- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кво стана сега със стачката ?
До кога ще продължи тази стачка нищо не разбрах ? Някой може ли да разясни малко...
РУТИ ДОВАРО!
Офф, егати тъпнята, аз одеве дочух, че от понеделник сме на училище.![]()
![]()
Аз тъкмо се бях подготвила за година купони и мързел, ама кво да правиш...
Дано не е вярно! [-o<
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Ми те кога се споразумяха бе ?
РУТИ ДОВАРО!
аз пък чух по тв-то че стачката продължава и в четвъртъ има нов национален протест ....
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Не съм чул аз да са се споразумели
http://www.dnes.bg/article.php?id=42430
Jebem te u usta, jebem te u oko
И аз не съм чул, за споразумение. Незнам според мен ще е добре още 1-2 седмици почивчица ако не и повечко. Годината не ми се вярва да се анулира.![]()
РУТИ ДОВАРО!
Хаха, хич не ми е омръзнала ваканцийката, моля се да сте прави, тва за споразумението го чух от малкия си братовчед, а той е доста, ама доста тъп, така че споко - има надежда!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Ние в понеделник не сме на даскало, а днес за първи път от почти 3 седмици бяхме на даскало за един час ИИ!![]()
Стачката продължава. Днес и утре отново ще има преговори. А в понеделник ще се гласува вот на недоверие срещу правителството, ако не сме в класните стаи.То бива, бива ама 3 седмици стачка ...![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Стачката продължава!Все още няма споразумение мисля ,че такова скоро няма да има!Стачката ще продължи и през новата седмица,като за четвъртък отново е планиран национален митинг!Стачката може да спре ако се постигне споразумение сега в събота и неделя,но да си кажа честно не мисля че ще има споразумение!
в началото исках да ходим на училище и имаше стачка,сега като не искам вече,ще почваме да учим.Мн гадно,след дългия мързел,който ни е връхлетял всички изведнъж ще ни нападнат здраво,зариди изгубените часове
![]()
Леле дано не се споразумеят,че сега тъкмо и нащо даскало на 100% ще стачкува и в понеделник,вторник и сряда няма да учиме цял ден![]()
i az taka razbrah...Първоначално написано от tequila
Love me or hate me, its still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me then Thank you!
If you hate me then F*** you!
http://karrryy.aha.bg/
На нащо даскало са залепили диалога на Вълчев и Орешарски за седянката![]()
РУТИ ДОВАРО!
И при нас са го сложили точно на входаПървоначално написано от Плякам Майки
![]()
![]()
![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
А ако утре не се споразумеят какво ще стане ?
РУТИ ДОВАРО!
i azПървоначално написано от luckygirl92
![]()
И аз такаПървоначално написано от Blestq6ta
![]()
йее тъкмо мислех ,че утре ще трябва да понауча нещообичам ви стачката рулз
![]()
засега май продължава
Ама утре са намерили да им предложат нещо и дали ще се съгласят не знам![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
i az taka mislqПървоначално написано от Плякам Майки
pri nas pak e na edna golqma video stena do u4itelskata staqПървоначално написано от punkrock
![]()
И при нас такаПървоначално написано от punkrock
![]()