- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да кажа че искам само секс?
преди около 2 месеца ходих с едно момче, познавахме се мн време, трагнахме и по съвместно желание връската ни беше кратка и чисто сексуална. като се разделихме си казахме доста неприятени неща. той замина за чужбина, но по коледа ще си идва. искам да се видим само и единствено за да правим секс. как да му го кажа точно и ясно, без да оставям грешно вшечатление у него .![]()
![]()
be a good boy!!!
еми как.. ебе ти се и искаш него. подходи по тоя начин, тука нема място за любов и обяснения. явно не сте кой знае кви приятели, щом така сте се разделили, уговори го да излезете някъде, понатискай му се, той е мъж - следователно само за секс ше мисли, нема да откаже..
и готово.... а ако пита дали искаш нещо сериозно - казваш че за ся не си готова за такива работи, може да му кажеш дори "виж ко стана предния път", или да отлагаш въпроса..
след кат те е наранил предния път, ся имаш пълното право дори да си играеш с него ако искаш, нали ?![]()
haha 6e me izvinqva6 ama spored men tva sa "kurvenski nomera"
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
... които се практикуват от 80% от населението в 21ви век. добре дошла в новото време.... :> кат иска що да не опита![]()
qvno az sym nazad s materiala ve4e...ama sa mi po konservativni razbiraniqta mai mai :P
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
мойте също.... но просто гледам кво правят младежта сега... в крайна сметка, това им е в главите..... съветите, които даваме трябва да са насочени към техния начин на мислене, не към нашия, колкото и да ни се иска![]()
He 4e nie da ne sme stariP nas koi ni e obrazoval a?Ama horata 4etat knigi i vsqkvi materiali interesuvat se....a ne po cql den da se zanimavat s IRC ,ili da puskat glupavi temi v toq sait!
еми а де.... ся е модерно.... IRC/skype, **ане на корем и чалга (или пък house, че е модерен). момчетата ходят яко на фитнес, момичетата да си купуват гримове...... а общо всички ходят за скъпи дрешки, дори да са грозни, важна е цената... . и ей ти модерно общество на 21ви век...... опазил господ... :>
hahah mai go obarnahme na 4at hahaha h orata ot seriozni ne6ta sa interesuvat hah
а да бе, сериозни.. само секс са им в главите, не е ли очевидно :Д
am da...ama takova e,nqma opraviq samo moje o6te po zle da stava :P
ще пораснат... :P и ще дойде времето, когато мацките вече ще искат скъпи коли , дрехи и къщи да им осигуряваш..... а кат си се блъскал гларус да ставаш малко си пропуснал училището и това ти се явява кат мисия невъзможна донякъдее, не е проблем ако си Том Круз :Р
ама че въпроси задаваш бе момиче ... "как да му го кажела" .... ми с уста как , но понеже може да ти дойде малко сложничко да му обясняваш кво искаш и кво не ... направо си му кажи в прав текст " Аз съм к*рва " не се тревожи той няма да те разбере погрешно...
![]()
Ако ще и в 27 век да отидем ... к*рвите , ще си останат к*рви
† \Somebody Needs You Tonight/ †
i koe mu lo6oto na tova 4e iskam da prosto da spq s 4ovek, s kogoto seksa vinagi e bilal varhane e li po dobre taka ot kolkoto da se habq da svalqm nqkoi za 1 no6t
be a good boy!!!
ами колко по ясно можеш да му го кажеш от това "искам да правя секс с теб"![]()
казали сте си доста неприятни неща, значи едва ли може да получиш друго освен секс с този човек. Ако изобщо на него му е до секс с теб.
SMILE FOR ME NOW
Еи Сладурче наиш 4е аз здраво еба .
ако иска6 и аз утре си идвам мини през нас пак ша видим.
skypename: sokeress111 .... ako iska6 samo sex moga da ti napravq 10 teka.... dano da ti stignat![]()
4e koe mom4e ne iska neobvarzva6t seksПървоначално написано от JuS7^YourS
![]()
be a good boy!!!
Казваш му направо...така е най-лесно.Ако почнеш с заобикалките и двамата ще се объркате![]()
Първоначално написано от Kras4eto_lp
мдааа мисълта е враг на действието, кажи му колко ти е било приятно
, когато сте били заедно и после му изкрещи "искааааааааам теееее "![]()
ще е поласкан, объркан, шокиран, възбуден абе вси4ко в едно...и после ще се изплющите едно хубаво и така![]()
![]()
Застреляйте са вееееее идете си хванете гаджета ***** с ***** (жариантите са разнообразни имеджин)![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!