.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: търси се!

търси се!

симпъл програмка(ки) за едит на видео и аудио файлове .. (:

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

аре де нищо ли няма да препоръчате? освен мууви мейкър ?
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от 136179
    Муви мейкър е най-яката програма!
    Друга не ти тряя, с нея всичко става.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Темата е за този раздел: http://www.teenproblem.net/f/viewforum.php?f=20.

Forslor
    Guest
    По симпъл от Movie Maker-a не съм срещал .... направо не смея да препоръчвам WAX 2.0 , VirtualDub, SonyVegas, Adobe After Effects и т.н , защото хора несправящи се със това майкрософтско крашващо се симпъл мууви мейкърче да боравят с тези програми .... не ги виждам.

Хващаш една програма ...няма значение ,че не е СИМПЪЛ... търсиш уроци и пробваш това онова какво прави (по-просто казано) и така се самообучаваш.

Цитирай Първоначално написано от Forslor
    По симпъл от Movie Maker-a не съм срещал .... направо не смея да препоръчвам WAX 2.0 , VirtualDub, SonyVegas, Adobe After Effects и т.н , защото хора несправящи се със това майкрософтско крашващо се симпъл мууви мейкърче да боравят с тези програми .... не ги виждам.

Хващаш една програма ...няма значение ,че не е СИМПЪЛ... търсиш уроци и пробваш това онова какво прави (по-просто казано) и така се самообучаваш.
    някой да е казал, че не мога да се оправям с мууви мейкър и тн. ??? имам в предвид, че мууви мейкъра много ми забива и търся нещо друго .. и в тази връзка имах в предвид, че не търся някаква, кой знае каква програма, дори и да е по-простичка, за да не изисква мн време .. просто да може да ми свърши работа .. айде другия път не давай квалификации, кой с какво може и с какво не може да се справя
    Think about it..

За обработка на фидео използвай Sony Vegas
    Онлайн общество на българските магове ==>> http://mfc-bg.org

Forslor
    Guest

.. айде другия път не давай квалификации, кой с какво може и с какво не може да се справя
    Значи нищо не си разбрал от казаното от мен

Цитирай Първоначално написано от GOLBEZ
    За обработка на фидео използвай Sony Vegas
    GLOBEZ, мерси
    Think about it..

Незнам за какво точно ти трябва , но Sony Vegas се използва примерно ако искаш да отрежеш или да зглобиш парчета от филм, да сложиш музика за фон, има и ефекти, филтри, готини преливки. Аз с нея си правех музикални клипчета
    Успех
    Онлайн общество на българските магове ==>> http://mfc-bg.org

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си