тя ти е дала зелена светлина и ти си действала.Тъпо е,че сега ти се сърди.Ако е имала нещо против е трябвало да ти го каже тогава.Сега и да го мислиме няма да го измислиме.Радвай се,че сте още заедно и че държите един на друг.Това е важното.Не казвам,че приятелството не е важно.Напротив.Но твоята приятелка май въбоще не ти е приятелка, щом не ти казва това,което наистина мисли и чувства и ти се сърди едва ли не за глупост.Сигурна съм,че той вече й е безразличен,все пак е минало толкова време... Щом продължава да ти се сърди - прав й път.Дръж си момчето здраво,не всички имат шанса да обичат и да бъдат обичани !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Според мен си постъпила правилно, а това, че приятелката ти завижда си е нейн проблем! По историйката ти личи, че си допадате с момчето, заедно сте повече от година. Приятелите не могат да запълнят празното кътче в сърцето ти, но ако избираш - мисли добре. Когато избереш м/у приятелството и любовта винаги губиш едното. Преди време аз си загубих приятелите, избрах любовта, приказката продължи 2 год. и свърши. Тогава съжалявах, че не съм избрала проятелството, объркано е, зависи от ситуацията...
Доколкото разбрах, тя го е харесвала много и ти си я отебала и си започнала да се виждаш с него. Ако не сте говорили за това, не си постъпила правилно. Все едно - историята ти е поредната тийн история за Голямата любов, която уж е невинна, но са забъркани много гаври с чувствата на други хора.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I pri men stana podobno ne6to ,no az bqh na mqstoto na priqtelkata ti...az sy6to sprqh da izlizam s neq ,no pri nas polujenieto be6e drugo ...
a v slu4aq smqtam ,4e ne si napravila ni6to lo6o - naprotiv postypila si pravilnoRadvai se ,4e si 6tastliva s priqtelq si
![]()
Имаш право на мнение, разбира се, но не виждам къде в текста видя, че тя МНОГО го е харесвала? И + това, какво точно ще рече, че съм я "ОТЕБАЛА"?Първоначално написано от `Death`Whore``
Искам само да добавя, че те никога не са имали нищо общо по "онзи начин". И още нещо - може да се получи объркване, след като съм споменала за възможността той да е влюбен в нея. Никога не е било така! Беше наясно с чувствата й, но не ги споделяше...
А какво е чувствала към него? Просто физическо привличане? Ако беше така, нямаше да се терзаеш.
Я разкажи историята с нейните чувства и ти как си подходила с 3 изречения.
Не знам с точност какво е чувствала, никога не сме говорили по простата причина, че тя не споделяше с мен тези неща. И не мисля, че можех да я предразположа или нещо такова. Човек или е склонен да споделя или не. Тя ако ме е чувствал достатъчно близка, щеше да сподели.
Това е и причината да не мога да разкажа историята "с нейните чувства"...
Ами...в такъв случай ти нямаш вина, защото тя е трябвало да каже....а и нали все пак ти е била приятелка...принципно когато са замесени приятели, става много сложно - кой е крив, кой е прав, кой трябва да се откаже..и в крайна сметка какъв е смисълът на темата - да кажеш, че си щастлива?
Абе,то наистина не си постъпила много приятно,защото колкото и някои да казва "не го харесвам,не го обичам.."не е истина,поне при нея не е било.Но все пак си се опотала да избегнеш това,след като не си могла-няма лошо.Бъдете щастливи,важното е че още сте заедно и сте минали през това,още по-толкова щастие,колкото е сега![]()
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.