.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

как да кажа че искам само секс?

преди около 2 месеца ходих с едно момче, познавахме се мн време, трагнахме и по съвместно желание връската ни беше кратка и чисто сексуална. като се разделихме си казахме доста неприятени неща. той замина за чужбина, но по коледа ще си идва. искам да се видим само и единствено за да правим секс. как да му го кажа точно и ясно, без да оставям грешно вшечатление у него .
    be a good boy!!!

Град
    Асеновград, България
    Ами или му казваш директно или постепенно стигате до там!!!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

еми как.. ебе ти се и искаш него. подходи по тоя начин, тука нема място за любов и обяснения. явно не сте кой знае кви приятели, щом така сте се разделили, уговори го да излезете някъде, понатискай му се, той е мъж - следователно само за секс ше мисли, нема да откаже..

и готово.... а ако пита дали искаш нещо сериозно - казваш че за ся не си готова за такива работи, може да му кажеш дори "виж ко стана предния път", или да отлагаш въпроса..

след кат те е наранил предния път, ся имаш пълното право дори да си играеш с него ако искаш, нали ?

...

haha 6e me izvinqva6 ama spored men tva sa "kurvenski nomera"
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

... които се практикуват от 80% от населението в 21ви век. добре дошла в новото време.... :> кат иска що да не опита

:

qvno az sym nazad s materiala ve4e...ama sa mi po konservativni razbiraniqta mai mai :P
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

мойте също.... но просто гледам кво правят младежта сега... в крайна сметка, това им е в главите..... съветите, които даваме трябва да са насочени към техния начин на мислене, не към нашия, колкото и да ни се иска

:

He 4e nie da ne sme stari P nas koi ni e obrazoval a?Ama horata 4etat knigi i vsqkvi materiali interesuvat se....a ne po cql den da se zanimavat s IRC ,ili da puskat glupavi temi v toq sait!

еми а де.... ся е модерно.... IRC/skype, **ане на корем и чалга (или пък house, че е модерен). момчетата ходят яко на фитнес, момичетата да си купуват гримове...... а общо всички ходят за скъпи дрешки, дори да са грозни, важна е цената... . и ей ти модерно общество на 21ви век...... опазил господ... :>

:

hahah mai go obarnahme na 4at hahaha h orata ot seriozni ne6ta sa interesuvat hah

а да бе, сериозни.. само секс са им в главите, не е ли очевидно :Д

;

am da...ama takova e,nqma opraviq samo moje o6te po zle da stava :P

ще пораснат... :P и ще дойде времето, когато мацките вече ще искат скъпи коли , дрехи и къщи да им осигуряваш..... а кат си се блъскал гларус да ставаш малко си пропуснал училището и това ти се явява кат мисия невъзможна донякъде е, не е проблем ако си Том Круз :Р

Град
    Rousse
    ама че въпроси задаваш бе момиче ... "как да му го кажела" .... ми с уста как , но понеже може да ти дойде малко сложничко да му обясняваш кво искаш и кво не ... направо си му кажи в прав текст " Аз съм к*рва " не се тревожи той няма да те разбере погрешно...

Ако ще и в 27 век да отидем ... к*рвите , ще си останат к*рви
    † \Somebody Needs You Tonight/ †

i koe mu lo6oto na tova 4e iskam da prosto da spq s 4ovek, s kogoto seksa vinagi e bilal varha ne e li po dobre taka ot kolkoto da se habq da svalqm nqkoi za 1 no6t
    be a good boy!!!

ами колко по ясно можеш да му го кажеш от това "искам да правя секс с теб"

казали сте си доста неприятни неща, значи едва ли може да получиш друго освен секс с този човек. Ако изобщо на него му е до секс с теб.
    SMILE FOR ME NOW

Град
    Parvomai
    Еи Сладурче наиш 4е аз здраво еба .
    ако иска6 и аз утре си идвам мини през нас пак ша видим .
    skypename: sokeress111 .... ako iska6 samo sex moga da ti napravq 10 teka.... dano da ti stignat

Град
    nA lUnAtA
    emi az kat0 iskam sekS si g0 kazvam prosto i Qsn0 iskam SEX sluchfal0 mi se e da mu pisha sms sys sydarjanie iskam seks sega!!! tfa e prosto go kaji :}

l0v3`slyNcEty

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    казали сте си доста неприятни неща, значи едва ли може да получиш друго освен секс с този човек. Ако изобщо на него му е до секс с теб.
    4e koe mom4e ne iska neobvarzva6t seks
    be a good boy!!!

Казваш му направо...така е най-лесно.Ако почнеш с заобикалките и двамата ще се объркате

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Казваш му направо...така е най-лесно.Ако почнеш с заобикалките и двамата ще се объркате
    мдааа мисълта е враг на действието, кажи му колко ти е било приятно
    , когато сте били заедно и после му изкрещи "искааааааааам теееее "
    ще е поласкан, объркан, шокиран, възбуден абе вси4ко в едно...и после ще се изплющите едно хубаво и така

Не не немога не немога такива неща да правя!

Град
    nqkade tam
    Застреляйте са вееееее идете си хванете гаджета ***** с ***** (жариантите са разнообразни имеджин)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от bloodranger
    Застреляйте са вееееее идете си хванете гаджета ***** с ***** (жариантите са разнообразни имеджин)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си