- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Въпрос за татуировките
Аз съм имал Херспез зостер. Бая по-гадно е и пак е мехури. Аве стига бе като изплашени момиченца сте.... технологиите са достатъчно развити.Първоначално написано от Madness
Само не си я правете лятото щот съхнат.
Какво ли не изчетох тук... Как били татусите вредни, възпалявали се и какви ли не глупости.
Сега да си кажа и аз мнението и съвета. Временни татуировки има и те са на принципа на перманентниа грим, т.е. след време химикала се абсорбира от кожата и избледнява и след това изчезва. Те са доста скъпи и химикалите с които се правят не знам до колко са безвредни. И не знам дали изобщо се абсорбира химикала от тях изцяло. Имат и още една гадна страна представи си как, ако започне да се абсорбира и наполовина стане бяла, избледняла, различен цвят- доста циганско.Не мислиш ли?Да не говорим за цената...защото са доста по-скъпи от постоянните.
Сега за постоянните татуси. Аз имам такава от 2 години. 1 правило ако си правиш- ходи при някой , който ти е препоръчан, работи с хубави материяли и ръкавици. Аз ходих при един приятел и нито имах инфекции, нито проблеми. Цвета не ми е избледнял грам, а вече ми е на 3 години. 2ро правило- след като се направи татуса е много важно как ще се подържа първата седмица докато не се обели. Мие се супер често за да се махне лимфата- не трябва да хваща коричка , защото цвета избледнява.3то правило- първата година ако ходиш на плаж или море я мажи с много голям фактор плажно мляко.
Та това от мен- мен си ме кефят татусите .
абе не моа ви разбера първосе татуирате и после след нема и месец решавате ,че тва не тряя да е в/у вас!
или ще седи на теб и ще си сигурен дали ще го праявиш шот после няма махане
или няма да правиш!
тфае![]()
Аз мисля да си правя,кажете някое добро студио в София?
Най-често проблема с инфекции и т.н. идва от това, че хората все им идва да си правят татуси лятото. А това е абсолютно забранено...Не е препоръчително да се излага на слънце татуировката поне 2 месеца след като се направи.
Другото са вече и материяли и хигиена ....
тук имаме невероятно откритие !!!! хахахахаПървоначално написано от Psychopath*
sas tusha efekta e perfeeee![]()
Първоначално написано от Madness
Същото се случи и с баща ми това лято.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ми аз имам постоянна ,ако искам мога да я махна ,но е гадна процедура - по някакъв начин се изгарят ,но определено ще остане неприятен белег![]()
И има такива ,които са временни и такива с кана![]()
ама мн сте загубени!
ако се татуирате татуирайте се с машинка а не с разни боклуци дет мое ви съсипе кожата!
мм прав си ,че може да стане гаф и с машинка ноо завици мисля ,че хората би трябвало да знаят за кфо става въпрос ..
Ми аз имам пернаментен татус от 1год и половина , а съм на 15 години в момента и нищо не ми е станло :P
по-скоро зависи от мастилото/боята/туша или квото е тамПървоначално написано от ~egoistiC
Absolutno- triabva da sa mnogo hubavi boite...Moiata si e perfe- i e na 3 godini ve4e, ne znam tozi pi4a s kakva boia ia e pravil no e mnogo dobre.Първоначално написано от exploitedteen
има от тоя втория вид ама тя пак се прави с такава машинка като постоянните но боята или тушовете са др...
тук всички са специалисти![]()
в момента се разработват бои за татуировки, които да се отстраняват по-лесно с лазер. четох го или в месечния Time, или в Scientific American, не мога да си спомня точно. ето тук също има малко ниформация: http://www.bustachange.com/erasable-tattoo-ink/ и тук http://www.bloggingstocks.com/2007/1...n-one-fell-sw/