- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Виле Вало (HIM) vs Бил Каулиц (Tokyo Hotel)
abe az si padam po gracilni mom4eta ama toq bil e napravo strqska6t!vqrno 4e toi ne e vinoven 4e ne moje da pee i e malak ama pone da ne se izlaga tolkova mn po televiziqta.i ville ne mi haresva mnogo ama sravnenie s bil4o e napravo SUPER!![]()
Как смееш да твърдиш,че не може да пее?Слушала ли си го изобщо на живо?Първоначално написано от viktoriya_sn
Dark Angel f,или там каквото беше,аз мога да преценя даден човек от какъв пол е,който не може си е негов проблем.И бих отишла да се зарибявам с Бил,стига да можех,но това май не те засяга,а?
bill kaulitz
и двамата са за пълна промяна![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
п.с не знам за единия,ама тоя другия -бил некъв'си е мн сбъркан.ни е женско ,ни е мъжко...просто един ужасен УЖАС![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://img139.imageshack.us/my.php?image=rotteneq8.png
^^^Ей този минава и двамата по всички показатели, без педерастичност.
a ti sigurno si go slu6ala na jivo(xaxa).moga da ti kaja 4e nai-dobrata mi priqtelka mu e fenka (i vse o6te ne razbiram za6to!Първоначално написано от Liar
)i s1m go 4uvala i s1m go vijdala(za moe s1jalenie)i na razni laifove i klipove i s1m prosto ubedena 4e toq 4ove4ec NE MOJE DA PEE!!!tova 4e nqkvi hora mu pi6at pesni4ki koito zaribqvat nqkvi 4alnati momi4enca(sorry Els)e s1vsem otdelen v1pros.
Силно се съмнявам във възможностите ти да прецениш пола на дадено същевство.... И като те кефи да се зарибяваш със някви изрудчета от неясен шол и произходи и без никви гласови данни давай никой не ти пречи , смао може малко да се посмеем ... :PПървоначално написано от Liar
Абе вие сега много им се подигравате на ТХ... Ама те са си известни още отсега, когато музиката им (лично мнение!!!) е доста комерсиална и не особено отличаваща се. Ами след десет години? Кой дава гаранция, че тия лапета след 10-15 годинки, като пораснат, няма да завият към някакво по-хард звучене... hard rock или heavy metal звучене![]()
Ех, мечтиии, мечтии... Вече никой не ще да е хард рок и хеви метъл. Всите се бутат за пънк, за емокор и всякакъв друг -кор и т.н.
When I love, I love.
Не знам, как можете да ги сравнявате двамата, като са коренно различни...
Бил е някакво "младо зайче", което супер много прилича на момиче.
Виле Вало е сладур, мен лично ме радва, тъй, че е ясно за кой си давам вотчето...
vile valo makar 4e ne go haresvam mnogo go predpo4itam pred oniq travestit
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
тва е истинатаПървоначално написано от Партизанчо
![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.
Честно,като видях заглавието на темата щях да падна от стола...КАК МОЖЕШ ИЗОБЩО ДА ГИ СРАВНЯВАШ??? Бил , първия път като го видях половин час неможех да го разбера кой пол еда не споменавам че съм страшно голяма фенка на HIM , те са ми любимата група и ги слушам от мн време...честно с тази анкета се чудя да се ядосвам ли да се смея ли....VILLE MN SI GO LOFF
![]()
![]()
взе ми думите от устатаПървоначално написано от ville baby
![]()
![]()
![]()
И двамата са ми твърде женствени. Предпочитам същества от мъжки пол. Като Фил Анселмо, например. *точи лиги*
Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.
Предпочитам Виле. На външен вид е много по-добре от Бил, а за музиката изобщо да не говорим - няма база за сравнение.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Точно!Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много яко сравнение: Кой е по-по-гей?
Разбира се, че Ville Valo!!! Той е съвършен! А Бил е....
haahhaha moga samo da kaja...BIL SKAPI...VINAGI 6TE SAM PROTIV TEB! kakvoto i da stane...s kogoto i da trqq da go sravnqvam...bil e na dynoto...bahti pederasta sme6en!! basiii lainoto batkaaa
hahahhahahahahhahahahahahahah predpo4itam uvisnali zadnik na pyrvanov pred nego! ili pak da izreja noktite na krakata na azis...ot kolkoto da se 4ukam s nego
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Виле Вало ! не само,защото е по-мъжествен от Бил,а и защото е адски сладък..адски привлекателен..и ей такива глупостиабе прекрасен е Виле Вало \
/ бих го взела за мъж
![]()
![]()
![]()
каде изобщо има място за сравнение между двамата.... каде е тва лигаво педалче бил .... боже никъде ..... изобщо с виле нищо общо.... само да ги погледнеш ( едното лапе) другото егати пича пфф ...![]()
![]()
кой нормален е гласувал за бил... найстина не можеш пола му да разбереш а да го сравняваш с самия виле вало който е далеч с по голяма класа![]()
и двамата не струват..
да не се обиждат феновете.. но как да избирам между травестит и зомби ??![]()
Аз искам само да кажа,че Вилле не е гей,не е травестит и още както го нарекохте...Наистина имаше период,в който изглеждаха гейски.Да тогава и аз не ги харесвах!Но по интевюта казват,че това не е зависело от тях.Сега новия албум и новата им визия е точно такава,каквато искат да е.Сега Вилле си изглежда мн добре и мн мъжествено!А за Бил няма какво да кажа...Той сигурно не е такъв,на какъвто се прави,но заради паритее всичко става...![]()
Мисля,че се разбира,че съм гласувала за първия вариант.
Аз имам друга информация, но искрено се надявам момичето да си измисля.Първоначално написано от dark_wings
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Виле много ясно!Ако бил се брои за момче здраве му кажи!Прилича на пощуряло от пубертета момичнце!