Какво ли не изчетох тук... Как били татусите вредни, възпалявали се и какви ли не глупости.
Сега да си кажа и аз мнението и съвета. Временни татуировки има и те са на принципа на перманентниа грим, т.е. след време химикала се абсорбира от кожата и избледнява и след това изчезва. Те са доста скъпи и химикалите с които се правят не знам до колко са безвредни. И не знам дали изобщо се абсорбира химикала от тях изцяло. Имат и още една гадна страна представи си как, ако започне да се абсорбира и наполовина стане бяла, избледняла, различен цвят- доста циганско.Не мислиш ли?Да не говорим за цената...защото са доста по-скъпи от постоянните.
Сега за постоянните татуси. Аз имам такава от 2 години. 1 правило ако си правиш- ходи при някой , който ти е препоръчан, работи с хубави материяли и ръкавици. Аз ходих при един приятел и нито имах инфекции, нито проблеми. Цвета не ми е избледнял грам, а вече ми е на 3 години. 2ро правило- след като се направи татуса е много важно как ще се подържа първата седмица докато не се обели. Мие се супер често за да се махне лимфата- не трябва да хваща коричка , защото цвета избледнява.3то правило- първата година ако ходиш на плаж или море я мажи с много голям фактор плажно мляко.
Та това от мен- мен си ме кефят татусите .