- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Виле Вало (HIM) vs Бил Каулиц (Tokyo Hotel)
Ами явно си падаш по травестити , така че УСПЕХ !Първоначално написано от kat4enceto
ХАх...
Щом прочетох темата,моментално погледнах към плакатите на H.I.M...
Верно,че и Вилле се гримира,ама поне не прилича на женка.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
И двамата са женствени, но Виле мен ме кефи, а другия- не.
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Тва сравнение е неравностойно.. Във всички критерии Виле превъзхожда Билка..
You are broken, I can fix you...
Еми и аз така мисля, ама не всички са на това мнение (виж пост-а над тебПървоначално написано от buRn`1n`HeLL
)
Не бе, всеки си има различен вкус и ми е любопитно кой от двамата го предпочитат тук.![]()
Е, не всички са на нашето мнение, ама ние сме мнозинството![]()
You are broken, I can fix you...
![]()
Естествено, че Виле!
`There is just too much that time cannot erase ...`
Бил също пише текстове и то от съвсем малък.Първата песен я написва едва на 7г(то е ясно,че тогава е била няква боза,ама важното е,че в ранна детска възраст е проявил креативност ^^),а е заедно с останалите момчета от ТХ от 13г възраст.
Има стил,прекрасен глас,красив е и интелигентен...Какво повече от това?
Не е често един млад,талантлив човек,да бъде пренегбрегван заради външността си,помислете...
ПП.Автора,оправи си грешката,че е направо смешно...Пише се "Тokio"!
ЕЕЕееее тва вече е ебахти и простата тема!!!! не стига че нон-стоп теми за хотелиерите ами сега и ще ги сравнявате с H.I.M.ебахти и ужаса
.... Виле Вало е на светлинни години от Бил, както по външен вид така и по звучене!!!!
и + това ако ще сравнявате някой по външен вид поне сравнявайте Виле с Том.... не че е по различем от Бил ама поне не изглежда толкоз женствен....
VILLE VALO RLZzZz!!!!!
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
![]()
![]()
![]()
Лелеееее, убих автора на анкетата! Как може да сравняваш Токио Хотел и ХИМ, бе? Ми че ХИМ са на светлинни години пред лапетата! Боже, боже...
И, да, господин Валон е по-хубавПренебрегваме онова време от миналото, когато беше пуснал брада и мустаци и мязаше на Джони Деп от Карибски пирати.
![]()
А Бил... Баба ми като го видя за първи път в клипа на Durch den Monsun (тогава много я въртяха по Вива) реши, че е момиче и така и не успях да я убедя в противното!![]()
P.S. Автора на темата все пак да не ми се обижда, защото зачекна любимата ми група и малко истерясах![]()
When I love, I love.
Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
добреееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еее!!!!!!!!!!!
Mistress of pain!
Diva satanica!
Master of temptation!
естествено че Виле Вало....Бил прилича на гей и в това няма спор...
Мy_Dear не знам за баба ти...но питаш ли ме мен като се опитах да обясня на малката си сестра защо едно момче прилича тоооооооллллллкоооооооова аа мн на момиче![]()
There are times I could come to you and hurt you...
Виле Вало е един от най-най-най-най-красивите мъже на света, а ако става дума и за гласа му - просто УБИЕЦ!!!! Няма да започвам, защото ще напиша роман на тая тема.![]()
Бил... Ъъъ Бил? Бил Гейтс? Ааа, не. Бил е гей!![]()
Може да се сравнява с Виле само по черните дрехи и грима. Само че грима при него е в промишлени количества. Даже е грешно да ги сравняваме въобще. Интересното е, че почти всички в темата гласуват за Виле, а в деманда за концерт в България, Токио Хотел имат повече гласове...
Само не ми казвайте, че са по-добри от HIM, защото ще се изсмея.
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Нямаш право да ги свърняваш нито визуанло нито гласовите им качества ... Каде е Виле Вале , каде е тва недомътено помярче Бил
we give it all.
със сигурност Виле , все пак не сам лесбийка и не си падам по момичета от рода на Бил![]()
Zero Order ! I'm just a fucking dope princess...
Ако наричаш красота визията на КУРВА подчертавам в женски род .... То ти пожелавам успех във отношеният а с мъжеще защото явно си падаш по индивидове с неясен пол . Но Бил май клони към женския пол....Първоначално написано от Liar
Ти иди се зарибявай със СЪЩЕСТВА със неясен пол ...Първоначално написано от Liar
абе на някои снимки Виле Вало прилича на изрод /с извинение/ , ама тва сигурно е заради грима или заради омразата ми към музиката му... все пак ще кажа Виле Вало, защото не е пед*рас, за разлика от оня бляяя... абе имаше една песен на Виле Вало и една жена... песента е мноого хубава и е доста стара май... наскоро я слушах по тв-то... ако се сетите ми кажете как се казваше песента или направо дайте линк! плсс...
... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...
предишен ник - <black soul>
Да не говориш за Ville Valo & Natalia Avelon - Summer Wine? Щото тя е от последните му дуети и е от тази година и е саундтрак към един немски филм...
И, да, на някои снимки Виле прилича на изрод. Но то кой няма такива![]()
Все пак има доста добри фотосесии, а и ако поразгледаш обикновени снимки от ежедневието му, там си е съвсем нормален...![]()
When I love, I love.
My_Dear , точно тази песен е... /от нея ме побиват тръпки/ ... само че се чудя как ще е от тоая година след като я слушах миналата, ако не и по-миналата...
няма значение, мерси много!!!
![]()
... cuz I’ve waited for all my life... to be here with you tonight...
предишен ник - <black soul>
Поправям се - декември 2006-а. По-миналата година обаче вече няма как да си я слушала![]()
When I love, I love.